7 sept. 2011

Mabrouka, "Aliodorul" lui Gaddafi














Cum fiecare dictator are vrajitorul sau vrajitoarea lui, aflam astazi ca cea care il pazea pe Gaddafi de rebeli se numeste Mabrouka. Ceausescu a avut-o pe Laila. Brejnev pe Djuna, iar Basescu pe Aliodor.

"Colonelul Muammar Gaddafi a fost salvat de vrăjitoarea sa, Mabrouka, susţin foşti consilieri ai liderului libian, citaţi de „Bild".

Vrăjitoarea Mabrouka, fără de care dictatorul de la Tripoli nu lua nicio decizie, ar fi folosit de-a lungul anilor diverse tehnici voodoo pentru a afla care este momentul oportun ca Gaddafi să iasă din reşedinţa sa din capitală şi unde să doarmă şi ce oameni să intre în palat.

Vrăjitoarea Mabrouka (numele înseamnă descântec), care îl însoţea peste tot pe colonel şi îl sfătuia în toate chestiunile spirituale, este originară din Niger (vestul Africii), locul în care se vehiculează că s-ar ascunde acum Gaddafi."
- Adevarul

Ceea ce nu prea inteleg, vazand pozele, e de ce trebuie sa stea mereu asa aproape de cel pe care il protejeaza. De la distanta isi pierd fortele?

7 comentarii:

Loredana spunea...

Sa mai zica aparatorii lui ca nu are apucaturi de dictator :D

Lilick Auftakt spunea...

Loredana, are, indiscutabil!

ADRIAN spunea...

:))) Nu prea pare sa fie din Niger aia incercuita. Dar cum si Michael Jackson se albise ... Eu credeam ca mai vrajitoare e aia de alaturi dupa cum se uita la obiectiv :))

ADRIAN spunea...

Si ca sa glumim pana la capat: "Don't underestimate the power of the Dark Side!" :))

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, sa stii ca nu esti primul care remarca ca mai vrajitoare pare cealalta. :)))))

Anonim spunea...

Înseamnă că Administrația Prezidențială are actualmente, în schemă, un post de vrăjitor președințial, cu rang de consilier de stat? Interesant!
A. Magnus

Lilick Auftakt spunea...

Ca sa-l apere de opozitie. :D