11 iun. 2012

Au votat cu Boc!

Scuze pentru zilele in care am lipsit de pe blog, dar am fost in campanie la doua sectoare si chiar nu am avut timp de scris aici. La Bucuresti stiti foarte bine rezultatele, dar nu despre ele voiam sa scriu acum. Ci despre Cluj, al doilea centru politic important al tarii dupa Bucuresti, unde primaria a fost castigata de PDL si Emil Boc. Cum comentati aceasta victorie? Cum va explicati voturile date acolo celui pe care Octavian Paler il numea, pe buna dreptate, papagal, megafon, simbol al obedientei sau supravalet? Cum poti sa votezi sluga slugilor alungata de la Bucuresti, gascarul satului? Sigur, fiecare voteaza cu cine vrea, insa chiar cu... Boc?

14 comentarii:

berenger spunea...

chiar cu mazare? chiar cu falca? chiar cu pinalti? chiar cu boscodeala? chiar cu nichita? chiar cu negoita? chiar cu ontanu? chiar cu marean?
... intrebare de fiecare data legitima...

Anonim spunea...

Cred că sunt de vină radiațiile de la fostele (actualele?) mine de uraniu din zona Apusenilor. Și din minele (băile) de neferoase, unde minereul de uraniu (pechblenda)este extras de sute de ani, în combinație cu aurul , cuprul și argintul. Cu riscul asumat de a fi înjurat, această explicație (cunoscută demult specialiștilor, dar nedivulgată publicului, din motive lesne de înțeles) satisface constatările referitoare la cazurile tipice de retard mintal, și pentru mulți dintre alegători, și pentru mulți dintre aleși, din zona respectivă. Asta e.
Anonymus Magnus

Corvin spunea...

Alba , Arad , Braşov , Cluj...! Îmi vine să intru în pământ !

niku_elektriku spunea...

@ lilick,

ne'a lamurit ( http://nikuelektriku.blogspot.ro/2012/06/si-la-toamna-ploaia-tot-de-la-cluuuuj.html ) soci-ologu' pesedist teodorescu-soros (ca sa'l "citez" si pe riddick)!

e "o mica atentzie" si semn de bunavointza pentru la toamna, daca curtea miracolelor constitutzionala o sa declare alegerile intr'un tur neconstitutzionale, prietenii napocitani stie de ce...

si i'ai facut campagnie lu' piedone?

or lu' negoitzu' "ala micu" (da' rau)?

radu spunea...

Nda.
E mai complicat.
unu. bok si-a tras o intreaga mafie la Guvern de la Cluj. Mafia clujeana a impanzit, pur si simplu, institutiile statului.
doi. bok a bagat muuulti bani in Cluj si "a mai facut cate ceva".
trei. Clujenii, ca toti provincialii care se cred os din os de imperiali, ii iau de sus pe mitici, uitand cat de grei de cap sunt ei insisi, prin traditie. Dupa ce ai fost sodomizat 12 ani de Funar, vrei 12 si cu Pederastii lui bok-assa.
patru. Mare parte a UDMR-ului local a votat cu bok, din motive de mafie locala, Paskany etc.
patru. Exista o categorie de hipsteri clujeni, ca amicul Gotiu, care, in lipsa de Nicusoir dan, au votat cu Eckstein, ca Nicoara era "aceeasi mizerie" cu bok.
cinci. exista un orgoliu local al complexatilor carora le plac aia scunzi cu capul mare, ca bok sau Cristoiu.
Felicitari Horia Uioreanu (moaaama, am ajuns sa vorbesc ca Volodea!).
Aflu ca si Teodor Atanasiu e pe cale sa produca supriza serii. :)
PS. Clujul a ajuns un oras de bok.

Vali spunea...

Boc e destul de bun pentru Cluj.
Si parca ca ai vostri sunt mai de soi...

E ca si cum ar rade un ciung de un olog.

laura spunea...

misto poza, felicitari. Din cei 2 nu stiu care e cel mai mare prost ! Bokutu a iesit pentru ca nu s-a mai afisat, a facut campanie la rece si a ramas cu cat avea de dinainte. Ce sa spun, bafta clujeni, ca bani de la bucuresti nu mai vedeti....

