8 sept. 2010

Despre piata de Gros. De obraz deosebit de gros...

"Si acum, de dragul simetriei, sa trecem si la studiul de caz. Ar fi multe exemple, m-am oprit la unul care a iesit la suprafata in zilele din urma. Auzisem si eu zvonul si am sunat la cineva de la MAE pentru a intreba daca era adevarat. Cunostinta mea de acolo era la post in strainatate, asa ca mi-a raspuns un coleg de-al sau: nu, domnul... nu este consul general la Marsilia.
A doua zi, Evz.ro publica articolul despre numirea in calitate de consul a respectivului.(...) Si lingusea pe toata lumea. Singurul lui talent real. Pe de alta parte, cred ca nici nu se prindea la toate ironiile.(...) Acum e bun de consul "pe probleme culturale" la Marsilia. Un lucru e bun in numirea asta. Nu ne va face tara de ris, pentru ca va trece total neobservat si nu va obosi autoritatile marsiliene cu initiativele sale de promovare culturala."


Fragmentele sunt extrase de AICI. Ups! Cine le-a scris? Textul e din 2007? Mai e ceva de comentat? :D
Poate vreti totusi sa radeti. Ascultati AICI ce misto au facut cei de la HotNews. :))

8 comentarii:

fanel spunea...

Si eu care credeam ca vorbesti de piata de legume pe care vrea sa o desfiinteze viitorul inchipuit prima(t)r al Bucurestiilor: Neculai Hontanu. :((

Lilick Auftakt spunea...

Nu. E vorba de ceva si mai gros. Muuult mai gros. :)))

Lucia Verona spunea...

Ce mişto se potriveşte! Şi chiar la Marsilia! :))

Lilick Auftakt spunea...

Da, Lucia. Caragiale curat. :))

Lilick Auftakt spunea...

Culmea e ca in acel articol, la comentariul nr 48, @Cepeca se intreaba: "Sau ITM o fi vrut el consulatul de la Marsilia?" :))) Ce sa mai zic. Mori de ras...

transildania spunea...

"Nu ma duc acolo sa ma imbogatesc sau sa fac economii. Dupa ce am acceptat, ministrul mi-a spus ca e foarte mult de munca"

De parca multa munca inseamna ca nu te poti imbogatii sau face economii...
De parca credea/spera ca nu va fi mult de munca inainte sa accepte...
Gros, gros de tot....

niku_elektriku spunea...

in acest loc ar fi trebuit sa apara un comentariu in legatura cu subiectu' in discutzie, pe care nu'l mai postez ca sa nu'i provoc vreo criza numitului... (spatziu necompletat)
multzumesc de intzelegere !

Lilick Auftakt spunea...

Pai nu stiu cui sa nu-i provoci. Ca eu in postare nu am dat special NICIUN nume. :D