27 sept. 2010

Asa arata dementa portocalie!

Un copil traumatizat politic, cu un tata cretin.

7 comentarii:

Hendrix spunea...

Cretinul din poza este cumva igash, noul ministru?

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, exact! Cat poti sa fii de cretin ca sa te imbraci total in culoarea condamnatilor la moarte si, mai mult, sa iti imbraci asa, din cap in picioare, si copilul?

Lilick Auftakt spunea...

Ascult-o acum pe radio 3 pe Herta Muller. Pierzi daca nu auzi ce zice. Liiceanu tocmai i-a zis ca el a fost mai dizident decat ea. E de o obraznicie rara.

Hendrix spunea...

@Lilick Radio 3? N-am auzit. Te mira TUPEUL lui liicheanu? Este tupeul specific oricarei pedelepre, totul este sa minti cu naturalete, fara sa clipesti. Eu i-as spune un singir lucru: pe cand el se plimba cu Siegfried prin Germania anilor 70-80, distinsa Herta Muller era urmarita de securisti! Adica tocmai de aceia care ii inlesnisera calatoria in Vest! Prietenii stiu de ce.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, relatez pe scurt aici:

Au discutat din nou pe marginea termenului "Mitläufer" (cel care merge cu ei: tace, încearcă să nu iasă în evidenţă, nu deranjează pe nimeni, se face gri) pe care Herta Muller l-a folosit de curand in legatura cu Cartarescu. Liiceanu a incercat sa o dojeneasca usor, spunand ca nu toti cei care au fost curati si care n-au aprobat prin scrisul lor dictatura pot fi acuzati. "Nu vi se pare ca ei au fost contra dictaturii?" a zis Liiceanu. Ea a raspuns simplu: "Nu", in aplauzele salii. Apoi au ajuns cu discutia la aprobarile necesare scriitorilor si tuturor celor care aveau masina de scris. Herta spunea ca nicaieri nu s-a ajuns atat de jos, incat sa declari masina de scris. Liiceanu a zis ca el nu a declarat masina de scris niciodata. "Deci sunteti un disident", a spus Herta. El: "Probabil" Herta Muller: "Eu am declarat-o. Poate ca eu nu am fost asa disidenta"... Liiceanu cu ura si tupeu: "Poate..."

Hendrix spunea...

@Lilick Superb dialogul! Cea mai tare faza a fost ironia din final:,,Eu am declarat-o. Poate ca eu nu am fost asa disidenta"... Super! Imi pare rau de un singur lucru, ca n-am putut sa-i vad mutra lui liicheanu cand a raspuns ,,poate''! Tu spui ca a rostit raspunsul ,,cu ura si tupeu''. Eu as spune ca a reactionat ca un gainar, prins cu mana in buzunarul altuia. Acel ,,poate'' arata un om infrant, devoalat de o femeie inteligenta precum Herta Muller.

Lilick Auftakt spunea...

Eu am vazut si imaginile. Sper sa apara in curand si le pun pe blog. Nu am putut din pacate sa inregistrez.