2 sept. 2011

PDL - partid ilegal

"Partidul Democrat Liberal funcţionează în ilegalitate, deoarece nu a înregistrat în termen legal documentele adoptate în urma Convenţiei Naţionale din 14 mai 2011. Modificările ar fi trebuit comunicate Tribunalului Bucureşti în termen de 30 de zile de data adoptării. Ministerul Public trebuie să solicite Tribunalului Bucureşti încetarea activităţii PDL şi radierea sa din Registrul partidelor politice. În acest sens, un roman cere acum prin Tribunal să fie începute procedurile de dizolvare a PDL-ului." - VideoNews

Dizolvarea va fi decisa pe data de 8 septembrie, conform DCNews.

Sever Voinescu, purtator de cuvant al partidului, a intervenit in emisiunea Subiectiv si a spus ca, din cate stie, documentele au fost depuse. Nu stia insa de catre cine si nici cand. Oana Stancu i-a atras atentia ca TMB a confirmat ca documentele nu au fost depuse in termenul legal, ci de-abia pe 1 septembrie. Ioan Oltean a refuzat sa vorbeasca. Codruta Kovesi a avut in permanenta telefonul ocupat pe timpul emisiunii.

Get Adobe Flash player


Norica Nicolai: "Obligatia Parchetului este imperativa in aceasta situatie. Legea este clara."


Get Adobe Flash player

11 comentarii:

Anonim spunea...

Oricum se va termina asta, de-acum încolo PDL-iștii se pot mândri că sunt(au fost) și ei ”ilegaliști”, ca știm noi cine!
A. Magnus

Micawber spunea...

La cate ilegalitati sinistre a mai facut PD, asta e chiar cea mai nevinovata, macar nu-i afecteaza decat pe ei insisi :)

Lilick Auftakt spunea...

Magnus, pai sunt din aceeasi familie.

Micawber, pai sa-i afecteze, sa-i afecteze, si inca cum. :)

radu spunea...

Hm. Manevre pt. intrarea in scena a Albei ca Zapada, inregistrata la OSIM de zaluda aia de ioana basecu. Dupa ce s-a schimbat cameleonic la ideologie si la culoare, acum PD se va schimba si la denumire, ca sa uite electoratul de ei si sa i se ofere intr-o noua prezentare, un fel de mare alianta "de dreapta" cu tot felul de partidulete-fantoma gen PIN, unde activeaza soata lui Darius Valcov si agentul CIA Gusa.
Lor le convine, iar noi ne bucuram ca fraierii de capcana pe care ne-o intind. N-ar fi prima oara.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, mai analizeaza putin.

ADRIAN spunea...

mare lucru sa antedateze un act. sterg si pixelul albastru si nu-si mai da nimeni seama cu ce viteza s-a miscat mana presedintelui ...

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, au recunoscut deja.

ADRIAN spunea...

Pai tot le mai ramane chestia cu "rusine, Dinu Patriciu" si gata ... au rezolvat!

Lilick Auftakt spunea...

Pe 8 septembrie, la ora 8:00, cine vrea sa sustina respectarea statului de drept sa vina in fata TMB, pe Bulevardul Uniri, nr. 37.

Rational Idealist spunea...

"Situatiunea" e aproape comica, dar ilustreaza foarte bine competenta cu care oamenii astia conduc tara. Nu sunt in stare sa-si tina in ordine nici actele partidului, ce sa te mai miri ca pierd finantari europene sau - cazul recent - prin incompetenta si hotie reusesc sa excluda Romania de pe piata emisiilor de carbon, cu pierderi de miliarde (in schimb, sunt croiti sa ne bage pe gat cianurile de la Rosia Montanana).
Cazul asta e un bun test daca Romania mai este inca un stat de drept. Situatia nu e chiar asa de simpla, ca-si schimba PDL numele si gata. Gandeste-te ca ar pierde de ex. grupurile parlamentare (!!), reprezentarea in birourile permanente ale parlamentului. Asta, desigur, presupunand ca legile si regulamentele se mai respecta.

Lilick Auftakt spunea...

@Rational Idealist, asa cred si eu.