17 ian. 2010

Domnule Chiliman, in 2012 castigam Bucurestiul, da? :)

Felicitari PNL! Felicitari, Radu Stroe! Felicitari, domnule Chiliman!

















In ceea ce priveste puloverul si camasa domnului Stroe... no comment! :D

25 de comentarii:

Ionut spunea...

dap, felicitari Stroe, Chiliman si PNL...si intr-adevar, in 2012 trebuie sa castigam Bucurestiul:) de noi depinde

Lilick Auftakt spunea...

@Ionut,

PNL trebuie sa nu aiba complexe. Nu au de ce. :)

transildania spunea...

Si nu doar Bucurestiul, please!

Adrian Stoica spunea...

Ar cam fi cazul ....

atreides spunea...

Superb! Si ce scor a fost!
Pentru 2012, cred ca deja PNL ar trebui sa inceapa sa se gandeasca cine sa fie candidatul sau pentru primaria generala. Poate ne gandim si noi pe cine am vrea.

Anonim spunea...

Felicitari Radu Stroe ! Felicitari PNL ! Sper ca aceasta victorie sa reprezinte doar inceputul ...
Si asa cum spunea Crin in seara asta: PNL trebuie sa se obisnuiasca sa se bata pentru locul I !

BlueEyes

Lilick Auftakt spunea...

Cel mai important e ca am inceput anul bine! Cu o victorie! :)

Ilici C. Brătiano spunea...

Mare victorie! De rasunet mondial! PDL a pierdut ce n-a avut ... PNL a castigat ce avusese ...
S-au strofocat trei partide si o primarie de sector cu un putzoi pe care nici macar partidul sau nu l-a sustinut prea tare.
Acum Mireille Mathieu poate iesi in fata si sa declare sus si tare cu proverbialul sau "bun simt" ca desi nu a castigat presedintia, chiar daca nu a intrat macar in turul 2, chiar daca celalalt prostanac sprijinit de PNL nu a castigat, chiar daca PNL a ramas in opozitie, totusi nu a pierdut inca un loc de parlamentar.
De ce a castiga Stroe? Simplu. Sunt cei mai multi pensionari in sectorul 1 si care voteaza cu PSD iar acum le-a zis Vanghelie ca PNL si PSD sunt unul si acelasi lucru in acest vot.
Morala: PNL a invatat ca depinde complet de PSD. La mai mare. :(
Si inca un lucru:toata golania asta si cea ce o sa vina la sectorul 4 se intampla pentru ca niste oameni plini de "bun simt" au roit-o catre un ciolan mai gros.

Lilick Auftakt spunea...

@Portocaliule,

Cum necum vom castiga tot Bucurestiul. Si alte orase mari. Fii sigur! :)

Anonim spunea...

Felicitari PNL-ului, lui Stroie si tuturor care l-au sustinut! Felicitari inca o data, Lilick, violetul a fost cu noroc! Bucurestenilor le-a fost sila de Prigoana, poate in curand li se va face sila si de marinar.
@Ilici Bratiano sau ramon, cum ti-o fi polocrul, te mai văzui şi pă blogul Roxanei Iordache. Esti postac dă meserie, cotarlă dân Modrogan? Câţi biştari bagi la teşcherea ca sa mâzgăleşti aceleasi măscări pă toate gardurile virtualului?

Mihaela

P.S. Scuzaţi limbajul prea bland la adresa musafirului de mai sus... La ora asta n-am mai multa... inspiraţie. Noapte frumoasa!

Lilick Auftakt spunea...

@Mihaela,

Hahahah! Te iertaaam! :)))

Noapte buna! :)

simona ionescu spunea...

Lilick, deci e adevarat ca se lucreaza cu flacara violet? A invatat si Radu Stroe manevra? Cred ca gugăl a crăpat în seara asta la cuvantul ezoteric, ezoterism.

Lilick Auftakt spunea...

Hai, mai, Simona. Hahaha! :)) Dar Iuscenko de ce a avut azi fular violet? L-o fi apucat si el... frica de atacuri? O sa incerc sa-ti dau un raspuns, pe scurt: e o fericita combinatie intre moda, miscarile violet din Europa (acum, ca revolutiile portocalii au murit) si criza care impinge oamenii sa creada ceva mai mult in paranormal, in forte oculte.

transildania spunea...

