27 iun. 2012

Din nou despre B1. Ce i s-a intamplat Dianei Tusa nu poate sa ramana fara un raspuns din partea PNL

Nu stiu daca ati aflat ce i s-a intamplat  zilele trecute deputatei liberale Diana Tusa. Scrie si ea pe blog, dar in cateva cuvinte lucrurile sunt cat se poate de simple si clare: dupa ce, aflata in studio cu Robert Turcescu, a incercat sa ii atraga atentia Monicai Macovei, intrata prin telefon in emisiune, ca nu e normal ca pe de o parte sa faci apologia statului de drept si pe de alta parte sa te erijezi in procuror si judecator, Turcescu a fortat-o aproape sa iasa din platou, spunandu-i ca nu mai are ce cauta la emisiunea pe care o realizeaza. In mod normal, Diana s-a ridicat si a plecat. Poate ca liberalii ar trebui sa nu mai calce pe la B1. Ce spuneti? Sa boicoteze PNL cuibul de colonei? Fragmentul de emisiune aici

40 de comentarii:

ionut spunea...

am spus-o si ma repet. PNL nu re de ce sa isi trimita reprezentantii la jegul ala de televiziune.Nu inteleg de ce se insista in a acorda o sansa unora manjiti cu maro la gura de cat au lins la basescu...

Lilick Auftakt spunea...

Asa cred si eu. Ca trebuie taxati. Oricum nu se uita mai nimeni la ei...

florentin spunea...

si eu cred ca nu trebuie sa se dea curs invitatiilor venite de la B1.

Anonim spunea...

Eu cred ca liberalii trebuie sa mearga in continuare la B1 - sa nu repete gestul facut de pedelisti cu Antena 3 - si sa demonstreze asa cum a facut-o cu brio Diana Tusa cat au alde colonelul Turcescu si basistele Pora si Macovei cu statul de drept si cu justitia in numele careia - chipurile! - mananca maroniul lui Basescu cu politicul. Desigur, daca penelistii pot suporta atmosfera toxica a colonelului pedelist fara sa li se faca rau si fara sa-si iasa din minti. Felicitari d-nei Diana Tusa pentru elegenta interventiei si a atitudinii avute in acel studiou ridicol!

Lilick Auftakt spunea...

Totusi sa nu comparam un post minuscul ca B1, cu rating aproape de piciorul broastei, cu alte televiziuni.

Anonim spunea...

P.S. In fond, colonelul PDL Robert Turcescu a evacuat-o pur si simplu pe Diana Tusa din emisiunea lui pentru DELICT DE OPINIE. Scarbosenia LABE(i) 1 n-are egal in presa romaneasca, cu exceptia, poate, a atmosferei de la conferintele de presa ale PRM de la inceputul anilor '90, de unde erau evacuati toti jurnalistii care puneau, foarte politicos, intrebari ale caror raspunsuri nu intrau in vederile "tribunului".

Scrie opinia ta spunea...

Sa fim seriosi, nu ca ar fi foarte multi, insa pana la urma cine urmareste constant B1?

Basisti fanatici in marea lor majoritate. Deci orice prezenta liberala acolo e doar pe post de ciudatenie sau loc de scuipat in uralele spectatorilor.

Daca totusi credem ca labe1 se uita si un numar minuscul de naivi care dupa 8 ani dde basism INCA nu au priceput cum stau lucrurile, deci daca chiar ne iluzionam cu acest fapt, probabil ca prezenta liberalilor ar avea un scop, insa daca tot merg acolo ar trebui doar sa o faca pe post de victime, practic episodul Dianei Tusa repetat la infinit. Trebuie foarte multa rabdare si stoicism din partea celor ce merg acolo.

Poate 1-2 inca naivi basisti sa se ingretoseze de tratamentul lui Turcescu. Poate.. Desi ma indoiesc.


Pana la urma chiar si exemplul asta cu Diana Tusa e elocvent pentru stilul USL de dupa ce au preluat guvernarea. USL aplica neabatut strategia lui Bute din ultimul meci, strategia sacului de box.

Da Basea in ei din toatre pozitiile si cu toate leprele. USLul desi are materialul clientului produs in 8 ani de Basea si vreo 6 ani de guvernele Boc sta si primeste cu stoicism.
Ce conteaza ca Morarul de la DNA i'a dat neconstitutional lui Basea imunitate cvasi-totala, a blocheaza sau suspenda dsarele pedeleprelor, USLul e preocupat de un singur aspect, vezi Doamne, cine merge la Bruxelles, tichia de margaritar.

Strategia lor e patetica, daca chiar nu e nimeni care sa'i sfatuiasca cu evidenta actiunilor, macar sa'si puna minima intrebare "ce ar fi facut Basescu daca era in locul lor, situatia fiind inversata?"

Sincer nici nu inteleg de ce au mai venit la putere daca nu fac nici cel mai mic efort sa faca ceva dreptate.

berenger spunea...

aceeasi atitudine prin invaluire, lilick, ca si in cazul plagiatului. stiu, e jenant sa aperi plagiatori si infractori, si cea mai buna aparare e atacul, dar fii macar barbata, lilick, asuma-ti optiunile: esti de partea unui plagiator si a unui infractor.

Micawber spunea...

