4 ian. 2010

"Prigoana Jr. sau Stroe?" - Leapsa


Bogdan Apostolescu mi-a aruncat o leapsa pentru care recunosc ca nu prea sunt pregatita: "Prigoana Jr. sau Stroe?" As mai astepta cateva zile sa vad cum decurge campania. Dar daca as locui in sectorul 1, in Colegiul 1, recunosc ca l-as vota pe Stroe. De ce? Simplu: pentru ca as vota partidul. Asa cum am facut mereu. Iar PNL are in sectorul 1 primar: pe domnul Chiliman. Il vedeti pe domnul Chiliman colaborand in vreun fel cu Honorius, parlamentar? Pe ce proiect? Pentru vreo pista de "liniute" cu prietenii? (Click pe foto1)

Sa fim seriosi. Cunosc destul de bine ce fel de oameni locuiesc in Colegiul 1. Nu sunt consumatori de OTV sau Taraf TV. Nu cred ca vor accepta sa fie prostiti de-un putoi cu cosuri pe fata si sclipici de pe ochii iubitei pe bot. Scriam de curand ca intre Traian Basescu si Crin Antonescu, in turul 1 la prezidentiale, in sectorul 1, nu a fost decat o diferenta de 1000 de voturi in favoarea lui Traian Basescu. Insa in turul 2 pentru Geoana au votat cu 2000 de persoane in plus. Chiar credeti ca ar convinge beizadeaua acolo unde nu a convins insusi Tatucul? Castiga Stroe!

Trimit leapsa mai departe Dramoletei, Oanei Portase si Veronicai Frumuzache.

18 comentarii:

Liviu spunea...

Incep noul an carcotind, cum mi-e obiceiul :)

Inteleg ca aceasta circumscriptie este una marginasa, cu multe zone cu probleme si cu oameni mai necajiti si, poate, mai prost informati. Nu stiu daca analiza globala efectuata asupra sectotului 1 se poate extinde si aici.

Din cate am citit, data fiind compozitia electoratului din acest teritoriu, nu e exclus ca Prigoana sa fie cel cu prima sansa, mai ales daca intra in functiune galetile portocalii.

In plus, electoratul mai putin educat si mai sarac e de multe ori fascinat TOCMAI de sclipiciul etalat de Prigoana. Pentru acesti oameni e cum s-ar uita la o telenovela, o iluzorie cale de evadare din mizeria cotidiana, fara sa stie ca se afunda si mai rau in ea votand 'sclipiciul'.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Nu e o zona cu electorat sarac. Unde ai citit asta? Din contra. Mihalache, Averescu, Sandu Aldea, Petru Cretu, Zorileanu... etc.

Andrada Balan spunea...

Stiu atatia oameni de la care ai avea pretentii ca au studii, doctorate,etc, si care au votat cu Tatucul la prezidentialele tocmai trecute, incat nu m-ar mira sa castige Pustiul cu studii in America si care vorbeste engleza mai rau decat o cizma....

Liviu spunea...

@Lilick

Gasiti aici lista strazilor care alcatuiesc colegiul nr. 1:

http://www.legestart.ro/Hotararea-802-2008-aprobarea-primei-delimitari-colegiilor-uninominale-alegerea-Camerei-Deputatilor-Senatului-(MzE0MjU0).htm

E zona de nord a sectorului 1 si include, pe langa artere privilegiate, gen Mihalache (1 Mai), Kiseleff sau Sandu Aldea si zona Straulesti, Clabucet etc. - oricum am lua-o, in ansamblu e o zona mai saraca a sectorului 1 decat, sa zicem, colegiul 2 sau colegiul 3.

barack spunea...

Am auzit ca Honorius are urmatorul slogan:"Punct.Liniuta si de la capat." :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Andrada


Buna! A, sigur, nu ma indoiesc de asta. :)Stiu ca sunt oameni cu pretentii care au votat cu Tatucul.
Dar in sect 1 nu a castigat nici macar tatucul.

