21 nov. 2008

Petitie











Semnati petitia initiata de Dragos Dinca pentru abrogarea hotararii 107/2007 referitoare la ridicarea masinilor. O petitie similara ar trebui facuta pentru sectorul 3. Nu-i mai imbogatiti pe Silviu Prigoana (in sectorul 3) si Ilie Ciuclea (sponsor PSD - in sectorul 2) cei care detin firmele pentru ridicari, si care au obtinut contractele fara licitatie. Nu e decat un mod de a baga bani in buzunarele sponsorilor electorali, de a-i ajuta sa si-i recupereze.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Yeah right...Dragos Dinca ( cine-o fi el) s-a trezit acum in campanie asa-i ? ;)

Unknown spunea...

Din pacate poza nu e semnificativa pentru ca nu pot fi de acord cu parcatul de tip nesimtit!

Lilick Auftakt spunea...

@MoshCalifar

Nu. Petitia e veche. Dar acum am descoperit-o eu. Mi-a trimis-o un prieten caruia i s-a ridicat masina de pe Pantelimon zilele astea.

@Ion

Nu am gasit alta poza. Dar sper ca nu esti de acord nici cu afacerile dubioase intre primari si afaceristi protejati.

Anonim spunea...

Cum de i s-a dat tocmai lui Prigoana licenta de saltat masinile noastre??? Azi in sectorul 3, miine-n toata tara... Adica "cineva" considera masinile bucurestenilor "gunoaie", demne de a fi ridicate de gunoierul natiunii???

Eu zic ca afacerea asta pe tot Bucurestiul & "sectorul Ilfov" o merita Nutziiiii! Ca un fel de amenda impotriva nemernicilor de noi, care-i ocolim parcarile monopolisto-pedeliste!

Parerea mea!

CRadu25 spunea...

Norocul meu ca nu calc prin sectoarele 2 si 3 :). Ca pe la noi, prin 1, nu se ridica. Desi n-ar fi rau sa o faca din cand in cand, ca pe Mihalache intre Piata 1 Mai (Ion Mihalache, ma rog) si Turda mai au putin mitocanii si parcheaza si pe linia de tramvai. Ca nesimtirea romanului n-o invingi decat cu parjol la buzunar. Ce-i drept e drept, nici nu-mi place ca acest parjol sa umple buzunarele unui alde Prigoana :(.

Gabi_test spunea...

Daca ati parca corect nu ati mai fi in situatia sa smenati si sa promovati petitii idioate. Va ganditi ca daca parcati corect nu o sa fiti in situatia de a vi se ridica masina??
You morans

Lilick Auftakt spunea...

@Gabi

Masinile sunt ridicate de pe bulevarde. Daca iti imaginezi ca cineva isi lasa acolo masinile de placere, si nu pentru ca nu exista locuri de parcare, se pare ca m-am intalnit cu un idiot/o idioata(?)De asemenea, daca iti imaginezi ca aceasta masura are vreo eficienta atata timp cat in minutul urmator, dupa ce masina e ridicata, parcheaza altcineva pe locul ala, nu mai am cu cine discuta.

Anonim spunea...

Lilick, omul a facut si o petitie mai recenta... si e mult mai tare decat aia din martie: http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_reducerea_birocratiei_prin_delegare-p02522042.html