9 feb. 2009

Uite cine dadea sfaturi...


Uitati-va, va rog, la filmulet. L-am gasit pe site-ul lui Rares Niculescu, purtatorul boccian de trompeta, care tocmai s-a dat in stamba intr-un bar din Cluj impartind si primind pumni. Atentie ce tupeu are!
Ei bine, s-a intors roata, mardeiasule cu antecedente. Ce ar fi sa le trimitem tuturor celor 785 de colegi ai tai din Parlamentul European povestea cu manele si pumni din miez de noapte? Bun raspuns i-a dat domnul Lupu.:)))

9 comentarii:

Anonim spunea...

Dar care antecedente ? Lupu spune ,,in aceeasi situatie'' insa putem spune ca Remes a primit plicul in calitate oficiala, ma rog, ca oficial in functie, pe cand aici schimbul (?) de pumni si injuraturi pare sa fi fost privat. Inca nu mi-e clara desfasurarea evenimentelor, insa in State, sa zicem, n-ar fi privit ca ceva grav, Teddy Roosevelt (primul presedinte cu numele acesta) era vestit pentru non-conformism.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Antecedente? Citeste comentariul din Catavencu.
Roosevelt? Si ce? Dadea sfaturi altora pentru imagine?

Vlad Florea spunea...

Am sperat sa nu fiu nevoit sa comentez despre intamplarea din Cluj. Mai mult decat intamplator, cunosc situatia, iar ceea ce s-a intamplat la Cluj, este exemplul perfect ca in Romania poti sa fii agresat, umilit, omorat fara sa existe un motiv anume si fara sa faci ceva rau. Exista categoria de oameni care traiesc doar pentru a se bate, a face scandal si arata ca sunt "smenari". Ceea ce a patit Rares Niculescu este exact tipul de situatie pe care nu o poti prevedea si in care poti doar sa speri ca nu te vei gasi vreodata. o spun eu, care cred ca nu pot sa fiu acuzat nici de cea mai mica doza de admiratie pentru PD-L. Dar in cazul acesta e un subiect mult distorsionat, iar intamplarile petrecute la Cluj sunt intamplari ce i se puteau intampla oricui, iar cand spun asta ma refer la toate categoriile de oameni vedete, oameni simpli, demnitari. Din pacate asta este tara unde traim.

Anonim spunea...

Vicus-bass o fi cel cu vicusbass.blogspot.com
iar la Maruta semneaza Anonymus.
Ciudat tare este faptul ca grupul celor trei ar fi fost sechestrati de bodyguarzi 15-20 minute, conform declaratiilor lui R.N. Interesant ar fi de vazut daca exista analize de alcoolemie, insa cred ca incidentul a fost pregatit de anturaj, fie cei doi ,,prieteni'', fie cel cu invitatia. Lucrurile nu par a se opri aici, si nici nu trebuie lasat ceva neclarificat.

Anonim spunea...

Tineret de aur (rosu-portocaliu) tara noastra are ...

Anonim spunea...

Lilick, asta nu este tupeu, asa sunt ei, acest baiat este caracteristic clasei politice, cei care nu sunt in politica nici cu gandul NU gandesc ce hal de oameni sunt acolo sus in fruncea tarii, ce parveniti de toata "frumusetea". Lilick, stii ce-i mai rau? Ca n-o sa avem norocul in viata sa scapam de astfel de specimene prea curand. Si stii de ce Lilick? Pentru ca asta ne dorim noi, poporul, poporul ala care ii condamnam, dar la patru ani mergem si ii votam cu entuziasm. Pentru mine intreaga clasa politica este una si aceeasi, de la nastase la tariceanu, de la Iliescu la Basescu, toti, dar absolut toti fac parte din aceeasi gasca. e in genul : "baaa, astia patru ani iti faci tu de cap, peste patru ani vin eu, da?" Asta, totul, dar totul la politicieni se rezuma la bani si la contracte cu statul.

Lilick Auftakt spunea...

@Vlad, @Riddick @Chat Noir, @Yoda

Scuze ca nu am avut timp sa va raspund dar am citit totul. :)

Anonim spunea...

Preşedintele Băsescu l-a decorat pe Rareş Niculescu cu cel mai important ordin militar pe timp de pace, „Bărbăţie şi Credinţă“ în grad de comandor - pentru merite deosebite în aderarea României la Uniunea Europeană.
..
Conform unor surse din Poliţie, Rareş Niculescu ar mai fi fost implicat, anul trecut, într-un scandal într-un bar din centrul municipiului Cluj-Napoca.

„Anul trecut, Rareş Niculescu a depus la Poliţie o plângere cum că ar fi fost agresat într-un bar de pe strada Eroilor din Cluj-Napoca. Nu a adus certificate medico-legal, iar după aproximativ o lună şi-a retras plângerea“, au spus sursele citate.
scrie Adevarul.
http://www.adevarul.ro/articole/bataie-pe-sapte-lanturi-si-o-catusa.html

Unknown spunea...

Riddick, eu am povestit o intamplare pe care am trait-o personal. Ca e considerat sau nu antecedent, aici e parerea fiecaruia. Eu mi-am format o parere, nu mai vreau sa aud de personajul respectiv, ma indoiesc ca incidentul acesta o sa aiba vreo legatura cu viitoarea sa cariera de succes. Nu pot sa il compar cu Roosevelt pe un individ care vrea sa ma bata ca fac poze colegilor si ameninta politisti in fata mea. Daca am deranjat... ma scuzati. Probabil e mai bine sa taci chitic.