6 feb. 2009

PDL-istii vor o televiziune care sa le spele imaginea.


HotNews: "(...)liderul grupului PD-L, Mircea Toader pare hotarat sa schimbe imaginea Parlamenturului si considera ca, daca este nevoie, poate modifica si legea de fuctionare a televiziunii publice astfel incat paralamentarii sa beneficieze de o imagine pozitiva:
"Parerea mea este ca TVR sa faca un canal pentru Parlament pentru ca si activitatea noastra este de interes public. TVR are cinci-sase posturi ce ar fi rau sa dea pe unul ce face Parlamentul? Sa se dea in direct activitatea. Asa cred eu ca e cel mai bine. Noi avem o imagine proasta si mie, ca parlamentar, nu-mi convine sa fiu bagat in aceiasi oala cu ceilalti.
Fie ca Parlamentul isi face post separat, fie ca transmite televiziunea publica de la Parlament tot pe bani publici facem asta. Nu stiu domnule daca exista baza legala pentru asta. Daca nu scrie in lege o modificam care e problema? Pe mine ma intereseaza imaginea Parlamentului. Daca este nevoie si iesim mai ieftin asa, schimbam legea. Veniti dumneavoastra ca jurnalist si scrieti de bine de la comisii? Nu. Pai eu vreau sa scrie de bine".

Mare spalator de imagine, nu? Tocmai aflasem ca domnul Toader e cel care dirijeaza lucrurile la Camera Deputatilor, avand fir direct cu Cotroceniul, gratie faptului ca e tot fost capitan de vas.
Si tot despre Toader am mai aflat ca nu de mult a dat in judecata statul roman si a obtinut compensarea daunelor facute de abuzul securitatii in valoare de 1 miliard lei vechi, in urma descoperirii ca doi colegi, tot comandanti de nava, l-au turnat. Specialist in spalarea imaginii, nu? Iar daca iese si cu un "modest" beneficiu material, cu atat mai bine. Ce ar fi ca toti care au fost turnati sa urmeze calea domnului Toader? Oare ar avea castig de cauza?

13 comentarii:

Anonim spunea...

Asta nu-si face o imagine buna nici cu zece televiziuni. L-am vazut la vreo doua emisiuni ... slaba prestatie, n-a reusit nici macar sa ma enerveze cum fac ceilalti pedelisti.

Anonim spunea...

Daca unul din mai multele posturi ale TVR ar transmite sedintele Parlamentului, nu ar fi deloc rau. Mai greu cand se desfasoara concomitent in cate o Camera. S-ar putea incepe cu un site specializat, pe langa site-urile Parlamentului. Spalatul imaginii s-ar face mai greu, avand cuvantul toti parlamentarii.

Lilick Auftakt spunea...

@Chat Noir

Eu nu l-am urmarit..dar o sa fiu atenta.

@Riddick

Dupa cum vezi, doar pedelistii au nevoie de asta. Stiu ei ce stiu.

Anonim spunea...

,,Eu am principii de fier. Dar daca nu va plac, mai am si altele'' (Groucho Marx)

L-ai photoshopat pe Catalin Avramescu (sau doar ai preluat imaginea alungita).

Toti au nevoie de spalatori, insa unora le-ar prinde bine ca baiesii sa-i mai altoiasca cu manunchiul de nuiele, ca la sauna finlandeza. :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Am gasit poza cu canibalul si mi-a placut. Tie nu? :)

Anonim spunea...

'I see. I myself cannot. You use Evian skin cream, and sometimes you wear L'Air du temps, but not today'

'First principles, Clarice. Simplicity.' :)

(Hannibal Lecter)

Totusi Avramescu sustine principii ale neo-conservatorismului.

Anonim spunea...

Jagardeaua asta a obţinut o asemenea despăgubire pt o reglare de conturi, pe când atâţia oameni care au suferit irecuperabil, care n-au avut tinereţe, ale căror familii au suferit şi ele pe vremea comunismului, foştii deţinuţi politici, n-au primit nici măcar despăgubiri simbolice. Mie pur şi simplu mi-a fost jenă cât a trăit nea Ticu să merg să-i fac pensie bunică-mii pentru bunicu-meu, fost deţinut politic. I-am făcut doar indemnizaţie de văduvă de veteran de război, la d-nul Cucu, la Liga Veteranilor (aia regalistă, nu la Asociaţia kominternistă), că bunicul meu a făcut două războaie. Şi dacă i-am făcut "pensia" asta a fost ca să aibă şi ea ceva al ei, cât de mic, că i s-a luat totul, toată viaţa. Era de fapt o biată indemnizaţie de 5 lei în bani noi. Iar ăsta a primit aşa o despăbugire pentru că a fost din sistem şi în sistem s-au deranjat între ei.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Canibal Avramescu e un psihiopat. Revin in cateva zile cu o postare si atunci vedem ce si cum.

@Roxana

Pai exact la oamenii astia care au suferit, si intre timp au si murit, ma gandeam. Iar cei care mai traiesc..poate le-ar prinde si lor bine cate un miliard de lei vechi. Ei, Roxana, pai tu te compari cu nemernicii astia? E bine ca ai facut asta pentru bunica ta. E putin, dar din punct de vedere moral pentru dansa poate a insemnat ceva.

Anonim spunea...

Uite niste chestii utile, chiar daca pe viitor :

The cornered cat : corneredcat.com
si
http://www.kfsm.com/global/story.asp?s=9541680

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Merci. O sa ma uit.

Anonim spunea...

Nu vad care e problema. PDL ARE deja o televiziune, ii zice B1 TV. Fratii Paunescu au un miros infailibil cand e vorba sa adulmece puterea :)

Anonim spunea...

Daca omul lui Vantu a fost numit de BOC la ANRM, probabil ca iRealitatea va scimba tonul si va reveni la ce-a fost in urma cu putin timp, cand facea istericale impotriva taxei de prima inmatriculare, pe motiv ca aduce profit Premierului.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Stai ca o sa aiba curand si mai multe.

@Gheorghe

Realitatea e cea mai perversa televiziune. Iar jurnalistii care lucreaza acolo isi schimba linia dupa cum bate Vantul, fara scrupule.