19 ian. 2010

Dupa Colegiul 19 urmeaza Colegiul 9?

Zvonul cu Paleologu ambasador la Paris incepe sa se confirme. Am auzit ca ne pregatim de alegeri in Colegiul 9 din sectorul 2. Imi vine sa rad acum de cativa papagali cu fite care l-au votat, doar pentru ca purta numele de Paleologu. De ca si cum inteligenta se transmite automat din tata-n fiu. Pana una-alta, insa, trebuie castigat colegiul 19, si trebuie sa le demonstram portocaliilor ca au pierdut Bucurestiul.

12 comentarii:

Liviu spunea...

E limpede ca Agamita Dandana Paleologu nu poate sa ramana fara coledzi.

Pardon, colegiu are, dar cam atata, ceea ce e cam putin, o sinecura la Paris as fi si mai buna.

Astea fiind spuse, o eventuala lupta in colegiul lui Paleologu o sa fie ceva mai dificila. Sa nu uitam ca e o zona puternic portocalie. In plus, ramane de vazut cat de bine se pot coordona PBL si PSD de data asta.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

De la PC se pare ca o sa candideze pentru 19 un tip tanar, care nu e genul Prigoana-Pitziponc. Ceea ce ar fi bine. Ca liberalii vad ca sunt porniti pe votat, si e bine sa fie cineva si pe gustul lor.

La 9 insa, fiind intr-o zona foarte nepesedista, care totusi l-a votat pe Ontanu, dar, ma rog, ar trebui un liberal.

Anonim spunea...

Of, Doamne, cum spuneam, acum incepem cu n scrutine in x colegii, ne holbam la circul electoral, ne bucuram ca am castigat inca un parlamentar si, in timpul asta, Basescu isi vede de treaba nestingherit. Mie nu-mi plac alegerile astea!
Mihaela

Lilick Auftakt spunea...

Mihaela,

E grav daca el trebuie sa fure parlamentari, iar noi ii castigam la vot.

Matilda spunea...

Aceste alegeri sunt adevărate teste pentru celelalte partide, cu excepţia pedeleilor, despre care se ştie cum cîştigă alegerile...

Anonim spunea...

E posibil ca PD-ul sa forteze retragerea unui parlamentar, poate Paleologu, in conditiile in care vor pierde doua colegii, ca sa arate ca nu sunt pe duca vor castiga un colegiu eliberat tot de un pedist. Pe Paleologu nu are pt. ce sa il recompenseze Basescu, deci daca e transferat e pur si simplu un exercitiu.

Anonim spunea...

off topic: Pe OTV, editie speciala: "Traian Basescu explica misterul flacarii violet" ! :)))))Urmeaza: 'prima confruntare intre Dan Diaconescu si Marian Vanghelie".
Si nu e o gluma ...

BlueEyes

Anonim spunea...

Hopa, test interesant. Ontanu a trecut la PD si se va implica. Nu-mi dau seama daca trebuie candidat PNL sau PSD, dar cred ca echipa lui Vlad Moisescu de la sectroul 1 se poate muta un pic in 2. Dar cred ca mai dureaza pana in toamna toata povestea.

Anonim spunea...

Incepe sa imi placa... examenul saptamanal nu strica nimanui. Mai ales studentilor!

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda

Si e bine sa fie cat mai dese. :)

@Alex

Nu e vorba de recompensa. Paleologu vrea un scaun mai special. Nu se multumeste cu Parlamentul. Si, oricum, PD-L nu prea ar avea pe cine sa trimita la Paris. Era Preda.. poate.. dar el e la PE.

@Blue Eyes

:) Am vazut. :)

@Mihai

Poate pana in toamna se mai (re)formeaza si echipa din sect 2. :))

@Atitudini

Sigur. :)

atreides spunea...

Dupa cum spuneam si la Mihai Voicu, eu locuiesc in colegiul 19 si abia astept sa ma duc la vot :)

Anonim spunea...

De unde ati scos-o? Pare a fi un simplu zvon.