Vlad (S7EWIE) spunea...

Iooi, victorie!! Chiar era vremea ca Boc sa fie reciclat de clujeni. Nu isi mai puteau bia cafiaua diminiata stiind ca l-au pierdut pe Apostu in spatele gratiilor si aveau nevoie de un clasic in viata care sa pastreze linia dinastica intacta.

Am simtit nevoia sa imortalizez momentul asta care pune ordine in lucruri in cele din urma: Boc la... primarie [CJ]

Anonim spunea...

Cred ca misteru' realegerii lui Boc la Cluj-Napoca poate fi dezlegat numai in urma elucidarii fenomenelor din padurea Hoia-Baciu.

Boc, Funar si prietenii trebuie sa stie de ce!! :-))

Shadow spunea...

Simplu Lilick. Non combatul USL. Pana si Uioreanu il ridica in slavi de tise, cel care l-a facut castigator la fostele alegeri locale pe oprescu in dauna lui blaga. Cauta si la "grupul de la cluj"(rus si compania) si o sa ai un "peisaj complet" al intereselor de "claca" din Cluj.
USL si pdl au facut "blat" la Cluj.

Adrian Stoica spunea...

Exista nu o explicatie, ci "n" explicatii.
Problema e ca, intr-adevar, clujenii au ales foarte prost.
Ai auzit de principiul lui Peter? Ei, acest principiu spune cam asa, ca orice om tinde sa promoveze pana la nivelul la care sa-si poata etala in voie intreaga incompetenta.
Altfel spus, Boc n-a fost un primar chiar rau, ba, putem spune ca a fost chiar bun - sa nu uitam si amanuntul ca a venit dupa Funar, da? Conform principiului de mai sus, a vrut mai mult - oamenii astia mai mititei au intotdeauna, aspiratii foarte inalte. Si a devenit premier, facand ceea ce a facut!
Bun, acu' trebuie sa stii ca principiul lui Peter se conexeaza cu un alt principiu, nu mai stiu al cui, care spune cam asa: succesul e intotdeauna trecator, in schimb esecul e mult mai durabil. Mai cu seama, esecul care vine dupa un succes. Altfel spus, ca tot vorbim, mai nou, de competente transferabile, si alte traznai, ei bine, exista si incompetente transferabile, iar Boc a acumulat o caruta de astfel de incompetente in timpul mandatului sau de premier, incompetente pe care le va transfera, fara nicio problema. Cu alte cuvinte, in noul sau mandat de primar, o sa cam faca rahatu' praf.

Radu spunea...

Eu cred ca exact victoria lui Boc la Cluj este semnalul de alarma pentru toamna.

Gata cu uralele, sistemul lui Traian Basescu a fost afectat dar este in plina refacere.

Ganditi-va, Vasile Blaga este afectat de nerealizarea obiectivului de 20%, a scapat si de Udrea,sunt retrasi oameni precum Poteras si altii, asa ca masina portocalie poate sa produca in liniste zgomote pentru alegerile din toamna.

Cred ca supravietuirea lui Boc si Falca face parte oarecum din acest scenariu.

radu spunea...

Toate tunurile acum pe MRU si pe telectualii prezidentiali (pupinbasisti). Astia sunt principalii vinovati, alaturi de Udrea si Traian. USL trebuie sa nimiceasca tot din "proiectul basecu", sa schimbe Constitutia, sa faca republica parlamentara, ca Senatul - camera a regiunilor. Fara mila, deci, pana la capat!
Lasati Clujul si Aradul ca rezervatii pentru bok si Falca, gospodarii "nemti" si corecti ai eticii protestante din Erdely!
Apropo, mi s-a intors stomacul pe dos cand l-am auzit pe dolicocefalul de Adrian Papahagi facand elogiul Partidului Civic Maghiar.

Tudor spunea...

Cum de a castigat boc dupa cate a facut, nu poate fi numit decat un mic miracol.