22 ian. 2010

Surorile Coposu


Via Marius Ghilezan am citit in Q Magazine un interviu extraordinar. Cu surorile Coposu. Nu citez decat doua fragmente, dar va rog sa-l cititi de la cap la coada.

Flavia Coposu: "Am crezut in Patapievici. Foarte mult! Pana a scris articolul ala nenorocit ca s-o apere pe pupaza asta de madam Cocos. Cum e posibil ca tu, filosof, sa te pretezi la o asa porcarie? Sa te umilesti in asemenea hal, ca sa aperi pe cine, pe cocotica asta? Doamne-iarta-ma!"


"Q: In toti anii aceia, Securitatea a incercat vreodata sa va recruteze?

F.C.: Dar crezi ca au ratat vreo ocazie? La una dintre anchetele la care am fost chemata, un securist binevoitor mi-a spus foarte mieros: „Ati fi foarte utila pentru statul socialist, daca ne-ati spune niste informatii..." Atunci mi-am calcat putin pe prudenta, m-am ridicat in picioare si am zis: „Neam de neamul meu n-a fost turnator, nici eu n-o sa fiu. Ai priceput?" S-a uitat asa la mine, mi-a tras o injuratura si m-a dat afara."

6 comentarii:

www.pelin.com spunea...

Ce inseamna buna credinta,a surorilor Seniorului Corneliu Coposu,o zi minunata!

Vetovaglia spunea...

In Q Magazine?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Am trait s-o vad si pe asta.
Surorile Coposu se lupta cu comunismul din paginile lucioase ale revistei fostei boarfe a lui Gigi Kent.
In acelasi timp fosta speranta anticomunista a surorilor Coposu, HR Patapievici se lupta cu comunismul de sub poala primei Boarfe Prezidentiale. De unde iese cind are treaba acolo insusi Dl Presedinte Ptr Alte Coordonate Istorice, fostul securist Basescu.
In mod logic, Florin Salam trebuie sa cistige preselectia la Eurovision.

Lilick Auftakt spunea...

@Tavi

La fel iti doresc! :)

@Vetovaglia

Ai ceva de comentat pe fondul articolului?

Claudia Muresan spunea...

@vetovaglia: ce sa-i faci, daca nu-si permit sa plateasca un consilier de PR care sa le spuna unde sa publice si unde nu?
A le critica pe surorile Coposu in acelasi paragraf cu Udrea si Patapievici mi se pare de un bun gust la fel cu al acelora care-l trimit pe Salam la Eurovision, sau care se uita Eurovision in general, for that matter.

Paul-Sorin Tiţa spunea...

Din păcate, trebuie să recunosc, Patapievici m-a dezamăgit şi pe mine. Era o vreme când chiar îl citeam, chiar dacă nu ştiam la ce echipă joacă :))

În altă ordine de idei, soluţia este, şi astăzi, necolaboraţionismul.

Lilick Auftakt spunea...

@Paul

Si pe mine. Demult...