21 mai 2008

Politicienii care au batut la usa lui Basescu


"Sunt cazuri noi", declara Elena Udrea.

"Pe lângă cazul „Patriciu“, preşedintele a povestit acum un an, în timpul campaniei pentru referendum, un episod în care liderul UDMR i-ar fi cerut o astfel de intervenţie pentru sine, dar şi pentru fostul ministru Zsolt Nagy.

Din ceea ce am înţeles eu, nu este vorba de aceleaşi situaţii vechi, despre care s-a tot vorbit. Sunt alte cazuri, probabil ulterioare acelor situaţii" completeaza Elena Udrea, pentru Mediafax.

3 comentarii:

Albert spunea...

ti-am lasat un mesaj mail

Albert spunea...

Ludovic Orban a marturisit ca, desi este un inamic declarat al presedintelui Traian Basescu, are relatii "bune", "de cooperare", cu o seama de lideri importanti ai PD-L. "Cred ca sunt unicul din conducerea PNL care are foarte multi amici in PD-L. Hai sa nu-i numesc prieteni, insa sunt oameni pe care ii respect si cu care colaborez. Este vorba despre Vasile Blaga, Negoita, Cristian Poteras, ii respect si colaborez cu ei. Si cu Cezar Preda am o relatie normala", a dezvaluit ministrul Transporturilor.

Lilick Auftakt spunea...

@Ovidiu


Nu e rau ca Orban are amici in PD-L si ca se intelege bine cu Blaga. E o regula in politica (spunea pe vremuri Churchill) ca dusmanii sunt de obicei in propriul partid. In celelalte partide ai doar adversari. Daca Basescu va fi dat jos, impreuna cu Stolojan si Boc, asta o vor reusi oameni ca Blaga sau ca Preda, Berceanu..etc.