28 sept. 2009

PD-L pregateste "Actiunea Autobuzul"



Dan Nica out din Guvern. Interimar Blaga?

12 comentarii:

Doar Libertate spunea...

Offf, ăştia m-au indus în eroare pe mine , şi eu care aşteptam troleibuzul. :)

Lucia Verona spunea...

Ăştia de la PD-L nu vor deloc să-l asculte pe Băsescu! Doar a spus clar că e vorba de "Acţiunea Avionul". Sau va fi un elicopter?

[D][S][N] spunea...

Acum inteleg mai bine fericirea cu care canta ieri Basescu la Marghita "Tara mea si mandra mea"...

Crăciun Florin spunea...

Sa vezi distractie de acum incolo. Nunta cu nabadai, divort cu nabadai. Hai ca ne asteapta o toamna palpitanta si o iarna de groaza.

simona ionescu spunea...

Geoana face un joc. El a aruncat, in declaratia sa, ca PDL vrea sa-l puna pe Vasile Blaga interimar la Interne. Boc, insa, spune clar, in spiciul sau ca da PSD 24 de ore ca sa vina cu o numire de ministru. Aveti ambele declaratii pe Monitoring Media.

Lilick Auftakt spunea...

Salutari tutror! :)


Sa vedem ce se intampla in aceste 24 de ore si daca PSD-ii vor stii sa joace ofensiv. Medierea propusa poate fi o capcana pentru Basescu. :)

hendrix spunea...

Eu unul nu cred in acest CIRC organizat, creat cu buna stiinta de stoloboci! Nu cred ca ne aflam in fata unui divort cu adevarat, mai degraba suntem in fata a 2 personaje care apar cu buna stiinta intr-un scandal de toata jena care vor sa se afle in centrul presei de scandal. Daca in lumea ,,mondena'' au loc deseori astfel de false scandaluri menite doar sa creeeze un fals rating ,,protagonistilor'', in lumea politica show-ul jucat de aceste doua tzoape politicianiste din familia fesenista nu este deact un nou episod jenant. Mahalagioaicele scenei politice vor sa creeze SENZATIA FALSA ca ar fi in scandal, ca nu se inteleg! FAAALS! Ei joaca in continuare pe aceeasi mana si inca de acum peste 2 ani, de cand au pus la cale acest mariaj. Singurul scop al acestei inlantuiri feseniste este realegerea lui ba-secu, geoana jucand pana acum destul de bine rolul de ,,opozant''. Ha ha ha ha ha ha ha (hahait basescian)! Pesedistii doar dau din gura, dar cand vine vorba votului sunt pe o mana, ca si in cazul recentei motiuni de joia trecuta. Sunt absolut convins ca vor merge impreuna inainte, trecand peste acest ,,nefericit eveniment''. Este o biata DIVERSIUNE, creata cu scopul de a abate atentia de la gravele probleme create de acest guvern jenibil. Dupa diversiunea cu referendumul cerut de ba-secu, oare ce alta diversiune vor mai inventa securistii lui ba-secu? Este clar, srviciile au intrat in joc, sa vedem cati fraieri vor pune botul!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Pana una alta pesedistii au reusit sa inoculeze ceva in mintea opiniei publice: ca ei au avertizat ca se fura, si au fost sanctionati de Basescu. Iti spun ce se vorbste deja in strada. Ceea ce e bine. :)

Gheorghe spunea...

@Simona - de la numire pana la instalara in functie pot trece luni de zile, adica si alegerile. Basescu e expert in amanarea numirilor si utilizarea interimatului.

Uite ce spune un PD-L-ist citat de Gandul
„Am fost furaţi la alegerile europene pe mâna lui Nica. Dacă el rămâne la Interne, nici nu mai are rost ca Băsescu să candideze”, susţine un lider democrat-liberal.

hendrix spunea...

@Lilick Pesedistii ,,au avertizat ca se fura''??? Hai, ma lasi? Pai tocmai asta este jocul lor infect! Intrebare pentru cei care cred asta: la alegerile de pana acum CINE A FURAT? Raspunsul corect: ei si fratii lor fesenisti, adica pedeleprele!
Stii ce cered eu? Ca astfel au mai dus in DERIZORIU inca o tema, aceea a furtului alegerilor! Cand liberalii vor striga din toti rarunchii la adresa turismului electoral fesenist, va mai reactiona cineva?

Lilick Auftakt spunea...

@hendrix

Nu le interzice nimeni liberalilor sa joace ei bine cartea asta. Pana una alta ei nu sunt si nu vor fi la guvernare pana in decembrie. PSD trebuie sa il atace pe Basescu. daca reusesc, ok, daca nu, nu. Sa vedem cum va reactiona Basescu atacat.
Ca fura si unii si altii... hahaah/ Mie imi spui asta? Normal! Dar opinia publica trebuie sa inteleaga ca Basescu are intentia asta, ca doar e candidat, nu?

hendrix spunea...

@Lilick Tu chiar nu intelegi ca avem de-a face cu un CIRC ridicol? Tu chiar crezi ca ,,PSD trebuie sa il atace pe Basescu'', dupa cum spui? Pesedistii lui geoana s-au pus presh in fata securistului de la Anvers inca din 2007, ai uitat? Prima lor actiune comuna a fost motiunea de cenzura din 3 octo,brie 2007, cand guvernul Tariceanu a ramas gratie votului dat de adevaratii pesedisti din gruparea lui ilici-nastase? Prostanacul doar JOACA ROL DE OPOZANT, chiar n-ai inteles acest lucru elementar? S-a schimbat ceva peste noapte? Nu! Securistul de la Anvers vrea o finala cu geoana, asta fiind singura lui sansa sa nenoroceasca poporul roman in urmatorii 5 ani! Asa cum ilici vroia o finala cu vadim in 2000 si, din pacate, a reusit! Mascariciul geoana joaca binisor rolul de opozant al lui ba-secu, dar este doar un ROL!!! Adevaratul lor inamic ramane Antonescu, asa cum au fost liberalii singurii adversari reali ai fesenistilor, intelegi?