5 sept. 2010

Sustin dreptul de a-ti face nevoile, alaturi de PP si Alba ca Zapada

Incredibil! In anul 2010, in Romania, stat membru al Uniunii Europene, opozitia, prin "terorism si furt", anuleaza dreptul unui batran amarat de a-si face nevoile. "Sa-mi lase wc-ul liber!", striga pensionarul, la singura televiziune libera, a Poporului, adica in singurul loc unde si presedintele si-a facut nevoile (de campanie) anul trecut. In cazul asta disperat, ma alatur trup si suflet PP-ului si Albei ca Zapada! :D



P.S. - Partidul Poporului, in sarada lui Lazaroiu era, se pare, Mos Craciun. Aveti aici o piesa potrivita cu situatia. Si versurile.

Si o recomandare: "Români, vă implor: fiți pe fază!" :)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Vad ca si tu pici in capcana lor.
Mi se rupe mie de toti asistacii si postacii portocalii.
Si de toti negrii made in romania.
Pentru ca te vad mult mai apropiata decat mine de factorii de decizie ai dreptei: lasati dracu prostiile si concentrati-va pe ce conteaza!
Care e solutia PNL pentru tigani?
Ah, e doar o scapare.

Matilda spunea...

Dezbateri furtunoase la televiziunea asta ! Nevoile neamului sunt mari ! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Chrystyan, nu stiu cui ii spui "lasati". Asta e blogul meu si postez pe el ce vreau si cand vreau. Nu e unul de partid. Eu nu vin la tine sa-ti spun ce sa scrii si ce nu.

In legatura cu "problema tiganilor", care nu e doar una romaneasca, ai prin presa si pe unde vrei opinii si initiative ale liberalilor. Insa aceasta problema trebuie sa si-o asume toata Europa. Cum o face? Uite aici:

In numele grupului ALDE, am semnat impreuna cu colegii mei, Niccolo Rinaldi si Sophie In't Veld, scrisoarea de mai jos, care tocmai a fost trimisa catre cabinetele celor trei destinatari:

In atentia:
- Presedintelui Comisiei Europene, José Manuel BARROSO
- Presedintelui Consiliului European, Herman VAN ROMPUY
- Presedintia Uniunii Europene, Yves LETERME

Subiect: participarea institutiilor UE la reuniunea convocata de autoritatile franceze pentru data de 6 septembrie 2010, la Paris

Bruxelles, 2 septembrie 2010

Onorabili Presedinti ai Comisiei, Consiliului European si, respectiv, Uniunii Europene,

Va scriem pentru a exprima cea mai grava ingrijorare a grupului ALDE cu privire la participarea reprezentantilor institutiilor Uniunii Europene la reuniunea convocata de autoritatile franceze pentru data de 6 septembrie, la Paris, reuniune la care doar cateva - selectate anume - state membre UE au fost invitate (potrivit presei, Italia, Germania, Marea Britanie, Spania si Grecia). Canada si SUA au fost, de asemenea, invitate sa participe, in timp ce Comisia si Presedintia Belgiana au fost invitate doar la un moment ulterior si, potrivit relatarilor presei, ar fi acceptat invitatia.

Reuniunea a fost convocata de catre autoritatile franceze in urma unor ample critici la nivel national, european si international cu privire la expulzarea colectiva a cetatenilor de etnie roma din Franta catre Romania si Bulgaria. S-a anuntat ca in cadrul intalnirii se vor aborda probleme privind azilul si migratia ilegala, insa autoritatile franceze au declarat ca sunt deschise si la discutii pe alte teme, precum libertatea de miscare si expulzarea romilor, daca statele membre invitate vor ridica aceste probleme. Ministrul de interne din Italia, Roberto Maroni, a declarat deja, in urma cu cateva saptamani, ca va ridica aceste probleme in cadrul intalnirii.

Grupul ALDE considera ca fiind extrem de regretabila, nepotrivita si inoportuna atat propunerea de convocare a unei asemenea reuniuni, cat si participarea la aceasta. Libertatea de miscare, anti-discriminarea si migratia sunt probleme de competenta Uniunii Europene, aflate in centrul proiectului european si al Tratatelor Europene. Acestea ar trebui discutate in cadrul institutiilor corespunzatoare, urmand procedurile specifice, asa cum se prevede in Tratatele Europene. Ne-invitarea Romaniei si a Bulgariei, precum si a tuturor celorlalte state membre, multe dintre ele avand o importanta populatie de etnie roma, reprezinta o incalcare a cooperarii loiale care sta la baza Uniunii Europene.

Grupul ALDE solicita, prin urmare, Comisiei si Presedintiei Belgiene, sa isi revizuiasca decizia de participare la reuniune, iar in acelasi timp ALDE solicita Presedintelui Consiliului European sa reaminteasca statelor membre atat de existenta principiului cooperarii loiale intre tarile UE, cat si de institutiile si procedurile prevazute de Tratatele Europene pentru abordarea subiectelor de competenta europeana la nivel european.

Cu stima,

Niccolò RINALDI, Vice-Presedinte ALDE
Renate WEBER, Coordonator politic ALDE in Comisia LIBE
Sophie IN’T VELD, Vice-Presedinte ALDE in Comisia LIBE

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda,

Si cand te gandesti ca Sebastian Lazaroiu, om aparent serios, platit din bani publici, se joaca pentru amuzamentul lui Basescu cu jucaria asta denumita Partidul Poporului...

Hendrix spunea...

@Lilick In raspunsul dat @Matildei spui ca lazaroiu ,,se joaca pentru amuzamentul lui Basescu cu jucaria asta denumita Partidul Poporului...''. Eu n-as zice ca ,,se joaca'', pentru securistii lui ba-secu este o treaba extrem de serioasa. Acest PP este in mod evident o creatie a securistilor si ar trebui sa fie o SUPAPA a nemultumirilor populare. Acest PP ar trebui, dupa capul securistilor, sa-i stranga laolalta pe acesti nemultumiti, pentru a nu se dispersa in special catre PNL sau psd. Senzationescu este doar unelata securistilor, care joaca rolul de victima a porc-urorilor. Este exact aceeasi piesa scrisa de securisti anul trecut, atunci rolul ,,victimei'' fiind interpretat de gigi fecali. N-au imaginatie dobitocii astia!
Daca shmecheria asta cu PP nu va merge, cum n-a mers nici gaselnita cu PNG-ul, lazaroiu &co se gandesc la Alba ca Zapada! Proiectul securistic mizeaza pe o ,,destramare''controlata a pedeleprelor si nasterea din spuma marii a unui partid nou, imaculat, in jurul ,,reformistilor'' precum cristi peda, nea Cotoi ori macovei. Ce nume mai potrivit decat Alba ca Zapada, n'asa? Ei mizeaza pe faptul ca pot prosti oricand milioane de romani. De multe ori le-a mers, ei concepand in urma cu 20 de ani si FSNul, partidul care lupta, n'asa, impotriva celor care doar ,,au intinat'' nobilele idealuri comuniste.

Lilick spunea...

@Hedrix, da, asa e. Stai ca o sa-ti scriu un mail sa-ti spun o posibila continuare a ideii tale.