5 sept. 2009

"Vulnerabilitatea lui tati"...

1. "Deputatul liberal (Nota: Ludovic Orban) a precizat că marţea viitoare va fi gata proiectul raportului şi tot atunci se va supune la vot propunerea sa privind demararea procedurilor de începere a urmăririi penale, pentru încălcarea Legii răspunderii ministeriale şi a Constituţiei de către Udrea." via Paratraznetul Fanica

2. Marian Vanghelie: “Eu lui Elena Udrea, imi pare rau, nu am apucat sa-i fac nimic, dar nu e timpul pierdut. Din pacate, biologic, Traian Basescu se duce. Eu voi veni, nu stiu unde, dar voi veni undeva, asa ca are o sansa”! Alina Gorghiu se intreaba si ne intreaba pe blog  daca Duduia se va preta sa ii raspunda lui Vanghelie pe acelasi ton.

Mi se pare important ca Elena Udrea sa aiba cat mai mult ocazia sa dea raspunsuri, sa atace, sa fie in lumina blitzurilor. Asta in vederea alegerilor. A mai auzit cineva de Ridzi? A iesit din prim-plan si nu mai stim nimic de ea. N-ar fi pacat sa se intample acelasi lucru cu Udrea? Mie mi se pare foarte necesar, acum, acest personaj porno-politic. "Vulnerabilitatea lui tati"...

15 comentarii:

Draghi spunea...

Cica Ridzi ar fi organizat sezatoarea portocalie de la Costinesti. :P

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

Ce "cioc" avea inainte. Acum nimeni nu i-l mai aude... A organizat, da. Trebuie sa puna osul la treaba sa se mai poata ridica.

Paratraznetul Fanica spunea...

ridzi nu a fost niciodata o mare vorbitare si nici o bagatoare in seama cum este Elena Udrea.
Lui Udrea ii place sa dea replici de genul "i-am zis-o!", sa joace in ofensiva, pe cand Ridzi e exact invers.

Lilick Auftakt spunea...

@Paratraznetul Fanica

Cred ca Vanghelie si... restul chiar vor sa o stimuleze. Sper sa nu piarda ocazia sa "le-o zica". :)

hendrix spunea...

Circul facut de nutzi curvea are un singur scop: mascarea intentiei de a nu raspunde in fata comisiei de ancheta! DIVERSIUNEA este pusa la cale de intreg aparatul de partid si de stat, condus autoritar de securistul de la Anvers. Inregistrarile ilegale facute chiar in sala comisiei de ancheta din Palatul Parlamentului, facute la ordinul lui ba-secu, arata fara dubiu mascarada!
Faptul ca Van Ghelie face si el circ nu poate decat sa-i convina tzoapei penale! Ea are nevoie de circ, cat mai mult circ, in speranta ca romanii se vor uita gura-casca la aceste mahalagisme si vor uita de fondul problemei.
Sinistra ridzi-pizdi era si ea tare in clontz la inceput. A fost demisa si instalata noua placinta in 2 ore! De ce? Doar cu o zi in urma, pe 14 iulie, o angajata a MTS vorbise in fata celor de la DNA, aratand toata tarasenia. Acum, in cazul curvei penale a lui ba-secu, lipseste acelasi lucru: o persoana din MT care sa spuna adevarul! Este drept ca acolo sunt multe pedelepre aduse acolo pe spranceana, dar daca una cedeaza si VORBESTE, ca in cazul sinistrei ridzi-pizdi? Cand va fi sa pice va pica abrupt de tot! Iar funia se tot apropie de par!

Crăciun Florin spunea...

Este o greseala, din partea noastra, sa o lasam pe Ridzi "sa dispara". Este campanie electorala si Ridzi a fost dovedita cu "pedelita cronica", motiv pentru care are dosar penal. Dar noi trebuie sa cerem sa ne prezinte Placinta ce a facut in continuare la ministerul devalizat. Noi tacem, tacem cu totii iar Placinta continua sa execute, probabil, indicatiile pretioase pivind folosirea fondurilor pentru campania lui Basescu. Basca satisfacerea unor "investitori de bine" ai PD-L care au fost planificati sa isi recupereze investitiile pentru partid din bugetul ministerului.

