30 sept. 2011

De Ziua Regelui

Grabiti-va daca vreti sa mai gasiti bilete la concertul pe care il va gazdui Ateneul cu ocazia Zilei Regelui, pe 24 octombrie, concert la care va participa si Familia Regala.

Citez de pe blogul Principelul Radu: "La pupitru se va afla maestrul Christian Badea, iar solistul concertului va fi Remus Azoiței. Va evolua orchestra Filarmonicii George Enescu. Va fi prima dintre cele două seri dedicate aniversării vârstei de 90 de ani a Majestății Sale. În seara următoare, marți 25 octombrie, Opera Națională va găzdui un concert de gală, iar spectacolul va putea fi urmărit pe mari ecrane în parcul din fața Operei, gratuit, de către bucureșteni sau români veniți din alte orașe ale țării."

Pe facebook, lumea se organizeaza pentru Ziua Regelui, 25 octombrie, astfel:

La ora 10.00, grupuri il vor astepta pe Rege la Palatului Parlamentului, in Parcul Izvor, vis-a-vis de Camera Deputatilor. La ora 17.00 lumea va fi in Piata Palatului, la statuia Regelui Carol I. La ora 18.00 se va merge in Piata Operei, unde va fi asteptata Familia Regala si va fi vizionat, pe ecranele din fata Operei, cel de-al doilea concert din seria manifestarilor dedicate Regelui.

6 comentarii:

Petru Clej spunea...

Pe cine preferați ca personaj istoric, pe Regele Mihai sau pe Ion Antonescu?, votați în sondajul revistei ACUM www.acum.tv/sondaj/

Lilick Auftakt spunea...

Nu va suparati, dar asta chiar e o intrebare tembela, total nepotrivita pe blogul meu. Cum sa prefer un criminal de razboi? Si cum cele doua personaje ajung sa fie comparabile?

Lilick Auftakt spunea...

Asa facea Iliescu in anii '90. Il punea pe Vadim sa-l contrapuna Regelui pe Antonescu... Fix asa facea!... Ar trebui sa stie si Petru Clej asta, ca doar lucra pe atunci la Romania Libera... Acum Basescu face exact la fel. Il contrapune pe Rege lui Antonescu. Cum? Iata, prin intermediul lui Peeeetru Cleeeeeej!

Petru Clej spunea...

Se pare că pafarista fanatizată Lilick nu a văzut că însăși Casa Regală a preluat articolul acesta:

http://casa-regala.blogspot.com/2011/10/intre-regele-mihai-si-ion-antonescu-il.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+CasaRegala+%28Casa+Regala+a+Romaniei%29&utm_content=FaceBook

Lilick Auftakt spunea...

Sunteti mult prea prost. Acela nu e un blog asumat de Casa Regala ci unul particular, care nu are nicio legatura cu Casa Regala. Au ras toti monarhisti de dvs (pe grupurile monarhiste) ca ati pus intrebarea "Pe cine preferati intre Rege si Antonescu" pana si pe blogul Principelui Radu.

Lilick Auftakt spunea...

Dar un pafarist nu se gandeste ca insasi Casa Regala nu poate avea un blog pe platforma blogspot. :)) Sa va fac de ras pe grupurile monarhiste iar? :)))