6 mai 2008

Incercarea moarte n-are!


O poveste electorala haioasa porneste de pe blogul lui Sutu care o remarca pe Codruţa Arvinte de la PRM.
Codruta ii indeamna pe bacauani: “Incearca si cu o femeie”. Sloganul pare a se adresa doar homosexualilor si heterosexualelor convinse din Bacau, singurul segment social care nu pare atat de convins sa “incerce o femeie”.

Campania electoral-sexuala a Codrutei din Bacau face si prima victima: un barbat din Bacau care se incumeta sa..incerce cu o femeie. Un barbat care declara pe propriul blog, fara retineri si pudori: “Voi incerca cu o femeie!”
Viteazul (primul decis sa o incerce) pretinde ca “femeia” i-a dat deja o replica acida lui Sutu:
Iata asadar ce palma-i da “duduia”in “Observator”:
“Sloganul “Incearca si cu o femeie” doreste sa largeasca cercul, se adreseaza oamenilor instruiti, cu un fin simt al umorului si cu o putere de intelegere peste medie, categorie din care, pana azi, eram convinsa ca faceti parte si dumneavoastra. Si inca ceva. “Electoratul opac si decrepit al PRM-ului” este cel pe care incearca sa-l cumpere sefii dumneavoastra, pardon, PSD, cu sacose cu ulei, orez si pui congelat.
Asa ca, domnule ziarist, umpleti-va “golul din vintre” si nu mai fiti “mahnit”. Dar barbatii stiu ca intre a simti un gol in vintre si a fi mahnit nu este o relatie cauza - efect. Asa ca incearca si cu o femeie!”

Cerc largit, gol in vintre...Trosniti-o baieti!

Niciun comentariu: