1 mar. 2010

Pentru fundul lui Tismaneanu un buget cu 40% mai mare

Iar nu ma pot ocupa de martisoare in liniste… Si e ziua «Martisorului Violet». Dar cum as putea sa o fac cand, intrand pe blogul Transildania, ma lovesc de asa o stire : «Fundul lui Tismaneanu va primi un buget cu 40 % mai mare» (in traducere libera – titlul original fiind altul).

Pai nu era vorba ca ne-a pus FMI-ul sa facem economie? Nu pentru asta au fost contopite cele doua institute si le-a fost schimbata conducerea? Nu pentru asta nu mai cautam prin «cripte» si ne ocupam de scripte? Stiu, fundurile fine cu cheltuiala se tin. Vezi Duduia cu cele 4 miliarde de euro pe mana, vezi marirea bugetului ICR pentru Patapievici (printre altele «sponsorul» oficial al lui Tismaneanu intre 2007 si 2009)... Foarte interesant e insa cum Guvernul a premeditat totul. Incredibil cum i-a pregatit Boc culcus cald lui Tismaneanu din timp! Stati sa vedeti ce justificari mai gasesc si acum. O sa radem in hohote.











Nu e cazul sa afle toata Europa aceste mizerii marca Tismaneanu/Basescu/Boc? Un prim semnal ca suntem totusi auziti si sutinuti de cine trebuie, pe Observatorul Cultural.

4 comentarii:

Neinfectat de ipocrizie spunea...

Chiar are un buget cu 40% mai mare?? Nu se poate, nu era vorba de economisirea banului public? Stii ce ma mira si mai mult?
Ce chestie, pe blogul sau scrie ca in privinta aspectelor bugetar-financiare a recomandat ca la preluarea gestiunii sa se faca o analiza RIGUROASA a exercitiilor bugetar-financiare incheiate sau in desfasurare.
Deci are un buget crescut cu 40% dar ia la puricat bugetul precedent? Ce sa mai inteleg?

Anonim spunea...

@neinfectat...: pai, se pare ca n-a fost multumit de bugetul anterior, prea mic, si a cerut unul mai mare! Drept pentru care i s-a dat! Aici sunt banii dumneavoastra, si ai mei! In sponsorizarea eseurilor indigeste ale noii echipe!

Florin Matei spunea...

Primeşte un mărţişor virtual din partea mea. Primăvara să te însoţească pretutindeni în viaţă.

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc mult, Florin! :)