6 sept. 2010

Stie Alina Mungiu ce stie...



In campania electorala, Traian Basescu a dat la OTV Marele Premiu – Murfatlar – de 250.000 de euro, unui telespectator. Ce aflam despre Murfatlar? Ca lucreaza cu agentia de relatii publice Profile Communication. A cui este aceasta firma? Asociat la firma Profile Communication este consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu. Interesant, nu? Cui ii face Sebastian Lazaroiu publicitate? OTV-ului, adica Partidului Poporului. Si ce scria Alina Mungiu Pippidi in ultimul editorial? Citez: « Deh, cum am mai scris aici, nu rentează să fii savant în România, şi de asta dl Lăzăroiu, dintr-o speranţă a sociologiei, a ajuns un mercenar al politicii, că e totuşi mai uşor să scrii pe un blog decât să publici o lucrare ISI. Şi când zic mercenar ştiu eu ce spun, ia să verifice jurnaliştii ce contracte de consultanţă a desfăşurat dl Lăzăroiu, chiar de când e la Cotroceni, fără vreo jenă de conflict de interese sau alte fleacuri. Nu vreau să zic cu asta că ia ceva de la Diaconescu, deşi, la nivelul la care a coborât Lăzăroiu, Diaconescu e un potenţial angajator pe viitor. »

Nu am dat niciun link. Cine vrea sa descopere aceste informatii, sau altele pe aceasta tema, sa caute pe google. Gaseste din plin. Ca fapt divers: astazi, Madame Blogary, blogul pe care scrie si Sebastian Lazaroiu, o infiereaza pe Alina Mungiu Pippidi. El nu are curajul sa o faca, personal.

Eh, si cate or mai fi din astea... Ne mai impiedicam acum de-un biet mercenar?

Foto via Pagina de Media. Articolul: "Traian Băsescu, agent de promovare pentru OTV şi Murfatlar"

24 de comentarii:

Andrei Pop spunea...

Nu mai reusesc sa ma indignez desi ar trebuii.

Lilick Auftakt spunea...

@Andrei Pop,

A, nici eu nu ma mai indignez pentru ca mi se pare normal ca Basescu si toti cei din jurul lui, fara exceptie, sa fie niste mizerabili. Deja ar fi culmea sa nu fie. Uite-l de exemplu si pe "intelectualul" Cotoi. A dat si el o sticla la OTV: http://lilick-auftakt.blogspot.com/2010/05/cotoi-acolo-unde-ii-e-locul.html

sandman spunea...

E logic sa fie asa. Toti din jurul Machitorului sint mercenari: Cotoi, Preda, Lazaroiu, Patapievici, Liiceanu, PDL-gasca celor mai mari hoti din istoria tarii...

Lilick Auftakt spunea...

Doamne, am vrut sa scapam de pesedisti ca erau prea hoti. Dar stii cum e vorba: am scapat de dracu' si am dat de ta-su. Si mercenarul asta de Lazaroiu vrea sa ne vanda acum ideea unui partid "fata mare". Vai de ei si de electoratul lor...

niku_elektriku spunea...

eu vreau fata mare, na !

si s'o cheme si alina

Hendrix spunea...

Nu ma surprinde deloc, dar absolut deloc!, faptul ca lazaroiu este mana in mana cu jegul ala de Senzationescu. OTV-ul a fost folosit din plin de shleahta de pedelepre atat in campanie cat si dupa fatidica zi a realegerii securistului de la Anvers. In televiziunea-garsoniera s-au inghesuit mai toti capii pedeleprelor, in frunte cu ba-secu, umil boc, nutzi udrea! Un lucru nu pot sa inteleg: oare cat de PROSTI pot sa ne considere pedeleprele incat tocmai pe el l-au gasit pedeleprele sa fie ,,victima'' odioasei DNA, controlata total de ba-secu? Oare cat de prosti ne considera securistii lui ba-secu incat sa conceapa ca am putea inghiti pe nemestecate uriasa mascarada oferita de Senzatinescu? Probabil la fel de prosti pe cat ne considera lazaroiu, sluga neconditionata a lui ba-secu, atunci cand a aruncat fraierilor proiectul Albei ca Zapada. Vise, taica, vise! Sunt visele unui om disperat care vede ca din pedelepre se va alege praful. Poate chiar in octombrie cand umil va cadea a doua oara prin motine de cenzura, fapt nemaiintalnit vreodata!!! Iar daca nu va cadea in octombrie, va fi maturat dupa cumpluta iarna care ii asteapta pe sarmanii romani. Abia acum se va intelege pe deplin vorba aceea conform scapa cine poate!

