14 ian. 2010

Ce am invatat in 2009?!

Preiau de la George Serban aceasta leapsa, si nu o sa zabovesc prea mult, nici nu o sa ma gandesc prea mult, pentru ca, dincolo de maruntele lectii, stiu cu siguranta care sunt cele mai importante pe care le-am invatat in 2009. Doua:

1. Lectia fericirii: Impreuna cu Lucia, cu George, cu Cody si cu MeMe. Totul sintetizat intr-un moment unic, surprins cu talent de MeMe in aceasta fotografie, pe care as intitula-o "La prima intalnire cu marea". Cred ca pentru noi cinci ea valoreaza enorm.

2. Lectia demnitatii: A doua lectie e cea in care am invatat sa ma simt invingatoare dupa o lupta in care, aparent, am pierdut. Pentru ca cei alaturi de care am luptat au ramas demni pana la capat, stiind ca au dreptatea, si argumentele sa o sustina, de partea lor. Si ma refer, evident, la momentul 6 decembrie 2009. Si la toti cei cu care am fost, gand la gand, o mare si frumoasa echipa.

Leapsa merge mai departe la Beatrice, la Valive si la Adrian Stoica.

10 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Foarte frumos! Şi foarte adevărat.

codeus spunea...

Multumesc Lilick. mai multe vorbim in particular

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

:) Tu stii foarte bine. :)

Brad spunea...

Aparent, lupta a fost pierduta...de fapt este o victorie liberala in doi timpi !
Situatia economica actuala impune luarea unor masuri nebizonale (concedieri,scumpiri generale, taxe noi,o viitoare devalorizare) timp suficient pentru bizonii romani sa realizeze ca pretul "scaparii de comunisti" intersecteaza stomacul la modul cel mai dramatic !
In urmatorii 2 ani, pdl-ul si baselul lui se vor eroda atat de mult, incat alegerea urmatoare a bizonilor se va indrepta in mod natural catre psd sau PNL , asta desigur, cu conditia ca nici unul dintre cele 2 partide sa nu cedeze cantecelor de sirena...

O lupta pe jumatate pierduta este o lupta pe jumatate castigata...

Lilick Auftakt spunea...

@Cody,

N-ai pentru ce. :)

GS spunea...

Frumos, foarte frumos!
PS: ti-a fost jena sa scrii ca in poza lui Cody eu eram sub apa, in costum de scafandru, tinandu-l de picioare sa nu ni-l ia valurile?

Lilick Auftakt spunea...

@GS,

Daaa. mi-a fost jena. :)))

Anonim spunea...

Lilick, multam fain de leapsha. O rezolv imediatmente.

Lilick Auftakt spunea...

@Valive

Cu placere. :)

beatris spunea...

Multumesc pt.leapsa Lil !!!In 2009 am mai invatat ca in Romania politicienii,indiferent de culoarea politica, sufera inca si nu cred ca se vor vindeca curind de boala ignorantei,am postat situatia mea pe blogurile politicienilor fara nici macar un raspuna dela unii iar de la altii am primit raspunsuri de campanie electorala, am expediat scrisori deschise prin intrmediul presei,care nici macar nu mi le-au publicat, cind Fenechiu a scris o scrisoare deschisa toata presa sa napustit s-o publice si incep sa cred ceea ce imi raspunde un cetatean la o postare aici: http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/fenechiu-comic-sau-cam-disperat-23883.html "Draga Beatris,probabil calcul politic cinic comform caruia beneficiile de imagine castigate prin solutionarea cazului domniei voastre nu ar fi in masura sa justifice risipa de “omenie “de care se suspecteaza ca ar da dovada factorii politici invocati de domnia voastra.Cu mare regret o spun,nu ma surprind.Sa le fie rusine,si sa nu se mire ca-i dispretuim ci sa se intrebe de ce o facem!" Asta am invatat in anul electoral 2009.....:)