5 ian. 2010

Oglinda portocalie (Update)

Domnul Preda se revolta. Pe blog. Il prigoneste pe Prigoana si nu mai vrea ca partidul sa-si cante manelele pe o singura voce. Sa vedem cat il tine. Pana atunci, portocalii, priviti-va in oglinda:



Si cititi neaparat AICI.

Update: Nu stiu, poate ati vazut la Realitatea atacurile dintre Boc si Preda. Este pentru a doua oara in cateva luni cand Cristian Preda il ataca ceva mai dur pe Emil Boc. Despre primul atac am scris pe blog. Ce parere aveti despre asta? Sa nu uitam ca Preda nu vorbeste fara acordul lui Basescu.

9 comentarii:

Liviu spunea...

Furtuna intr-un pahar cu apa, care reflecta, probabil, nemultumirile unor pedelisti din aripa Stolojan lasati mai pe dinafara la impartirea bucatelor.

Probabil ca 'revolta' lui Preda, in masura in care e reala, va ramane un fenomen marginal.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

La Mihai Voicu am postat asta:

Lilick spune:
ianuarie 5, 2010 la 17:10 | Răspunde
Din punctul meu de vedere asta e o manevra stil Tapalaga: il criticam intr-un articol pentru urechile ceva mai fine portocalii, si il promovam in restul ca deh, domnul Preda pe banii cui a ajuns europarlamentar? O sa vedem…

Liviu spunea...

@ Lilick

Da, e posibil sa fie vorba de o declaratie 'de uz extern', destinata urechilor pedeliste mai sensibile.

Ma indoiesc ca in sedintele de partid, in fata acestui domn 'finut' care e Emil Boc, Cristian Preda misca in front. Oricat de greu ne-ar veni sa credem, exista si insi carora Boc le inspira teama :)

Deceneu spunea...

Eu v-am mai spus sa nu dati atentie la declaratii, pentru ca ele sunt date ca sa deturneze atentia de la subiecte incomode, sa simuleze democratia in PD-L si eventual sa pregateasca "desidenti" care sa inlocuiasca personalitatile cu credibilitatea "uzata".

Hendrix spunea...

Acum o jumatate de ora a fost o dezbatere pe tema la IrealitateaTV. Intrebat fiind preda despre sarmanul boc, acesta si-a reafirmat profundul respect fata de acesta! Si nu cred ca erau simple vorbe.
Dezbaterea urmarea insa posibilele tensiuni in randul pedeleprelor, dupa ce boc le-a dat o smetie lui preda si voinescu. Preda a continuat sa spuna ca are dreptul la proprie opinie in partid, ca nu intelege ,,sa vorbeasca in soapta''. Nu-l vad bine pe baiatu' asta! Chiar n-a priceput ca in Partidul Derahat nu te poti dezice de la pozitia oficiala a ,,partidului''? Nu mi se pare regie, chiar cred ca baiatu' se sufoca acolo. Ca orice om normal la cap aruncat intr-un ospiciu. De buna voie si nesilit de nimeni!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Tu ai uitat ca Preda nu vorbeste daca nu are biletel de la Basescu strecurat in buzunar? :)

Hendrix spunea...

@Lilick Asa este, nu te contrazic! Modul in care a vorbit arata un om care cu greu mai suporta ce se intampla acolo. Daca a ajuns boc sa-l faca de bacanie in public inseamna ca este groasa rau! Iar el pare destul de rebel, ca sa nu zic dizident. Si daca totusi preda vorbea sincer? In orice caz, ,daca a fost doar o simpla regie, trebuie sa recunosc ca ar fi un bun actor. Raman la impresia ca ceva se intampla si vor iesi scantei.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Pai o sa vedem daca totul e de ochii lumii, o falsa opozitie in partid, sau e doar stilul lui Basescu de a se juca, a distruge (de data asta chiar in partidul lui, din lipsa de adversar)

william spunea...

Motto:
TOTUL PENTRU PESTELE-BASHICA

iar discutam de parashute oranj...
lilik schema e simpla: tarfele ies la produs, iar pestele-balon (bashica) le da un procent din castiguri (ban, functii de ambasador sau eventual dosarul de informator)

simple