5 nov. 2008

Alegerile americane - estimari si rezultate finale














Click AICI

5 comentarii:

Anonim spunea...

perestroika? schimbare? reforma? lupta cu coruptia si "sistemul ticalosit"? baliverne electorale populiste a la gorbatchev, wctudor, base si acum hussein al 2-lea! nu i-as fi crezut pe americani la fel de fraieri ca romanii in cele politichesti, sa puna botul asa usor... poate ar trebui si americanii frageziti un pic cu o rapire de jurnalisti, par egzampl!

promettre est noble, tenir est bourgeois!

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Culmea e ca romanii nu mai sunt atat de fraieri. Au inceput sa aiba alergie la "schimbare".

ciprian muresan spunea...

Feminisme

istorii, spatii libere, democratie participativa, justitie economica ___________________________________________________________

Emil Moise – Este traditia benefica femeilor? Contestarea preluarii de catre stat a valorilor religioase de inferiorizare a femeilor: teorie, activism, instantele de judecata.

7 noiembrie 2008

orele 18:00

Str. Zugrav Nedelcu nr. 11, Timişoara (intrarea din Splaiul Tudor Vladimirescu)

Prezentarea va conţine descrierea unui parcurs pentru combaterea discriminării femeilor şi pentru schimbarea mentalităţilor ce stau în spatele acestei discriminări şi care o susţin şi chiar o promovează. Voi vorbi despre abordări teoretice, activism şi modul în care poţi aborda în instanţă chestiuni privind practicile religioase de inferiorizare a femeilor, dar şi despre aspecte mai puţin vizibile, care de regulă nu se spun, dar care adesea dau farmec parcursului...

Emil Moise este activist şi profesor de discipline socio-umane. Are ca domenii de interes: cultură şi atitudine civică, etică aplicată, drepturile fiinţei umane, teoria deciziei sociale, promovarea toleranţei şi a respectului faţă de fiinţa umană şi mediul înconjurător.



Mai multe informatii in curand pe: www.feminisme.ro

Mihai spunea...

Urrrrra !!! S-a schimbat sapanirea ! Sunt nebun?

Lilick Auftakt spunea...

Fratilor, ce e aici? Club de negri????:))))

@Ciprian, multumesc. O sa ma uit pe site.:)

@Mihai
Dupa cum reactionezi...Hahahah! :)))