16 feb. 2009

Lui Felix ii suna bine odele comuniste


Citesc despre faptul ca Jurnalul National pirateaza regulat sute de mii de discuri. Apoi ca a scos, impreuna cu Intercont Music si Electrecord, un CD intitulat "Glorie Marelui Erou", care cuprinde cantece dedicate lui Nicolae Ceausescu. Mai mult, a atasat unor piese autori care nu au nicio legatura cu lucrarile, fapt ce i-a facut pe acestia sa reclame acest fapt. De exemplu compozitorul conf. univ. dr. Serban Nichifor, care a depus plangere penala impotriva gazetei lui Felix. El “se considera si calomniat de catre Jurnalul National prin acreditarea ideii, in mod fals, ca el ar fi autorul unei opere care il omagiaza pe fostul dictator al Romaniei: "Totodata, prin difuzarea publica pe numele meu a unei creatii ce nu imi apartine si care mi-a fost abuziv atribuita de coproducatori demonstreaza comiterea de catre acestia atat a infractiunilor de fals intelectual si uz de fals, cat si a infractiunii de calomnie, dat fiind specificul cd-ului, de omagiere a fostului dictator Nicolae Ceausescu." – spune Serban Nechifor – Ziua
Domnilor de la Intact, Intercont Music si Electrecord, de ce e nevoie sa faceti propaganda comunist-ceausista prin promovarea acestor CD-uri?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Domnilor de la Intact, Intercont Music si Electrecord, de ce e nevoie sa faceti propaganda comunist-ceausista prin promovarea acestor CD-uri? ... pentru ca, oricum, o parte mult prea mare dintre romani il regreta si se regasesc in chipul ipocrit si gajaitul demogogic al lui Basescu, as continua eu, daca nu te superi.

Lilick Auftakt spunea...

@George Serban

Si nu ne sunt de ajuns odele inchinate lui Basescu prin Cotidianul, Dilema Veche..etc?
Dar parca Voiculescu, in campanie, avertiza cu privire la dictatura...Of, mare mai e demagogia asta..