29 iun. 2012

Despre "nimeni"

Monica Macovei, zilele trecute: "Ponta se va duce la Consiliul European, dar nu o să vorbească nimeni cu el." 
Probabil ca "nimeni" nu a vorbit cu Ponta, insa personajele de mai jos au vorbit. 

14 comentarii:

Ana Maria spunea...

Apa trece, pietrele raman..

radu spunea...

"Nimeni" e basecu :)

Lilick Auftakt spunea...

Da, asa e, radu. Un mare Nimeni.

radu spunea...

Un mare Nimeni care, prin interpusi fideli, are mari sanse sa-l dea jos pe Ponta pt. plagiat, riscand sa destabilizeze USL. Sau nu?
Asta nu inseamna ca USL nu a facut greseli, grabindu-se sa ia si masuri pe care, in mod normal, trebuia sa le ia dupa parlamentare.

Mihai spunea...

Rusine Lilick Patriciu! I-ai dat dreptate lui radu. Eu nu sunt Basescuuuuuu!!!!!

rasputin spunea...

un articol interesant:
http://ciocu-mic.ro/wordpress/?p=6774

Lilick Auftakt spunea...

:)))))

Lilick Auftakt spunea...

Il astept si pe Dnul Nimeni pe aici, sa ii spun ca nu pot sa postez pe blogurile wordpress. Am vazut ca mi-a multumit la o postare si nu am putut sa ii raspund.

radu spunea...

@Mihai, nu, esti doar un martor al lui basecu. Delirezi, de altfel.
Daca mai avea cineva indoieli, indiferent de ce va face Ponta, basecu trebuie demis. Urgent. basecu fucked on the 4th of July!
@Lilick, chiar ai conversat cu basecu? Eu n-as sti sa comunic decat intr-un singur fel cu el: printr-o flegma bine tintita intre ochiul lui semiinchis si cel semideschis.

Lilick Auftakt spunea...

Radu, nu inteleg ce zici, dar sper ca ai vazut link-urile pe care le-am pus catre Nimeni (Mihai) si Dnul Nimeni.

Alex Stana spunea...

Lilick:

Totusi, nu te preocupa deloc acuzatia asta de plagiat, dincolo de faptul ca este politizata? De fapt, politizat este faptul ca a fost facuta publica acum, insa asta nu amelioreaza cu nimic faptul ca Ponta a plagiat. Plagiatul inseamna furt, nimic mai putin. Vorbesc in cunostinta de cauza, fiindca in momentul asta lucrez la dizertatia mea, si iti promit ca e un proces pe alocuri agonic. Gandul ca cineva arde niste etape si isi aroga un titlu (si privilegiile subsecvente) ma umple de furie. Te rog, nu-mi servi argumentul conform caruia furtul lui Ponta e nimic in comparatie cu hotiile alora de dinainte. Cum scuza o infractiune o alta infractiune? Nu trebuia guvernul asta sa fie, fix in contrast cu cele dinainte, unul curat, neinglodat in coruptie si furaciune? Si cum sa calific desfiintarea unei comisii exact atunci cand declara ca Ponta a copiat verbatim 85 de pagini din dizertatia lui? Daca Ponta era onest, singura cale de a ataca decizia aia era sa demonteze acuzatia de plagiat, nu sa desfiinteze comisia. Sincer, asta seamana foarte tare a practici totalitare, adica a ceea ce am tot crezut despre aia dinainte. E fie prostie, fie cinism cras sa te prevalezi de scuza ca infrunti raul apeland la armele lui.

Si te rog, nu ma eticheta drept 'basist', fiindca nu sunt. Sunt doar teribil de dezamagit.

Lilick Auftakt spunea...

Nu stiu daca a plagiat. Imi pare rau... Daca a plagiat, probabil va demisiona, dar inca nu stim, si nu pot sa ma iau nici dupa unii nici dupa altii.

radu spunea...

Eh, eh, scuze, @Lilick. Abia cu vazui linkurile :)
Eu ma gandeam ca Nimeni la care te referi e basecu.

Lilick Auftakt spunea...

A, nu. Tu ai zis ca e Basescu, eu am aprobat, si Mihai (Nimeni) s-a revoltat. :))