3 ian. 2010

Cine cade primul?



Hai sa facem si noi niste previziuni pe 2010. Pentru asta o sa pun mai intai o intrebare: Care este ministrul despre care banuiti ca va cadea primul? Cu argumente daca se poate. Sa fie Funeriu, sa fie Udrea, sa fie Vladescu? Si ii pomenesc pe cei trei pentru ca sunt dintre cei despre care consider ca au o palarie mult prea mare. Insa ar putea sa fie altul... Cine, cine? Pe cine presiunea sociala va apasa cel mai tare? Sunt tare curioasa sa aflu parerile voastre.


P.S. - Cititi si acest articol. Important de stiut...

16 comentarii:

Traian spunea...

Nici unul si Nuti : niciodata . Descreieratii astia or sa faca datorii pana indatoreaza tara pe 100 de ani . Dupa ei, potopul.

Lilick Auftakt spunea...

@Traian

Adica asa de rahat sa fim? Ceva o sa se intample... Si nici macar nu cred ca tine neaparat de noi. Vladescu de exemplu nu are macar sustinerea unui partid. Ajunge sustinerea lui Basescu? El se descotoroseste imediat de el daca e cazul.

Anonim spunea...

Din pacate, nu conteaza marimea palariei si micimea capului... am vazut asta la Ridzi, Toader Paleologu, Placinta (dar si la guverne anterioare...).

Conteaza spatele.

S-ar putea ca la munca sa se intervina, pe principiul resetarii cronometrelor si avand in vedere previziunile "de bine" pentru 2010.

Elena nu cade... tine de principiile aerodinamicii si forma constructiva... cea de parasuta... asigura portanta...

Liviu spunea...

Da, probabil ca Udrea (si alaturi de ea, alti mari mafioti PD gen Blaga sau Videanu) nu vor cadea decat odata cu bulibasa Boc.

Vladescu are experienta, sa nu uitam ca nici in guvernul Tariceanu n-a rezistat prea mult - si sa nu uitam ca pe vremea aceea finantele o duceau mai bine, iar Vladescu era asimilat unui membru PNL (desi in acte nu mai era etc.).

De asta a si fost pus un 'independent' la finante, pentru a exista un tap ispasitor convenabil.

Funeriu are sanse sa ajunga un fel de Paleologu II, dar atata timp cat e docil nu vad sa aiba probleme. Si pana acum a fost cat se poate de docil.

Lilick Auftakt spunea...

@Atitudini

La munca, aha.. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Si eu cred asta de Vladescu. Iar Funeriu e docil cu ai lui, dar deosebit de tupeist si de obraznic cu altii.

Traian spunea...

@Lilick : pai ai vreun dubiu cine conduce guvernul ? :) boc nici la toaleta nu se duce pana nu suna la Cotroceni
Doar in caz de forta majora ( actiuni de protest serioase) ii va sacrifica Vladescu a fost adus fiindca PDL efectiv nu are oameni de resort.

Lilick Auftakt spunea...

@Traian

Cred ca Boc o suna mai intai pe Nutzica sa vada daca Basescu e disponibil. :)) Sau cel putin asa cred. Sper sa nu fie invers si Boc sa il sune pe Basescu sa intrebe daca Nutzi e disponibila. :))

nicole spunea...

Eu sper sa cada base. Si sa-si ia "geniile" cu el, sa-i tina companie dupa gratii. :D

Ionut spunea...

Vladescu si Funeriu sunt tinte sigure. nu au o sustinere puternica si nici nu au pupat destul unde trebuie. Dar, cine stie, poate cu ajutorul grevelor si cu o opozitie puternica ii dam jos pe toti:)

neacsu spunea...

primul cade un ungur. sau toti. cred ca ametitul ala de la sanatate e primul picat...

Lilick Auftakt spunea...

@Emil

Haha! Caderea ungurilor. Daa. De ei si uitasem.

codeus spunea...

De cazut va cadea si guvernul ,eu asa zic. dar daca va fi pe persoane cred ca Funeriu are cele mai mari sanse in prima instanta sa cada. Udrea asa cum ti-am spus daca e sa cada va cadea din cauza europenilor, dar ceva imi spune ca Boc va tine cu dintii de ea din cauza matrozului pana acolo incat se va sacrifica pe sine si guvernul odata cu Udrea.

Anonim spunea...

Udrea nu cade decat cu tancul. Funeriu e de sacrificiu, ca altii pe care Basescu ii da jos si arata cat de intelept e el ca accepta si pune in loc altii cu care spera sa ajunga in 2014. Vladescu e legat de toti mai marii politicii noastre si cred ca o sa fie dat jos decat cu acceptul sau. Cred ca vor cadea totusi capete dupa cel putin 6 luni.

Lucia Verona spunea...

Unul din UDMR sau toţi trei, Şeitan, Vlădescu, Predoiu. Sau toţi, laolaltă cu Boc.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Ah, uitasem ca Boc e specialist in caderi. :)