@ilici c.
ce-i cu vaicareala asta, uninominal ati vrut? uninominal incasati scor 7-3 in mediul urban. Incercati mai departe la manelisti, si dati-i inainte la cumparat tradatori in parlament.

Vania spunea...

După gustul meu, a luat cam mult Honorius...

vali plesca spunea...

chestia asta a limpezit apele> a aratat ca pedeleii nu-si pot permite chiar orice (giboni, de exemplu) si ca alianta psd/pnl functioneaza. eu, sincer, astept pasul urmator, in conditiile in care aceste doua partide se inteleg atat de bine, au proiecte comune si chiar si succes electoral.

Lilick Auftakt spunea...

@vania

Enorm.

@Vali Plesca

Portocaliii au o masina electorala, exact cum am spus eu, care ii face sa aiba nesimtirea de a propune pe ORICINE. Prigoana e exemplul clar. Bineintels ca nicio masinarie electorala nu poate actiona cand populatia voteaza in proportie de 70% un partid. Iti dai seama ca e ceva exceptional. PNL nu avut niciodata acest scor.

vali plesca spunea...

lilick, pedeleilor ar fi bine sa le fie invatatura de minte (desi, din declaratii nu reiese ca ei constientizeaza ce li se intampla). pe de alta parte, 70% inseamna pnl plus psd. ati avut aliati, fiti corecti fata de ei.

Lilick Auftakt spunea...

@Vali

Nu a fost nicio alianta. Incearca sa inveti sa folosesti acesti termeni in politica. Te rog mult. A fost un gentlemen agreement. Adica PSD nu s-a bagat deloc. Daca era alianta, facea si PSD campanie si mobiliza lumea. Nu a facut-o. La fel va fi si la colegiul 19. PNL nu se baga. Intelegi?

vali plesca spunea...

68,79%, de la cele 26,68% ale lui bogdan olteanu, e o diferenta cam mare ca sa se poate explica printr-un noncombat al pesedeilor. nu va faceti iluzii desarte. ma rog, numiti relatia penele-pesede cum vreti, dar esti sigura ca un termen precum gentlemen alaturat implicarii lui vanghelie in toata povestea nu e un pic cam exagerat?

Anonim spunea...

@Lilick
Ma intriga o senzatie care mi-a dat tarcoale in ultimele zile si careia simt nevoia sa ii dau glas. Este vorba despre o anumita distantare a ta fata de Crin Antonescu ca presedinte al PNL. O oarecare neincredere poate. Sau dezamagire. Nu pot sa o conturez exact si nici sa o localizez in timp, e doar un sentiment, o parere ... Si ma intrebam daca gresesc sau nu ...
PS: Sper sa nu te supere intrebarea mea. Si eu mi-am pus problema daca e bine sau nu, sa dau curs tentatiei de a o materializa intr-un comentariu scris.

Cu prietenie,
VioletEyes

Anonim spunea...

O victorie fireasca, n-ar trebui sa i se dea mai multa importanta decat cea a reactiei normale a bucurestenilor la o candidatura hazardata, pustiul invins nefiind decat un mucos gonflat de banii seniorului...Felicitarile se cuvin, dar temperate...

Lilick Auftakt spunea...

@Vali Plesca,

Oare de ce ma chinui eu sa-ti explic niste lucruri?

@VioletEyes

Acum o saptamana parca am scris de ce sunt gand la gand cu el, dintr-un anumit punct de vedere. Perceptia ta e gresita.

Anonim spunea...

Da, am citit ce ai scris. Si imi cer scuze daca intrebarea a sunat aiurea, era doar o senzatie. Oricum, am inteles ideea :)

PS: Ms pentru raspuns

VioletEyes

Lilick Auftakt spunea...

@Violet eyes

Cu placere. :) Dar sa stii ca daca nu pup pe cineva in fund nu inseamna ca am ceva cu el. :)))
Stai linistita, e totul bine.