Hendrix spunea...

@Lilick Poti sa-mi raspunzi sincer la intrebarea: de ce trebuie sa-l suportam pe postacul portocaliu ce raspunde la nickul @niku? Specimenul respectiv isi merita nick-ul ales, este un simplu nick. Nu spune nimic, dar absolut nimic. Este o nulitate desavarsita. Un tip stupid. De ce il lasi pe acest portocaliu sa posteze si pe altii nu? Ti se pare ca este mai inteligent decat @red dick? Nu ma calca pe nervi limbajul lui voit marlanesc-shmecheresc de 2 lei, dar nu inteleg de ce accepti asa ceva, sincer!

Lilick Auftakt spunea...

@Niku, Alinutza! :D


@Hendrix, pai cat de prosti sa ne creada? Daca am permis, ca popor, sa ajunga securitatea la putere... Acum ei isi fac treaba.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, pai nu trebuie sa spuna nimic. Mie imi place blogul lui. E amuzant. Si e si o portita catre "iad". Mi le inchisesem pe toate. De ce sa ne izolam total?

Hendrix spunea...

@Lilick Imbecilul asrta ti se pare ,,amuzant''?!?!?! Limbajul lui mi se pare efectiv grotesc. Acum cateva zile spuneai despre atmosfera de pe blogul lui ca fiind demna de Caragiale. N-am verificat, te cred pe cuvant! Daca singura spui cam ce este pe blogul individului, de ce il mai citesti? Ca sa nu mai spun ca altadata spuneai ca citesti numai aberatii pe blogul lui.
Interesanta argumentatia ta cu portile ,,iadului''. Zilele trecute am citit pe diagonala postarea aparuta pe madam blenoragy privitoare la ineptia lansata de lazaroiu. Horror!!! O sumedenie de propagandisti portocalii vorbesc intre ei precum niste nebuni la Spitalul Obregia, tonul fiind dat de un tampit desavarsit ca @bleeen ori o isterica @andra care are o singura idee fixa: o televiziune portocalie pura si dura! Ma bucur ca ai inchis toate portile catre ,,iad'', n-ai pierdut nimic. Este blogul tau, esti libera sa faci ce doresti. Eu unul, sa fiu in locul tau, nu i-as plictisi insa pe oamenii seriosi care te viziteaza zilnic cu gunoaiele aruncate nonsalant pe acest blog de @electriku.

Lilick Auftakt spunea...

E un om politicos. Nu vad cui ii face rau. Tie? Nu trebuie sa citesti.

Lilick Auftakt spunea...

Asa e, n-am pierdut nimic. Dar acum vreau sa il urmaresc putin si pe Lazaroiu.

acuvio spunea...

Cu imaculaţii din jurul preşedintelui, ne-am obişnuit de la cazul Hayssam citire dar Alina Mungiu Pippidi în funcţie de speranţele proprii apare ba cu holograma pro ba cu holograma contra.

radu spunea...

@Hendrix: apropo de madam blenoragy: E interesant cuma blogaristii si-au asmutit postacii s-o execute public pe AMP. Tzataza de Florina Neghina (nume predestinat) s-a remarcat pana acum ca unul dintre cei mai fanatici postaci pe Voxpublica, sub nick-ul @Florina. Acum baietii i-au scos istericalele la suprafata. Tipii astia din carca lui madame sunt niste celenterate cu ambitii de mari ideologi si comportament de mafioti sau de securisti. Cat despre Lazaroiu si ceilalti sinecuristi pupinbasisti, bugetarii ar trebui sa stie pe imbuibarea cui li se duc lor banii taiati de Ba-secu.
Poate realizeaza mai bine si AMP pe cine a sustinut.

