2 sept. 2009

Patapievici e obsedat sexual?

Interesanta "polemica" dintre Patapievici si Mircea Badea. Insa as vrea sa stiu cine distruge "climatul general de decenta din societatea romaneasca". Doamna Udrea care se refera la doamna Pippidi ca la... "Lippidi"? La Orban ca la "Organ"? Sau... Mircea Badea care face un exercitiu stilistic scriind despre referirile obsedatei doamne. Si a propos, textul spre care o sa dau link acum, scris de Horia Roman Patapievici in "Plai cu boi"... unde se incadreaza? Cititi AICI. Cu scuze ca nu il reproduc pe blog.

23 de comentarii:

mihai 4 spunea...

Doamne Dumnezeule,ce a putut sa spuna asta in acel text!!!Mai,Patapievici ori e inca virgin de se ''descarca'' asa, ori e un masochist tare de tot.Voi ce credeti?

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai4

E usor psihanalizabil. Nu e vorba de textul lui Creanga, o bijuterie comico-erotica, ci de obsesiile lui Patapievici, sau poate de pasiunile lui ceva mai ciudatele. Si nu ar fi vorba nici de ele daca nu ar ataca total incorect ("uite cine vorbeste"), si, vorba lui Badea: cu atat mai mult el atrage atentia asupra unei obsesii. In mintea lui e "organul" lui Basescu.

tony spunea...

Mie mi se pare ca domnul Patapievici este obsedat sexual.El nu are ce cauta la ICR,trebuie numit sef la o institutie pentru perversi.Daca boala avanseaza,trebuie chiar internat acolo. :)

Lilick Auftakt spunea...

http://www.ziare.com/Mircea_Badea_Domnule_Patapievici_esti_prost-873799.html

@Tony

De-abia asteapta un subiect din asta ca sa scrie... ca sa il umfle.

atreides spunea...

Ati vazut ce de injuraturi si-a luat Patapievici in comentariile la articolul asta? Parca mai multe ca niciodata. I-am trimis si eu niste ''dragalasenii'', sa vedem daca vor aparea. Omul e atat de nesimtit incat nici macar nu pomeneste in articol sursa scandalului cu ''organ'', asa incat cineva care nu ar sti treaba cu orban-organ (or fi si de-astia) ar putea chiar sa-i dea dreptate lui Patapievici.

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Eu nu am citit decat inceputul articolului lui Patapievici. :)
O sa citesc acum toate articolele spre care am dat link si comentariile. Merci muult! :)

Jenika spunea...

Patapievici...Badea....
:)
Reprezentabilitatea exacerbata a intelectualitatii duse in extremele opuse ale ratiunii si logicii umane intr-o societate contemporana normala ...
Cred.....

codeus spunea...

neata Lilick,am ajuns cu bine in casa,sunt intreg atat cat mai pot vedea la ora asta cu ochii carpiti de somn

Lucia Verona spunea...

"Cu o insistenţă neruşinată, de care ar trebui să se ruşineze bărbaţii şi să se indigneze femeile, corpul dnei Udrea este filmat în gros-plan astfel încât pântecul, coapsele, sânii, degetele de la picioare să iasă, în mod sexual, în evidenţă." dixit Patapievici.
Aş zice chiar că are dreptate... dacă doamna în chestiune nu ar pune cu atîta generozitate la dispoziţia cameramanilor respectivele părţi ale trupului. De ce oare nu sunt filmate astfel şi alte femei din guvern? Poate pentru că alte femei din guvern sau din politică, în general, nu se lasă filmate pe plajă, cu picioarele desfăcute, nu se caţără (cu greu) pe cal în prezenţa camerelor de luat vederi, nu poartă decolteuri pînă la buric şi pantaloni care plesnesc pe fund.
Cît despre polemica lui Patapievici cu Mircea Badea, nu obsesiile lui Patapievici mă deranjează, ci faptul că scrie prost. Vulgar. Prea direct. Mircea Badea e mult mai talentat, ştie să folosească foarte bine şi cu eleganţă diferitele sensuri ale cuvintelor. Avantaj Badea.

nicole spunea...

Se mai crede si rafinat patapievici asta!... Cine "indruma" cultura romaneasca!!!

Vania spunea...

Cu scuze, dar nu urmăresc linkul! În mare, am auzit dobitociile domnului Patapievici. Va fi avut o pasă mai proastă...

Gheorghe spunea...

Interesant articolul H.-R. Patapievici - impostor sau fiu de erou? din Cotidianul

Lilick Auftakt spunea...

