29 nov. 2008

Hmmm. Dan Andronic.

















PSD s-a specializat in politica de guerilla. Ultimul filmulet (AICI, via Paralele-Paralele), cel in care apar Bogdan Olteanu si Tariceanu – primul laudand PD-L, al doilea injurandu-l chipurile pe Geoana – e un exemplu clar. Se intampla cam ce se intampla in 2004, dar, de data asta, parca toate armele aliantei DA au fost capturate de pesedisti. SMS-urile, furtul sloganelor, inversarea sensurilor, site-uri si sondaje manipulatoare, si cate si mai cate…Nimic nu a scapat PSD-ul pentru a se impune in jocul electoral. Dupa vizionarea ultimului filmulet despre care scriam mai sus, concluzia celor neimplicati in politica, nehotarati, care ar trebui sa mearga maine la vot dar inca nu sunt decisi, e urmatoarea: “Ia uite-i..Fir-ar ai dracului…Astia se cearta, se impaca..Hai sa-i votam pe PSD!”
Daca legam acest filmulet de SMS-ul care a circulat din greu pe telefoane concluzia e si mai simpla. Cum “suna” SMS-ul?




PNL si PDL patru ani s-au tot certat/
Acum brusc s-au impacat/
Si se stie ce urmeaza/
Fraier cine-i mai voteaza/
Daca iese iarasi D.A. emigram in Africa.




Ei? Acum pare mai clar?

PS - Daca toate astea au fost ideile lui Dan Andronic, si daca s-a mizat puternic pe plictiseala oamenilor legata de oscilatiile, certurile si impacarile dintre fostii aliati....nu pot sa spun decat ca e foarte tare. Andronic. Mai ales ca toata blogosfera politica a preluat filmuletul.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Am mari indoieli ca, cu 24 de ore inainte de alegeri, toate aceste filmulete au vreun efect. Sa nu uitam ca ele se dau exclusiv pe internet (la televiziune n-au voie). In plus, mesajul e amestecat, unii vor aproba o ipotetica apropiere PNL-PSD, altii o vor infiera, altora nici n-o sa le pese. Cum am lua-o, efectul e difuz si modest.

Lilick Auftakt spunea...

Bineinteles, @Liviu. Dar daca legi toate astea: sms-uri, sloganuri anti-alianta pe bannere, filmulete...toate duc la aceeasi concluzie si ar putea avea un mic efect. Dar doar cumulate.

Anonim spunea...

Acu' ce sa zic, cat imi repugna mie PSD-ul si tot n-as mai vrea sa vad alianta DA :)

Lilick Auftakt spunea...

Pe PNL ii afecteaza cel mai putin (dintre fostii aliati). Ei apar clar ANTI-PSD in acest filmulet (tii minte strategia cu "stanga-dreapta"- PNL apare anti-stanga decis)Pe PD-L insa ii afecteaza cel mai mult. "Imbratisarea" lor de catre liberali le-ar putea fura ceva voturi, dar, vorba ta, Liviu... cam tarzior. Efectele vor fi modeste.
Stii ce m-a amuzat insa? Ca toti pedelistii l-au preluat pe bloguri fara sa gandeasca prea mult. Eu nu l-as fi pus daca tineam cu PD-L.

Anonim spunea...

@Liviu

Uite aici un portocaliu inteligent.
http://gabhry-el.blogspot.com/
Incep sa se prinda astia si sa vezi ce o sa schimbe tema...Hahahaha! Deja mor de ras ce teapa au luat.

Anonim spunea...

Pai ce sa mai schimbe tema, ca acusica se termina alegerile :)

Sau poate s-a lansat iar un zvon de genul "votantii partidului X sunt rugati sa se prezinte la vot pe 1 decembrie" :)

Lilick Auftakt spunea...

Hahahahahahahaha! Da! Penelistii merg maine si pedelistii luni..ca e tot zi libera. Sa nu se certe cumva si sa iasa tambalau. :)))))