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, nu-i stiu. Nu-l stiu decat pe Bleen si inca de vreo patru ani, de pe Cotidianul. Insa restul... habar n-am de pe unde sunt adunati si cum s-au inhaitat. Sigur, Alina Mungiu vede. Ce sa zic? Ca si-o merita si ea?

Lilick Auftakt spunea...

A, pe VoxPublica nu citesc decat poate maxim un articol la doua saptamani, si asta daca imi recomanda Transildania ceva de la Gotiu. Dar nu si comentariile.

Hendrix spunea...

@radu In urma cu ceva timp te-am mai intrebat daca esti acelasi cu cel care scrie pe blogul lui Mihai Voicu dar nu mi-ai raspuns. Ai putea sa faci asta acum?
Despre mamdam blenoragy, cum ii zic eu blogului madam blogary, n-as avea prea multe de zis. Am intrat saptamana trecuta pe acel blog, atunci cand lazaroiu si-a expus ,,productia'' SF. M-am speriat de tampeniile scrise pe acel blog! Pe unii ii stiam de pe vremea cand postam la Coti. Habar n-am cine este @Florina. Voxpublica nu citesc din principiu, acolo fiind doar basescieni puri si duri, imposibil de citit. Ce sa-ti spun? Daca ai timp nu ti-l pierde cu madam blenoragy sau voxpublica. Cititul unor astfel de bloguri are acelasi efect cu cititul unor fitzuici ca romaniamare sau tricolorul, intelegi?
Crezi ca sunt putini cei care stiu despre jocul infect facut in trecut de AMP? De ceva vreme incoace scrie corect, trebuie sa recunosc. Nu uit insa tonele de rahat pe care le-a mancat in beneficiul lui ba-secu ani in sir. Si inca nu sunt dispus sa-i iert lacomia de atunci. Degeaba este inteligenta si scrie bine daca are mari carente de caracter. Prefer oamenii onesti, principiali si asta nu numai in politica.

niku_elektriku spunea...

lilick, n'are rost !

Lilick Auftakt spunea...

Din cate stiu eu, @Radu scrie pe la Preda.

Lilick Auftakt spunea...

@Niku, esti idealist daca crezi ca Alba ca Zapada poate exista.

Silvy spunea...

Un singur lucru iese intotdeauna la suprafata si e urat mirositor.

Offtopic: te astept cu articolul :)

Lilick Auftakt spunea...

Da, @Silvy, pentru asta ar trebui sa si scriu. Poate imi vine vreo idee. :)

radu spunea...

Autoarea laturilor despre AMP se numeste Florina Neghina (nume predestinat) si s-a remarcat pana acum exclusiv prin activitatea de postac pedelist fanatic pe Voxpublica. Probabil madame Blenoragy a decis sa-si trimita la inaintare si tzatzele de mahala, si chivutele. Nasol e ca o asemenea nulitate isterica isi permite sa o ia de sus pe AMP, hm! Desi, daca ma gandesc bine, dna Pippidi si-o cam merita. Cine a vrut sa candideze pt. PE pe listele PD? Mi-e si frica sa ma gandesc ce opinii ar fi avut azi AMP daca n-ar fi fost EBA in fatza ei pe liste.
@Lilick: eu nu l-as numi "intelectual" pe Cotoi nici in gluma. Intelectual o fi doar prin comparatie cu Ioan Oltean sau cu EBA. Omul e doar un gargaragiu mai spalatel care face pe conservatorul, dupa ce l-a adus de manutza tata Plesu. Aud ca acum se ocupa cu donarea de cartofi catre alegatori in "judetul Ploiesti", ca un demn urmas al lui Bratianu. Al lui Bratianu-cartof, of course.

radu spunea...

@Hendrix: da scriu si la Mihai Voicu, si la Preda (ca sa-i enervez pe basisti). Eu sunt acela! :)