5 sept. 2008

Intrebare








Credeti ca e posibil ca Basescu sa loveasca constant patru ani in Tariceanu si pana la urma sa cada Boc?

11 comentarii:

Anonim spunea...

Sigur ca e posibil - pentru Basescu orice e posibil daca are ca rezultat mentinerea sau consolidarea puterii.

Nu plang eu de mila lui Boc, dar cam asta e soarta tuturor lingailor, sa fie aruncati la gunoi odata ce nu mai sunt folositori sau odata ce din mazilirea lor stapanii obtin un avantaj.

Anonim spunea...

Iar m-ai lovit in "subiect" dar am o abordare mult mai dura. Raspuns : DA, cand n-ai sange-n instalatie du-te nene pe centura... :)

Anonim spunea...

pe 12 e conferinta nationala a pd-l. Atunci se va transa problema.unii spun ca pica boc ca sa vina contabilul lui ceausescu, stolojan.

Petru Clej spunea...

Mi se pare firesc ca Stolojan să treacă la cârma PD-L.

Indiferent de persoane, faptul că cele trei mari partide sunt conduse de cei trei canidați la funcția de prim ministru e un pas către normalitate și chiar către o parlamentarizare prin practică a regimului constituțional din România.

Lilick Auftakt spunea...

Daca PD-L il confirma pe Stolo pentru functia de PM, au pierdut alegerile, asa cum au pierdut si cu Blaga in Bucuresti. Treaba lor.

Anonim spunea...

@Lilick - din tonul tau, parca ti-ar parea rau... :)

Anonim spunea...

Da rechinii PD il vor accepta pe Stolo?

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Parca mi-as dori sa stam un singur an cu guvern PD-L. Lupte interne pentru ciolan dintre fostii pedisti cu fostii peledisti, cred ca ar colora frumos campania pentru alegerile prezidentiale. Intelegi tu..

@filip g.

Ei,asa, strangand din dinti la inceput... :)

Petru Clej spunea...

Păi de când câștigă PD-L majoritatea absolută cu sistemul de reprezentare proporțională?

Lilick Auftakt spunea...

@Petru Clej

Vazusem si eu niste calcule ale pedalistilor zilele trecute pe unele bloguri. In calculele lor (e adevarat cam aberante) gaseau cateva posibilitati de a guverna fara PSD si PNL.

Petru Clej spunea...

Pentru a guverna singur trebuie să obții în actualele condiții minimum 43 - 44%, or PD-L e stuck la 29% (europene și locale). Chiar și cu câteva procente de la alianța cu PRM și PNG nu-i văd trecând de 35%.