31 aug. 2008

Victima Saftoiu...
















Adriana Saftoiu pentru Cancan: "Se pare, insa, ca numarul celor pe care ii deranjeaza candidatura mea e mai mare chiar decat m-as fi asteptat"

Adriana Saftoiu o victima? Sa fim seriosi. Nu mai stie ce scandaluri sa-si insceneze singura si a luat-o pe urmele Anei Birchall care a innebunit ziaristii cu telefoanele. Stati sa vedeti ce mai urmeaza, ca doar nu credeti ca scapam asa usor de ea si se retrage din..politica de cancan.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Caam multe victime :lol:

Anonim spunea...

Nu-i nici pe departe "victima" dar nici cum o zugravesc cancanurile ;)

Anonim spunea...

E asa de victima de cred ca pana la urma va candida din partea pd-l

Marius Mina spunea...

O cred daca incepe sa planga ca Basea...baiat cu talent mancal-ash de pleshuv.

Anonim spunea...

candideaza la pnl... daca am retinut eu f bine! Misto o sa fie dupa aceea... cind o sa iasa la suprafata si motevele schimbarii barcii politice!


Parerea lui io... Hic!

Anonim spunea...

Tot n-am inteles cine e fatuca asta? Ce meserie are? Ce a realizat in viata? De ce i se da atata atentie? Cine e ea, de fapt? O "facatura" a presei ca atatea altele!
ruxi

Anonim spunea...

Mie'mi place de ea ca a zis si B. Olteanu de ea si de Musca ca are talent. Fete bune...

Anonim spunea...

Singurii oameni ce sunt deranjati de candidatura doamnei sunt liberalii, chiar daca candideaza din partea liberalilor.In rest, nu vad cine ar putea fi deranjat de candidatura ei.

Anonim spunea...

@Karina. I se dă prea mare importanţă.

Anonim spunea...

Dar tot nu am aflat daca Adriana S. si-a dat demisia din PD-PDL si cind s-a produs evenimentul. Daca s-a produs...

Pe de alta parte, daca ajunge in Parlament, poate oricind sa ia alta orientare politica, eventual cea "de suflet", adica stinga-dreapta pedelista. Desi acolo nu prea se mai incadreaza, ca majoritatea sint acum peremisti sadea... tot "de suflet"!

Mie personal nu-mi inspira nici un pic de respect "politicianca" Adriana Saftoiu, indiferent ce partid i-ar propune "flamura".

Parerea mea este ca AS are o singura calitate "politica" de dorit: cei 7 ani de acasa. Insuficient, totusi... In rest, e prea alunecoasa si lipsita de consistenta. Genul ala de... "tehnocrat generalist", bun pentru orice regim politic, de la al lui Papa Doc pina la al vreunui Roi Soleil...

P.S. De ce nu i-au propus prietenii buni din PDL sa candideze pentru ei? Nu era unda verde de la Zmeus? :)