Hai sa nu o lasam pe Ridzi din brate. Hai sa vociferam si sa cerem informatii despre ea pentru ca procurorul de caz sa nu creada ca poate negocia instrumentarea cauzei cu pedeleii. Hai sa cerem socoteala MTS despre cum s-au cheltuit si se cheltuiesc banii. Ar fi pacat ca, avand o astfel de posibilitate, sa o uitam. Mai tarziu va fi prea tarziu. Basescu va folosi banii, va ramane "baci de Cotroceni" iar toata floarea pedelimii se va considera la adapost.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Sa cada abrupt, dar mai incolo. N-ar fi frumos sa cada inainte de campania electorala? Sau chiar in campanie? Degeaba se agita sa faca circ, asa cum spui (si ai dreptate). Nu le ajuta la nimic. In sondaje Udrea apare jos de tot. Pe primele trei locuri la imagine buna sunt, culmea, trei ministri pesedisti.

Lilick Auftakt spunea...

@Florin

Cazul MTS e... mort. Am vazut-o o data pe Ridzi iesind de la DNA (parca) si spunand linistita ca nu i s-a ai gasit nimic in plus... Deci totul e ok. Lumea uita. In trei luni nici nu si-o mai amintesc pe Ridzi.

hendrix spunea...

@Lilick Strategia pedeleprelor de a face CIRC poate fi una castigatoare. Pe termen scurt, doar atat! De la un punct incolo insa aceasta penibila tziganie in direct ii va fi potrivnica! Pedeleprele mizeaza pe faptul ca odata cu trecerea timpului scandalul se va topi de la sine. Asa au gandit si in cazul sinistrei ridzi-pizfi si au esuat! Este adevarat ca lipseste un gazetar de exceptie ca Tolontan, un tip inteligent si extrem de curajos. Perseverenta lui a aratat sistemului corupt portocaliu ca nu este infailibil. Modul primitiv in care s-au trucat licitatiile, caietele de sarcini, banii publici aruncati pe ,,evenimente'' platite de altii arata un singur lucru: JAF PREMEDITAT, ORGANIZAT! In cazul sinistrei ridzi-pizdi s-au aruncat sute de mii de euro la un eveniment platit deja de ProTV! In cazul lui nutzi curvea s-au aruncat sute de mii de euro pe alte evenimente deja platite de altii, precum concertul lui Goran Bregovic sau demonstratia lui Nastase de la Paris. Lucratura este aceeasi, tupeul este acelasi, sifonarea banilor publici a fost la fel. STIL ORANJ! Am uitat de contractul cu BRD, intamplator tocmai banca care i-a amanat plata creditului de 3 milioane de euro! Este criza imobiliara, nu-i asa? Ce bafta pe capul ei! Rahatul in care a intrat nutzi curvea este extrem de mare si va atrage multe victime. Colaterale, precum un shmecher ca Ilie Nastase. Sau precum angajatii MT care au fost obligati sa TACA pana acum, sa nu se prezinte in fata comisiei de ancheta, riscand anchete penale.

tony spunea...

Eu cred in sansele lui Vanghelie,e ambitios si tot ce isi propune se realizeaza.In curand Nutzy nu va mai putea sa aleaga si se va multumi cu ce pica ! :))

codeus spunea...

Buna Dimineata Asule. am impresia tot mai pregnanta ca Udrea pentru Basescu este cum a fost calcaiul pentru Ahile. dincolo de faptul ca insusi Basescu "calca" in strachini cu o frenezie demna de o cauza mai buna mai are talentul ca si-a adunat o sleahta cam pe acelasi calapod ca el. nu degeaba se spune ca "cine se aseamana se aduna" sau " o tunat si i-o adunat"

Vania spunea...

Aşa-i, este de apreciat strategia doamnei Udrea, chiar dacă eu schimb canalul când îi văd mutra pe undeva!...

Matilda spunea...

Ai dreptate, Lilick, trebuie atacată, aşa îşi varsă veninul şi se dă(îi dă) de gol. Scandalurile sunt apa pe care o beau oamenii lui Băsescu : aminteşte-ţi că din pricina lui Băse a căzut capul lui Ciorbea, acum, prin ricoşeu, din pricina Udrencei poate cade capul lui Băse !

dramoleta spunea...

Mie mi se pare nedrept ca n-o bagam pe Fufina Barbu in seama.
Nu va suparati ca intreb , da' pe asta, tot Base o tine
in p(u)(oa)lă /floor

alina gorghiu spunea...

Nici nu imi dau seama daca pentru Elena Udrea este o strategie bine gandita sa reactioneze brutal la orice, ori pur si simplu nu se poate abtine.