@Jenika

Prea frumos spus. :)

@Cody

'Neata. Ma bucur ca ai ajuns cu bine.

@Lucia

Prin articolul din EVZ Patapievici ne insulta, ne prosteste. Transforma vulgaritatea afisata a Duduii intr-un motiv de a o victimiza. Se face ca nu stie nici ca Angela Merkel, atunci cand a aparut intr-un cadru monden, la concert, si nu intr-unul politc, cu acel decolteu generos, a fost linsata de presa si de oamenii obisnuiti. S-a scris atat de mult pe subietul asta, incat la o simpla cautare pe google cu numele ei, al Angelei, primele imagini in care apare sunt cele indecente.

Lilick Auftakt spunea...

@Nicole

Ei, rafinat... Haha! Poate sa se creada. Degeaba. :))

@Vania

Tine de cam mult timp pasa asta proasta. :)

@Gheorghe

Merci mult, sper sa il citeasca si ceilalti. Eu subiectul il stiam de anul trecut. E o reluare. Patapievici si-a romantat autobiografia ca sa fie acceptat de dna Lovinescu. Sa o impresioneze.

dramoleta spunea...

Tampiti sunt pretutindeni. De ce ar face exceptie Antena 3 sau Evenimentul Zilei? I-au cumparat la balot.

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

Tampiti, tampiti, dar unii vor sa te prosteasca in fata.

Stevie the LightningRod spunea...

eu nu cred ca este obsedat sexual, ci obsedat de antena 3, in speta de gadea si invitatii sai, si de mircea badea.
obsesia domnului patapievici are o justificare totusi. acestia sunt cei mai ferventi critici ai lui traian basescu, deci e normal sa dea in ei. Avand in vedere ca nu are cum sa darame argumentele lor, recurge la supremul argument Ad hominem. gasindu-le defecte de caracter, Patapix spera sa distruga credibilitatea argumentelor anti-basescu.

Jalnic, domnule Patapix. straveziu, previzibil, incorect. Caracterul lui Patapievici se reliefeaza fara sa fie nevoie de explicatii ajutatoare de genul celor produse de patapix in textul evezist.

Stevie the LightningRod spunea...

mi-am luat libertatea de a dezbate si eu acest subiectla mine pe blog. :) mi se pare foaaaarte interesant!

Lilick Auftakt spunea...

@Paratraznetul Fanica

Vin si eu acum la tine pe blog. :)

Stevie the LightningRod spunea...

e mai mult o largire a ceea ce am zis deja in blogul tau :)

Paratraznetul Fanica spunea...

Ciuvica e medic de profesie. Pe langa proasta-crestere, Patapievici reproseaza si faptul ca Ciuvica e nescolit. “Nu ştiu ce profesie are dl Ciuvică: după port, vorbă şi mimică, este un om needucat” zice autorul. Ar putea chiar doamna Udrea sa-i citeze din Arta Razboiului pasajul care se refera la a-ti cunoaste vrajmasul, daca apare pe vreo coperta.

haha /floor

Gelinica spunea...

Am postat azi-dimineata textul de mai jos pe blogul lui Mircea Badea si nu mi-a fost aprobat. Inteleg ca intra doar cele laudative?!


67 Angela Ardeleanu Says: Your comment is awaiting moderation. September 3rd, 2009 at 8:04 am Am vazut emisiunea in care nu mai incetai cu pomenirea lui Organ. Tonul, expresiile fetei insinuante si insistenta cu care apasai pe substantivul ?propiu? Organ au fost cat se poate de explicite si de amuzante, recunosc. De fapt, tot ce-ai zis atunci avea haz si logica DOAR pentru ca avea conotatie sexuala, altfel n-avea nici o miza discursul tau. Incercarea ta de ati (a-ti, gresisem:) scoate acum intentia drept una inocenta e, in puii mei, mai penibila decat daca ai zice direct?da, frate, asa am vrut, dar n-aveti ce-mi face pt ca, tehnic vorbind, sunt acoperit gramatical si stilistic. Eu ma uit la emisiunile tale tocmai pt ca iti apreciez franchetea si pentru ca, de obicei, spui lucrurilor pe nume fara ai nevoie de artificii de doi lei. Ce am vazut in dimineata asta a fost un exercitiu de ipocrizie si mi-a fost jena pt tine!

Lilick Auftakt spunea...

@Paratraznetul Fanica

Ma faci sa rad... rau. Mi-am si imaginat cum, ca pe coperta la "Plai cu boi", Elena sta intinsa pe o sofa, aproape dezbracata, si pudicul Patapievici, cu o mana la ochi, asculta ce ii citeste ea. /floor