4 ian. 2010

Tapalaga, baiatu' lu' Tatucu


Iata cum se face jurnalism la HotNews:

Iei o bucata de candidat de la partidul de suflet, il terfelesti, chipurile, bine, ca sa-ti demonstrezi deontologia, apoi il promovezi zilnic:

Articolul nr. 1
Articolul nr. 2
Articolul nr. 3

O fi Honorius baiatu' lu' tata, dar si Tapalaga e baiatu' lu' Tatucu. Ala de la Cotroceni. Mare specialist in manipulare.

8 comentarii:

Oana spunea...

Numai dobitoci, si ne miram ca ne ducem tot in jos.

Bogdan spunea...

LEAPSA...:)

http://bogdan-apostolescu.blogspot.com/2010/01/leapsa-prigoana-jr-sau-stroe.html

irongates spunea...

Dan Tapalabă? Despre el este vorba? Nu merită să iroseşti bunătatea de timp cu el. Cred că nici măcar nu i se cere, o face din obişnuinţă. Obişnuinţa de a sta plecat. N-am desluşit încă ce tip de plăcere îi provoacă prestaţia.

Lilick Auftakt spunea...

@Oana

Da, sunt foarte dobitoci, dar unii au tupeul sa ne prosteasca in fata.

@Bogdan

Merci!

@Irongates

Da. :) Despre Tapalaba trista in batista. O face pt. ca e un manipulator mizer, printre primii linagi prezidentiali. Pai iti spun eu ce placere. Pe cand era la Cluj scria de zor articole despre cat sunt de vanduti jurnalistii din Bucuresti. Ca aici nu scrii decat la comanda, si doar in Cluj faci presa cu-adevarat. Ei bine, sa intelegem ca a venit aici ca sa se vanda, nu? Mai e si prost. Scrie ceva si dupa doua zile isi da cu stangul in dreptul.

lucian burjuiul spunea...

De remarcat urmatorul pasaj din primul articol:
+++
Cert este ca nimic nu-l recomanda pentru pozitia de candidat, la inaltimea stachetei ridicate de PDL si Traian Basescu.
+++
Care ar fi inaltimea stachetei? Si cine din PDL a ridicat-o? Cum? De Zeus nu mai spun nimic...

Adrian Stoica spunea...

Am incercat si eu sa adresez niste intrebari candidatului H. Prigoana, dar nu au fost postate. Mai mult, am observat si ca numarul intrebarilor postate la un moment dat a scazut cand am dat un refresh. Fara comentarii.

octavpelin spunea...

Lilick,Dan Tapalaga,consilierul madamei Macovei,care a ajuns la Hotnews,datorita portocaliilor isi serveste stapanii,o zi minunata,Tavi !

Liviu spunea...

Saracul om, s-a dat semnalul de mobilizare la PDL si bietul om a inceput sa presteze, inca cu sarmaua-n gat... ce sa-i faci, e ordin de sus.

Pe de alta parte, lasati ca nici altii nu-s mai breji - vad ca la Realitatea TV jumatate de program e deja umplut cu Prigoana.