17 nov. 2008

Maneaua electorala PDL










Nu voi pune manele pe blog. Sa le promoveze Patapievici la ICR, asa cum s-a laudat la Antena 3 acum cateva luni. Alaturi de penisuri si femei abuzate intr-o forma "artistica". Voi da insa link catre prigoana.ro, candidatul PDL care a lansat aceasta scarboasa manea pe internet. De fapt, varianta pentru manelisti a imnului de campanie al portocaliilor. Si aici pe you tube. (Stiu ca a postat pe tema mai toata lumea, dar e necesar ca aceasta manea care reprezinta PDL-ul, sau trimiteri la ea, sa existe pe cat mai multe bloguri). Prima varianta continea un ritm hip-hop pe strofa. Satisfacea "baietii de baieti". Mai exista si un clip intr-o varianta folclorica. Prin aceste clipuri PDL pare a spune: "De la noi pentru voi. Fara numar" Un fel de "Sa traiti bine" umilitor, urmat de hahaitul de rigoare al primului manelist al tarii.

Prin octombrie, intrebat daca se simte confortabil alaturi de Talpes in partid, Sever Voinescu spunea ca PDL e un partid mare si au loc acolo tot felul de oameni. Desigur. Si Elena Udrea, si Neculaie de la Brasov, si Prigoana, si Talpes, si generalul tortionar Badalan, si "Ciocu Mic" si o groaza de traseisti peremisti, dar si Theodor Paleologu si Sever Voinescu. Ultimii doi inghesuiti acolo, intr-un colt. Nu stiu insa ce o sa se faca domnul Voinescu daca pe 30 noiembrie partidul pentru care candideaza se va dovedi ca nu e chiar asa de mare. Exista doua variante: sa fie atat de "mic" incat sa nu-l inghita si pe domnul Voinescu dar pe Udrea, Prigoana, Talpes si restul da. Sau, varianta pe care eu personal mi-o doresc: PDL sa fie destul de incapator incat Sever Voinescu sa stea cot la cot si sa le miroasa picioarele in Parlament lui Talpes, lui Prigoana si altora ca ei. Si sa le asculte manelele de pe telefoane. Niste senatori si deputati atat de eterogeni, care nu reprezinta nicio doctrina, dar fiecare are orgoliul lui nemasurat, vor sparge cu siguranta dupa alegeri acest partid care prin candidatii sai pare sa nu fie decat o adunatura. Un magiun din fructe stricate pe langa care mai scapi si unul bun. De culoare.

PS - Maneaua are inclusiv acceptul lui Liviu Negoita, si are ca scop ridicarea la 44% in sondaje a PDL-ului. Cum ar veni, face parte din asaltul final de campanie. Cititi in EVZ


PS2 - Citez de pe blogul lui Cristi Sutu: "dintr-o ştire datată 15 aprilie 2008: "Liderul democrat-liberal, Emil Boc, şi-a găsit duşmanul politic. Este vorba de manelistul Adrian Copilul Minune, care şi-a anunţat de curând candidatura la un post de consilier local la Ştefăneşti, Ilfov, din partea PSD. Ieri, preşedintele PD-L s-a arătat nemulţumit de prezenţa manelistului pe listele electorale şi a acuzat PSD că „manelizează” politica. Precipitat, Emil Boc a afirmat că prezenţa manelistului pe listele PSD pentru Consiliul Local arată că cei mai importanţi contracandidaţi ai PD-L se zbat între soluţia de manea şi lipsa de resurse umane. „Ne aşteptăm ca şi Guţă, Florin Salam, Sorinel Puştiul, Adi de la Vâlcea să fie faţa PSD în aceste alegeri. Administraţiile locale conduse de ei vor fi administraţiile PSD“, a spus Boc despre faptul că Adrian Copilul Minune este candidat social-democrat la scrutinul din iunie."

2 comentarii:

Unknown spunea...

44% o sa aiba la p...vara cu sau fara manele! poate daca aduna si preocentele tribunului si ciobanului! partea proasta e ca toti au uscaturi! inclusiv PNL! am scris acum 10 zile pe adresa organizatiei de cartier solicitand o programare pentru o consultatie juridica asa cum se lauda ca ofera! Niciun raspuns! I-am scris pe adresa de campanie lui D.Budurescu de o saptamana si niciun raspuns! Cand au facut o baie de multime in carier sambata i-am reprosat asta lui Budurescu! raspunsul a fost terifiant: Nu am citit posta deoarece sunt in campanie si mi-am luat concediu! Reamintesc ca scrisesem pe adresa personala de campanie ! Hai sa ne vedem si noi paiul uscat din ochi!

Petru Clej spunea...

Ce premier ppreferați după alegerile din 30 noiembrie?

Votați în sondajul revistei ACUM

http://www.romanialibera.com/voxpopuli/voxpopuli.php?n=crt