2 sept. 2008

Avramescu se retrage??? (Plus Update: demisioneaza si din PD-L)
























O veste foarte, foarte proasta pentru sustinatorii lui Catalin Avramescu: e posibil sa se retraga din cursa electorala. Sever merge mai departe probabil, pentru ca el e cu teoria aia cu...broasca raioasa. O inghite si pe asta cu Vadim. Dar Avramescu are stomacul sensibil. Sau...nu suporta sa aiba concurenta. :)))Ii e frica sa nu-l eclipseze Vadim.

Update: “Nu mai candidez in toamna. Punct!”- a declarat Catalin Avramescu telefonic pentru Realitatea.

Update 2: BUCUREŞTI, 2 sep (MEDIAFAX) - Şeful Cancelariei prezidenţiale, Cătălin Avramescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că nu va candida din partea PDL la alegerile parlamentare şi că demisionează din acest partid.
Avramescu a spus că a decis să nu mai candideze din partea PDL la alegerile parlamentare şi să înceteze orice relaţie cu acest partid. Solicitat să precizeze dacă "încetarea relaţiilor" înseamnă demisie din partid, el a răspuns afirmativ. Cătălin Avramescu a menţionat că gestul său este motivat de unele evoluţii politice, pe care le găseşte greu de comentat şi de explicat.
Întrebat dacă printre aceste evoluţii şi evenimente politice se numără şi cedarea de către PDL către PRM a postului de vicepreşedinte al Senatului, Avramescu a confirmat, precizând însă că nu doreşte să facă alte comentarii.
El a adăugat că se va ocupa în continuare de activitatea universitară şi de cea din administraţie.
La întrebarea dacă va rămâne în continuare în Administraţia Prezidenţială, Avramescu a răspuns afirmativ.

18 comentarii:

Anonim spunea...

Aud acum ca a declarat oficial ca nu mai candideaza canibalutul nostru hi hi hi

Lilick Auftakt spunea...

@alandra

Ma crezi ca imi pare rau? :)

Anonim spunea...

La Deontologia TV, cand i s-a spus ca Avramescu nu mai candideaza (punct), Boc a zis ca nu are nimic de comentat (punct).

PS Punctele le apartin lor :)

Anonim spunea...

Te cred. Iti parea rau ca in noiembrie nu va putea incalta sandalele preferate :)

Anonim spunea...

Aceasta stire ne intristeaza nespus,mare om -mare caracter, ce pierdere ireparabila, cata suferinta. Io expresii de condolenate mai cunosc dar tot nu ma crede nimeni asa ca mai bine-o dau pe bune: asa ma ia cu o durere-n pix de mor de ras :)

Lilick Auftakt spunea...

@alandra, Mosh

O sa scot moderarea cand se satura artistii lui Neagoe sa mai atace. Culmea e ca ii si cunosc pe astia care ataca. Si ma bucur mult ca i-am lovit atat de tare cu ce am postat noi. :)))

Anonim spunea...

Pai, normal ca pe Boc il doare-n... pix ca Avramescu a afirmat ca nu ar mai candida. Catalin A. nu are partid, nu are prea mare brinza de oferit boborului, nici nu are gura suficient de spurcata, nici nu este blonda... :)

Dar eu sufar... sufar daca nu va mai avea Canibalu' ocazia sa manince citiva citiva colegi de trib! :)

Anonim spunea...

Vad ca pana si lui Cristian Teodorescu ii pute imbarligarea PDL cu PRM:

http://teodorescu.blog.cotidianul.ro/2008/09/02/pd-l-ii-tine-scaunul-lui-cvtudor/

E de rau :)

Mihai spunea...

Ma scuzati ca intervin, Avramescu e mai cunoscut decat Elodia? Si, daca nu va suparati, la ce vroia sa candideze? Zic si eu. Ca omul din topor. Pardon, popor!

Lilick Auftakt spunea...

@lulutza

Eu sufar cel mai mult..Acum n-o s-l mai vdem asa des la tv. :(

@liviu
Si Teodorescu si Cristi Patrasconiu au avut o atitudine frumoasa. (chit ca se vor supara unii pe mine ca zic asta)

@Mihai
Cine e Elodia?

Anonim spunea...

Poate ca avea mai mult de oferit decat Stanoiu, DIP, Codrin Stefanescu, Ciontu, Ciuca, gingasu' Seres si ultimul pe lista, cu voia sa, tov. gradu' Voiculescuuuuuuuu (na, ca am spus toate personulitatile de la PC, fost PUR, fost Crescent aka Secu). Cand PC vroia sa inghita PRM nu era nici o problema, nu... Iar cand tribunu' avea pozitii convenabile era chiar bunevenit la Antenele tale dragi...
P.S. Nu sunt de-al lui Neagoe, draga mea.

Lilick Auftakt spunea...

@Dan

Antenele securistului nu imi sunt deloc dragi. Oricine stie ca eu ma uit mai mult Realitatea. Asa ca..basti de-aici cu presupunerile tale ca esti pe dinafara rau de tot.

Lilick Auftakt spunea...

PS-nu ca Realitatea ar fi mai curata. Dar imi plac cateva persoane care lucreaza si fac emisiuni la Realitatea. 'Nteles?

Anonim spunea...

Nu stiu ce-o "avea de oferit" Avramescu asta, dar mie mi-a oferit un cosmar. Efectiv! Dupa articolul ala cu "metafora" inarmarii populatiei pentru a da jos guvernul ticalosit...

Stiti ce ma gindesc acum? Ca toata tevatura asta cu WCTudor este numai ca sa-l sileasca "cineva" pe Boc sa stea mai mult la Cluj si sa-i lase drum liber la conducerea partidului Nutzei, lui Draga Stolo...

P.S. Stia cineva de pe aici ca Radu Mazare a fost membru PD inainte de a deveni primar independent?

Anonim spunea...

Nu stiu ce sa spun, nu'i prea vad bne pe cei doi: Boc si Avramescu cu punctele lor. Si Boc tocmai ce a fost laudat de Vadim pentru engleza excelenta...
Daca erau cat de cat atenti la Basea apostrofand'o pe ziarista cu intrebari prostesti, spuneau si ei "Point!"

Anonim spunea...

Io o sa tin doliu o saptaminaaa!

Si taman cind vroiam sa ma mut in Mizil...

Rea e viata asta!

Anonim spunea...

Jigodenia personajului nu are limita. De la Cotroceni nu pleaca (ce, eprost?!) asa cum nu fuge cainele de la macelarie.
Si mai vorbim ca se agata altii de scaun!
Asa sunt toti facuti!
ruxi

Anonim spunea...

Si eu care credeam ca pentru Catalin nimic nu e "greu de explicat"...
Il numeste Base PM.