18 nov. 2008

Hallelū Jah









Dementa in stare pura:
"Ţineţi lumina aprinsă!
30 March, 2008 (04:35) | Prologuri | de Traian Ungureanu
Există, într-adevăr, religii impuse contagios de idioţia în masă. Nimic nu le prieşte mai mult decît ruşinarea sau paralizia simţului critic.
Ecologismul militant se aşază, acum, cu mare grijă să nu înteţească emisiile de carbon, pe locul ocupat, în diverse cicluri istorice, de bigotismul religios, escapismul romantic, colectivismul socialist şi alte subculturi depresivo-pastorale. Totul e în regulă atîta vreme cît dorul de stupiditate şi cuminţenie agrestă e practicat în jurul propriului coteţ, fund de lac sau în timpul plantonului, la marginea rezervaţiilor de girafe, maimuţe şi, în general, animale ( se ştie că toate animalele, de la lipitoare la lup, sînt, într-un fel sau altul, pe cale de dispariţie). Problema e, aşa cum se întîmplă, în toate cazurile de conformism colectiv, capacitatea de presiune prin îndoctrinare şi înrolare în armata Virtuţii Supreme."


Iresponsabilitatea:
"Seful statului a spus ca nu poate fi de acord cu "cei care propovaduiesc apocalipsa", referindu-se la declaratii premierului care a spus ca Romania va intra intr-o criza economica fara precedent, daca se maresc salariile profesorilor. "Sunt in profund dezacord cu cei care propovaduiesc apocalipsa. Romania are mijloace sa struneasca criza. Nu fac nicio speculatie de ce este propovaduita apocalipsa dupa ei" , a completat Basescu ( 07 noiembrie 2008)

"Sa traiti bine!"
„Însă, pe de altă parte, o să vă spun un lucru simplu. Eu circul cu o maşină Volkswagen. De mâine, vă asigur că voi merge cu o maşină Dacia. Tot de mâine o să mă uit de zece ori când mă duc să fac cumpărăturile să cumpăr roşii româneşti, lapte românesc, unt românesc. Aşa, fiecare din noi putem ajuta chiar economia nostră. Şi mai fac un lucru. Nu cumpăr decât ceea ce într-adevăr îmi trebuie. În situaţii de criză toţi trebuie să ne chivernisim mai bine banii. În loc de zece becuri în casă, o să folosesc doar două, că îmi ajung” (Traian Băsescu - 17 noiembrie 2008)



Fara Zahar - Ali Luia
Asculta mai multe audio Muzica »

3 comentarii:

Unknown spunea...

Si aia care ii fac libera calea ( SPP, "militia" rutiera, etc) o sa aiba tot Dacia??!!! De ce ca sa nu poata prinde "baietii destepti" care fac legea pe sosele?? Seamana nu a stanga ci a extrema stanga! Sa nu uitam ca dusmanul de moarte "nspe case" lansase tot o cretinie asemanatoare: "fabricat in Romania"!! Deja ti-e scarba sa mai citesti presa!

Anonim spunea...

Despre spusele lui TRU nu mai comentez, ca nici nu are rost, tinind seama de cine-i buna lui prietena - madam Chokumik, experta pedeleului in dictatura originala...

Despre spusele lui Base, iar nu prea merita comentat, pen'ca nici macar nu a precizat la care din casele din dotare va face economie la energia electrica: la apartamentul din Constanta, la cel din Mihaileanu, la casa donata fiicei mari (ca sa scape de taxe), la viloiul pe care-l ocupa in calitate de... comandant suprem.

La resedinta asta din urma, la care probabil se referea, toate cheltuielile de intretinere, inclusiv electricitatea, intra in grija... boborului, mai mult ca sigur! Oricum, daca s-ar baga cineva sa monitorizeze consumul de electricitate, precis ar primi cine stie ce. blagoslovenii.

Pe de alta parte, "institutia prezidentiala" oricum nu are nici un fel de obligatie constitutionala sa spuna adevarul si numai adevarul, asa ca... ce becurile lui! Unde a mers mia de minciuni, merge si suta!

Mai interesant ar fi daca se apuca Base Imparat de fumat "snagoave" in loc de kentane sau rothmansace, de baut "Saniutza" in loc de Chivas Regal... :) Ca asta putem sa mai vedem si noi, la TV, in timpul bailor de multime.

Marius Mina spunea...

A-nceput si Tzungureanu sa calce pe urmele lui Sadoveanu:'Lumina vine de la rasarit" ...acum de la chelia lui Basea ;-)