9 sept. 2008

Basescu vrea sa-l ia de mana pe Dumnezeu.

Basescu vrea sa-l ia de mana pe Dumnezeu. Drumul spre Dumnezeu trece insa pe la Papa. Ultima reduta pe care presedintele vrea sa o castige e biserica. Lupta pentru castigarea acesteia in contextul in care se stie ca increderea populatiei in biserica trece de 80% e tot ce i-a mai ramas lui Basescu de incercat pana la alegerile prezidentiale. Ce am putea sa spunem altceva decat “Piei drace” , atunci cand vedem ca cete de dracusori ca Ioan Oltean, Videanu (care vorbea ieri la Realitatea TV despre atragerea bisericii in proiectele pentru societate) sau Nutzi Udrea (adica unii din cei mai corupti politicieni PD-L) sunt trimisi ca soli prin electoratul enorias (cu pomeni cu sarmale) sau printre preotii pe care spun ca vor sa ii atraga in Parlament. Noroc ca Patriarhul Daniel a mirosit miscarea si tamaiaza puternic. Atat de puternic incat se simte pana la Vatican. Nici Papei miscarea prezidentului nu i-a mirosit bine, prin urmare e pentru a doua oara cand se lasa invitat in Romania de Basescu si nu da niciun raspuns. Acum aportul unora ca Becali sau Talpes securistul va fi din ce in ce mai necesar. Vom urmari probabil in curand o reapropiere a lui Basescu de ciobanul din Pipera. PD-L ului va trebui sa-i atarne usor in coada si un CD (de la Crestin Democrat) iar Radu Sarbu din nepricepere sau din oportunism e aproape sa ii faca jocurile amanand o alianta naturala cu PNL. Proiectul lui Basescu e asadar unul maret: vrea sa-l ia de mana pe Dumnezeu, cu ajutorul caruia sa mai castige un mandat. In direct, la tv, la ore de maxima audienta. Prevad ca asta va fi un subiect pe care il voi trata in serial. Sa urmarim asadar.

6 comentarii:

Anonim spunea...

1.CD vine de la compact-disc. Ok ? Bun
2.Aia cu "tarile majoritar catolice" o auzisi aseara la Sinteza ? Cica printre ele e si Anglia

Lilick Auftakt spunea...

@Mosh

Nu am auzit ca ma uitam, evident :) la "Fetele Cotidianului". Cine a zis asta? Basel?

Anonim spunea...

Eu in locul lui nu as merge pe mana romanilor credinciosi. E riscant daca in marea lor majoritate sunt la fel de credinciosi ca si el.

Anonim spunea...

Asta e tare:)) Uitati'va ce privire contrariata are Maria Basescu. Atatia ani petrecuti impreuna , doi copii luminosi(luxten) si totusi...

Cine'ar fi crezut?

Ha ha ha!!


PS: declaratia cu tarile majoritar catolice: Marea Britanie, Olanda etc a fost iar o perla pe cinste.

Anonim spunea...

N-aveai poza cand am comentat prima data sabotoare mica !!! E BESTIALA , you made my day... :)
(La ipoteza ca voia sa-l buzunareasca pe cardinal nu v-ati gandit bag seama)

Lilick Auftakt spunea...

@Mosh

Cum sa nu am poza? De-abia acum ai vazut-o? Pentru poza asta am facut postarearea. Nu o puteam lasa sa se piarda. :)))