@Liviu

Merci. Stiu toate strazile. Postasem si eu la alegerile din 2008 despre Colegiul 1 si am pus atunci si o harta.

Uite ce am primit de la Silviu Sergiu chiar acum:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/881482/Prigoana-jr-sanse-minime-la-parlament/

Mi se pare o analiza buna. Si mai e ceva. E o zona de fosti nomenclaturisti. Acolo si PSD are scor bun in alegeri. Uite cum s-a votat la europarlamentare:

Sectorul 1: PDL 28,28 PSD 26,49 PNL 23,79 PRM 11,95 EBa 4,53

Sunt oameni care voteaza partidul in zona, si mai putin omul. Bineinteles, se poate sa ma insel, dar analizele cam astea sunt, facute statistic, pe cifre.

Lilick Auftakt spunea...

@Barack

Hahahaha! Mortal slogan. Ai pus si pe FB?

Oana spunea...

Nasoala tara, daca avem de ales intre Prigoana si oricine altcineva!

Liviu spunea...

Poate-s eu mai pesimist si atata tot.

Pe de alta parte, interesul PSD pentru aceste alegeri e ca si nul, asa ca nu trebuie asteptat cine stie ce sprijin. Totodata, PNL probabil ca face ce stie mai bine, adica doarme in bocanci. Iar PDL trebuie sa recunosc ca la un lucru se pricepe - la castigat alegeri, prin ce metode nu discutam, dar e singurul capitol la care e performant.

Sa mai vedem.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Asta da!

Oana spunea...

Executat leapsa. Mersi. :*

Ramstein spunea...

Vai, Lilick, dar nici nu este posibil sa votezi... "Honorius"! Chiar si numai faptul ca, fiind deja "vinovat" de a purta numele Prigoana, mai primeste si numele de botez Honorius este, deja, foarte grav si spune multe despre calitatea taraf-manelistica a respectivei "celule de baza a societatii" - familia, dupa cum ne asigura fratele Engels. Unul dintre motivele anti-Honorius este, fara indoiala, unul de ordin estetic.

Ramstein spunea...

Ufff... Am uitat! La multi ani!

Lilick Auftakt spunea...

@Oana

Citit. :)

@Ramstein

Ei, la multi ani!!! :)
Chiar, ai dreptate. E ca si cum as vota unul pe care il cheama Orlando Cioaba, Hamlet Salam sau Vespasian Sacaz. :)))

Oana spunea...

Gata. Am preluat si eu NO Basescu day. Sa fie blogul mai trendy cu poza mov :))

Anonim spunea...

Dar pe dixtinsul domn Chiliman l-ai vedea colaborind cu Vanghelie?
Ce diferenta e intre interlopul Vanghelie si interlopul Prigoana?
Ati trecut vreodata prin sectorul 5,donsoara liberala lilick?
Vrea si Chiliman sa se inspire din experienta acestui sector?
Pai, cred ca a si inceput dupa cum arata de exemplu parcarea Salii Palatului, unde nu poti sa mai mergi pe trotuare din cauza masinilor urcate acolo cu acordul si la indemnul administratorilor parcarii, exact ca pe vremea "odioasei" Dalli.
Gunoaiele nu zac inca peste tot ca in sect 5, dar nu e timpul pierdut.
Spor la treaba!

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Sigur ca nu il vad. Si sper ca nu va fi nevoit sa colaboreze. Nu prea trec prin sectorul 5. La Parcarea de la Sala Palatului esti sigur ca e s.1? Trebuie sa verific.

Anonim spunea...

L-as vota pe Stroe pentru ca e Radu Stroe. Alt calibru.

L-as vota pe Honorius daca ar candida impotriva Evei Kent. Alt calibru.

As vota-o pe Eva Kent daca as fi facut recent o lobotomie nereusita...