14 ian. 2010

Un guvern de.. dreapta? Hahaha!

...Se intreaba si Marius Sorin Danga si ma intreb si eu. Iata cateva criterii care vor sta la baza disponibilizarilor:
” Cum se fac disponibilizarile
* Ministerul Administratiei propune ca primii disponibilizati sa fie cei care nu au copii in intretinere.
* In cazul in care masura afecteaza doi soti, cel cu salariul mai mic ramane fara loc de munca.
* Ultimii pe lista disponibilizarilor sunt parintii singuri care au in ingrijire copii sau cei care mai au cel mult cinci ani pana la pensie.”


Nici vorba de competenta, de profesionalism... In ceea ce ii priveste pe niste aiuriti care mai citesc sau mai comenteaza pe aici, si cer socoteala/imi cer socoteala mie (!!!) in legatura cu indreptarea spre stanga (?) a PNL, cred ca nu stiu pe ce lumea traiesc.
Insa in curand, cu ajutorul altor bloggeri, vom ataca si tema asta cu "dreapta-stanga" in Romania si nu numai. Ca prea multe prostii se sustin in ultima vreme pe subiect.

13 comentarii:

neacsu spunea...

unul dintre criteriile pentru disponibilizari ar trebui sa fie gradul de simpatie fata de PNL... ca sa fie clar...

Lilick Auftakt spunea...

@Emil

Absolut! :))

lucian burjuiul spunea...

si sa nu uitam criteriul cu basca si fara basca. mie mi se pare extrem de potrivit situatiei.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucian

Vaai, cum putem sa il uitam tocmai pe asta? E de baza! :))

Shadow spunea...

Criterii:

1. simpatie fata de pnl.
2. purtatul de basca.
3. pusca si cureaua lata pe trei voci daca se poate.
4. adi de la valcea si alti "vectori de comunicare" pdl invatati pe de rost.
5. Si nu neaparat ultima. NESIMTIREA. Cu asta te poti califica pt absolut orice post in stat venind de la pdl.

PS. Bagam si "papionul" sau de cand "gurul"(era cat pe ce sa gresesc cuvantul) cristoiu si "gurul" patapix poarta e acceptabil?

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow

AAA... OOO... Se largeste lista... Ce frumos! :)) A propos de Patapievics. Am vazut ca i s-a marit bugetul. Va imaginati cate falsuri o sa produca de 3 milioane de euro in plus in 2010???

Liviu spunea...

Nici guvernul, nici principalul partid de guvernamant n-au vreo legatura cu dreapta (dupa cum n-au nici cu stanga, singura 'ideologie' fiind populismul si demagogia.

Din cate aud se pregateste lansarea noului partid 'de stanga' format din fugarii din PSD in frunte cu Oprea.

Probabil Boc va avea prilejul sa ne mitralieze cu consideratiile lui, cum ca guvernul e un fel de guvern de uniune nationala, in care stanga si dreapta isi dau mana pentru 'reformarea statului' sau alte bazaconii dictate de la Cotroceni :)

Shadow spunea...

@lilick

tu vorbesti de "falsuri" sau de alte chesti?? Ca e interpretabil. Ai vazut aberatiile pe care le scoate la evz patapix care-si doreste "presa" de pe vremea cand el avea in fata "o cariera" de stab si cadru de nadejde in Romania comunista.

Am vazut ca salariul lui ionut popescu ar fi de vre-o 20.000 de euroi, pai ce facem ala si "bazaconiile" pdl pt care s-a platit jumate de milion de euro indemnizatii fostei conduceri nu intra in legea de salarizare "unica"? Asta se numeste "reforma" nu?

A inceput sa aibe dl Vosganian raspunsuri la boc in parlament. Il baga in corzi la orice referire la "aberatiile" pdliste cu mostenirea. Bine si mai tarziu decat niciodata.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Evident. Si, daca e nevoie, "dreapta" si "stanga" o sa-si faca si opozitie, inghesuiti in patul conjugal din garsoniera parlamentara. Ah, ma apuca acum iar indignarea pe javrele imputite si ignorante care l-au votat pe Basescu.

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow

Nici nu l-am mai citit pe Patapievici. Dar am in cap un subiect legat de baietii astia de "dreapta" cu parinti de stanga. Un club intreg.

Vosganian e prea inteligent pentru ei...

Dan Patrascu spunea...

Pai ce profesionalism cand la Finante sunt angajati Andrei Gheorghe si Dan Bittman. Nu sunt tampit, imi au seama ca ei nu "numara banii" impreuna cu domnul Vladescu, dar, totusi, mi se par doua numiri cu totul neprofesionale.

P.S. Te adaug la blogroll sa te gasesc mai usor cand vreau sa vad ce ai mai scris.
"Succesuri" in toate

Lucia Verona spunea...

Cum e corect falsuri, cu u sau fără? :))
Tema cu băieţii de dreapta cu părinţi de stînga e interesantă, dar mai complicată decît pare. Să ştii că poţi avea surprize. Am cunoscut cîţiva "copii din Primăverii", cu părinţi de stînga, desigur. Copiii au crescut ca nişte prinţişori, n-au învăţat nimic de la părinţi, şi în mod aproape firesc se simt de dreapta. Mulţi au emigrat înainte de 1989.

Lilick Auftakt spunea...

@Dan Patrascu.

Da, ai dreptate. Merci. O sa te bag si eu. :)

@Lucia

Pai daaa... siiigur. Se poate ce zici tu. Dar ca sa para cat mai de dreapta, cei de care zic eu, si-au condamnat parintii de stanga, si acum se promoveaza unul pe altul cu ajutorul partidului "dreptilor". Probabil ca cei despre care vorbesti tu nu sunt asa ipocriti.