7 sept. 2010

Traian Basescu in campanie: Nicio problema cu plata salariilor si pensiilor. Bugetarii nu vor fi dati afara.

"Romania nu va avea probleme de plata a pensiilor si salariilor bugetarilor"

Intrebat cati bugetari va da afara dupa ce va fi ales, a respins acest lucru ca fiind o aberatie dorita de Dinu Patriciu si de Mircea Geoana.

10 comentarii:

Hendrix spunea...

Cu toate ca era in plina criza, pedeleprele au sfidat criza cheltuind sume enorme cu sutele de serbari campenesti menite sa duca la realegerea lui. Tara era in criza dar ei sarbatoreau in fiecare duminica!!!
MINCIUNILE spuse in campanie sunt specifice unor politicieni care in realitate nu dau doi bani pe oameni. Scopul lor este sa prosteasca cat mai multi pentru a le lua votul. Ei PROMIT cate in luna si stele stiind rea bine ca nu le vor onora. Ba-secu stia prea bine ca nu sunt bani dar a ascuns asta. Stia ca daca va fi reales va declansa URGIA! Ca va ataca bugetarii si pensionarii, ca ii va da afara pe bugetari. Bataia de joc a fost doar o repetitie a imensei batai de joc din campania anului 2008, cand cu mulot cinism pedeleprele promiteau ca din prima zi de guvernare vor mari salariile profesorilor cu 50%. Ba chiar retroactiv, de la 1 octombrie 2008. Pai daca profesorii au pus botul la minciunile fesenistilor era normal ca multi prosti sa fie fraieriti de ba-secu si mafiotii lui. Asta meritam!

Lilick Auftakt spunea...

Mult, foarte mult rau ne-a facut si ne face prostia unor semeni de-ai nostri. Si mai ales prostia aia fudula si rapace. Asta e cel mai mare dusman al nostru. Si de foarte multe ori il ignoram, pentru ca ne e greu sa ne murdarim intrand intre ei aducandu-le argumente.

Hendrix spunea...

@Lilick Este in primul rand vina celor care l-au reales pe ba-secu, cei 50,33%. Tampitii astia n-au vazut timp de 5 ani cu cine au de-a face? Oare cati din profesorii inselati in 2008 l-au votat pe ba-secu pe 6 decembrie? Stiu ca ba-secu este TICALOSIE IN STARE PURA, dar oricat de ticalos era putea sa nu mai fie votat!!! Sunt mult mai suparat pe astia decat cei care l-au votat in Duminica Orbului pe ilici. Cei de-atunci pot avea multe circumstante atenuante, cei care l-au votat pe ba-secu acum n-au niciuna!

Lilick Auftakt spunea...

Hai sa iti dau un citat dintr-un articol (interviu) despre Coposu, de azi, pe care recomand sa il citesti si tu si ceilalti care mai intra pe aici:

"● Pe Victor Ciorbea dânsul l-a recomandat pentru postul de potenţial premier?

Cât a trăit, nu a fost vorba despre Ciorbea nici o clipă. A fost o înţelegere ulterioară între Diaconescu şi Constantinescu. După moartea domnului Coposu s-au luat decizii anapoda. Când a fost scandalul dintre Băsescu şi Ciorbea, a venit Wim van Weltzen de la Internaţionala Creştin-Democrată şi a sugerat să facem alegeri anticipate, să scăpăm de PD din Guvern, fiindcă avându-i în combinaţie nu puteam să ne punem în aplicare programul. Ciorbea înţelesese, dar s-a ridicat Ionescu-Galbeni, urmat de ai lui Dudu Ionescu, Remus Opriş şi au zis "nu!". Weltzen le-a spus că omoară partidul. şi a avut dreptate."

Articolul e asta: http://www.jurnalul.ro/stire-special/atentatul-contra-lui-coposu-protejat-de-politie-553803.html

Bogdan spunea...

Probabil l-o fi crezut pe Tariceanu care spunea in 2008 ca "Raspunsul este clar nu, (criza financiara internationala n.r.) nu va avea efecte asupra economiei si asupra cetatenilor". :-D

Lilick Auftakt spunea...

Pai trebuia sa il creada si sa-l puna prim-ministru. Sigur cu el alta era astazi situatia Romaniei. Nu l-a pus, sa se descurce acum...

Mihai spunea...

Ce criza? eu nu vad nicio criza. Doar cea de sciatica.

sandman spunea...

@ Lilick
"Dudu Ionescu, Remus Opriş "
Astia nu sint acum la PDL?
Si mai sint citiva...

Lilick Auftakt spunea...

Ba da!

sandman spunea...

@Lilick
Asta inseamna ca puterea comunisto-securista avea si are conserve infiltrate peste tot si sint activate la momentul oportun.