16 ian. 2010

Gibonul Jimmy pentru colegiul 19


Masinaria electorala a PD-L a fost testata la europarlamentare, atunci cand EBA a castigat. Va aduceti, cred, aminte, de Tabla lui Mantog. Imediat dupa, consilierul prezidential al presedintelui, Sebastian Lazaroiu, a anuntat intr-un interviu: "avem, in sfarsit, masinarie electorala".

Masinaria a fost pusa din nou in miscare pentru realegerea lui Traian Basescu, cu tot ce inseamna ea: softuri de la STS, autobuze, morti-votanti, manele, posturi TV ca cele patronate de Silviu Prigoana sau Dan Diaconescu, sectii de votare in strainatate prin gradinite, hoteluri, cazinouri, case particulare, primarii. Si multe altele...

Pentru partidul-stat nu mai conteaza azi nimic, atata timp cat au aceasta masinarie infernala. Cu nesimtire isi pot permite sa propuna candidat pe oricine. Chiar si pe Honorius Prigoana.

S-a eliberat colegiul 19, prin plecarea Danielei Popa. Portocaliii nu sunt inca decisi pe cine propun sa candideze. Eu zic ca nu e o problema. Aceasta masinarie il poate scoate invingator si pe gibonul Jimmy de la circ. Traim in dictatura. Votul romanilor nu mai conteaza.

21 de comentarii:

neacsu spunea...

cum, cine? Honorius! Sau Bahmuteanca! Sau amandoi!

Matilda spunea...

Maimuţa din imagine este Horrorius ?

Lilick Auftakt spunea...

@Emil

Da, doi pe un fotoliu. Nu stiu daca incap. :))

@Matilda

Haha! Nu, fratele lui portocaliu de la colegiul 19.

Hendrix spunea...

Iata ce scriam pe acest blog in data de 8 ianuarie:,,Iesirea lui preda impotriva trompetei prezidentiale boc a avut ca pretext numirea lui Horrorius ca si catindat al pedeleprelor la alegerile din colegiul 1. Pozitia lui era oarecum indreptatita, orice om de buna credinta neputind fi decat indignat de numirea odraslei unui mafiot portocaliu drept posibil deputat. Sfidarea Regelui Gunoaielor este comparabila cu mascarada electorala creata de EBA. Daca pitzipoanca semianalfabeta a fost propulsata in PE, de ce n-ar fi si Horrorius Printul Gunoaielor deputat? In fond asa cum EBA poate acum sa ne sfideze ca ar fi fost aleasa democratic cu voturile directionate ale pedeleprelor( celebrele 10 voturi obligatorii in fiecare sectie de vot) asa si Horrorius ar putea sa ne rada in nas ca a fost ales ,,uninominal''! Apropos, ar fi o noua dovada irefutabila ca VU este eminamente un vot politic. Astfel, daca ar fi candidat Gutza, piticul porno sau Alina Plugaru rezultatul era acelasi, respectivul intrand in Parlament. Asa cum s-a furat masiv pe 7 iunie, pe 22 noiembrie, pe 6 decembrie, la fel se va intampla si pe 17 ianuarie.''
Nu stiu daca maine Horrorius va castiga sau nu. Daca va castiga se va dovedi faptul ca oricine putea sa castige, absolut oricine! Ceva imi spune ca pedeleprele vor fura fix atat cat sa-l scoata invingator cu orice pret!

monica spunea...

Oricum, toti portocaliii sunt niste giboni, iar cei care-i voteaza (pentru ca-i iubesc) sunt macaci, cu al caror comportament se aseamana.

Stoica Adrian spunea...

Cel mai sincer slogan: Alegeti Prigoana.

Petru Avram spunea...

@Stoica Adrian

Bine, dar până când?, că ne-am săturat deja de mai bine de 5 ani.

Liviu spunea...

Pronostic pentru maine:

Prigoana 50,2%
Stroe 49.8%

Baietii fura finut, exact cat le trebuie :)

irongates spunea...

Pagina aceasta de la Realitatea este in violet http://www.realitatea.net/prima-doamna-a-americii-michelle-obama-implineste-astazi-46-de-ani_695777.html
Daca se modifica mai tarziu, am un print screen

beatris spunea...

@Lilick
Ai sa fi acuzata de discriminare...pentru ca promovezi numai maimutoii,ai uitat porcii si magarii :)

Vania spunea...

Ieri am făcut o şedinţă de spiritism, toţi cei invocaţi spunând că au votat cu Geoană şi acuzând fraudarea alegerilor...

irongates spunea...

TVR1,ora 13, 17 ianuarie, Saptamana politica in violet

Anonim spunea...

Ma uit pe post si la comenturi si ma minunez!
Sincer nu sunteti in stare de un comment coerent iar cand cineva are o parere contrara voua aruncati cu injurii!
Deaia voi vota Honorius Prigoana ca vreau o schimbare si m-am saturat de monstrii sacrii ai comunismului si securitatii!

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Nici nu ma indoiesc ca unul ca tine l-ar vota. Dupa ce iti exerciti dreptul, pune mana si pe-o carte de gramatica. Si mai lasa manelele alea. :))))

Anonim spunea...

Tocmai ce am auzit la Antena ce cartiere s-au prezentat mai mult la vot.

Daca prezenta ne mai trimite un gibon in parlament, cred ca 'telectualii isi merita cea mai neagra soarta in conditiile in care zona Baneasa a avut cea mai mica prezenta la vot.

Lilick Auftakt spunea...

@Atitudini

Daca o sa castige Prigoana... eu nu stiu de ce mai trebuie sa mai organizam alegeri... Ar face si partidul-stat o economie, am stii clar o treaba...

transildania spunea...

Daca castiga Stroe s-ar putea ca gibonul sa fie din nou prigoana jr :-))

Lilick Auftakt spunea...

@Transildania.

La colegiul 19???? Haha! Sigur. :)

transildania spunea...

Da, la colegiul 19. sa vedem pe cine pun candidat, daca iar pe honorius:-)). Pt ca Stroe se pare ca a castigat.
Si e interesant si ce zic cei care sustineau ca liberalii nu trebuiau sa faca alianta cu psd. Daca candida un psdist si lua 20% numai castiga honorica.

elegido spunea...

putin cam subiectiva postarea, mai ales incheierea, eu stiu ca flatezi oameni simpli cu astfel de cuvinte;"masinarie infernala", "Traim in dictatura. Votul romanilor nu mai conteaza"...insa trebuie sa ne pastram coeerenta, nu traim deocamdata in dictatura si nici nu se va pune problema de vreo dicatura. Noi suntem manevrati de UE, imediat intra Tratatul de la Lisabona in putere... mai marii nostri alearga toti disperati dupa o coaja de paine si se pare ca Base a fost mai destept si a luat-o. sa fim seriosi, nici psd nici pnl nu are sfinti, nici pdl. asa ca sa invatam sa acceptam ca cel mai destept isi i-a partea. asta e...nici mie nu imi place.

Lilick Auftakt spunea...

@Elegido

Basescu a fost mai smecher, mai hot, mai fara scrupule. Altceva nimic. In politica nu avem nevoie de sfinti. Cine a zis asta? Sunt insa niste reguli democratice care trebuie respectate. OK?