Dupa cum zice si un distins profesor, consilier al USL, nici nu prea conteaza care e adevarul, conteaza perceptia publica.

Un boicot al B1TV, oricat de justificat ar fi, ar lasa impresia ca PNL are acelasi comportament cu PD fata de Antena 3. Dupa cum ziceam si pe Facebook, poate ar cam fi momentul ca strategii si consilierii de imagine ai PNL sa arate ca nu-si iau banii de pomana. Sau si-i iau? :)

Shadow spunea...

@lilick

pt mitocaniile turcescului si basistilor din dotarea b1tv sau alte media trebuie facute plangeri la cna si eventual la minciunile lor atacati in justitie. Cand sumele de plata ale "mogulilor buni" vor incepe sa "doara" sa vezi ce schimba "bajeti" de optica si dau afara incompetentii care le asigura pierderi.

Lilick Auftakt spunea...

Nu mai mult decat tine, @berenger. Lasa ipocrizia.

Florin Matei spunea...

Nefiind masochist, eu nu mă uit la_b1. Consider că e o pierdere de vreme pentru PNL-işti să participe la emisiunile acestui post, oricum mesajele şi opiniile lor n-au nicio trecere la privitorii băsişti. Atunci, de ce să-ţi iroseşti timp din viaţă aiurea?

berenger spunea...

eu imi asum optiunile, lilick, fara nicio ipocrizie: sunt impotriva actualei guvernari. mai mult, afirm clar si raspicat: cine sprijina actuala guvernare, prin invaluire sau direct, sprijina un regin nedemocratic.
oricum, tu personal, azi, cu ajutorul ccr (si al pedeleilor), ai castigat o batalie cu gruparea politica pe care o sustii...

Lilick Auftakt spunea...

@berenger, eu nu sunt impotriva actualei guvernari dar, in comparatie cu tine, imi permit, punctual, sa am opinii in sprijinul democratiei. Asta e diferenta. Tu joci intr-o piesa basista proasta, in care te-ai aratat continuu in sprijinul PDL/Basescu, fara nuante.

berenger spunea...

lilick, hai s-o luam asa, ca sa nu intindem o discutie maniheista, inutila si care nu ne va aduce niciun folos: fiecare dintre noi avem optiuni politice clare si e dreptul nostru sa le avem. dincolo de asta, in nici doua luni s-au adunat cam multe derapaje antidemocratice. roaga-te sa nu am dreptate, dar totul e de abia la inceput. pe tine chiar nu te ingrijoreaza situatia asta?

Lilick Auftakt spunea...

Pe mine ma deranjeaza ca institutii ale statului de drept sunt aservite, in scopul de a conserva puterea lui Basescu si a acolitilor lui. Treaba asta trebuie sa se termine.

Anonim spunea...

@Berenger
Domnule sau doamna, nu cunosc background-ul contrarilor dvs. cu lilick, dar sa vorbiti despre derapaje antdcemocratice cand pareti un sustinator basist mi se pare de-o ipocrizie fara egal, in afara, desigur, a ipoctriziilor ridicole ale doamnei Pora ori ale dlui deontolog-colonel pedele Robert Turcescu. Nu an inteles ce fel de simpatii politice aveti, adica nu stiu exact daca sunteti un admirator al "celui mai bun produs al politicii basiste" - am numit-o, asa cum price basist isi da seama, pe doamna Udrea-Trumpitza, ori daca sunteti un ademirator al marelui intelectual Cotoi-Voinescu (la randul lui un suporter al Robertei Anastase ( cea care confunda Camera Deputatilor cu catwalk-ul si uita sa numere bilele pe care i-a cerut partidul sa le numere!) si al marelui basescolog, fost legionar infumurat si ridicol, pe numele lui Mihail Neamtu.
P.S. Nu e nevoie sa raspundeti nelamurilor mele in privinta orientarii dvs. politice, fiindca - din punctul de vedere al majoritatii romailor si inclusiv al meu - ori basescofil ori doar basescolog, tot un drac e!

radu spunea...

Cand esti colonel esti... tare! Hhhhhhgalgalgal! Colonele!
PNL nu mai are ce cauta la emisiunea tziganasului borat. Atentie, nu la basecu 1 TV, ci doar la emisiunea lui rrromulache lautarache acoperitu.
Ruptura ireconciliabila dintre PNL si basism tb. consfintita si in felul asta (nu ca la boii din Alba). Sa nu ne lasam calcati in picioare de un impostor isteric. PNL si USL trebuie sa le plateasca intotdeauna cu aceeasi moneda. La fiecare palma primita, sa le raspunda cu un pumn in gura.
Sa nu uit: dupa esecul udrei, tinta favorita pentru flegmele noastre trebuie sa devina monstrul femel de Moni Macovei.

berenger spunea...

am inteles. deci cu o putere care a promovat o lege despre care tu ai spus ca e nedemocratica nu ai nicio problema... hai sa ne imaginam ca institutia aia, despre care tu zici a a contribuit la conservarea lui basescu, dar a oprit legea aia nedemocratica, dispare: nu-l mai avem pe basescu, dar avem o lege nedemocratica. interesanta alegere...

Lilick Auftakt spunea...

@berenger, te faci de ras. Acum doi ani, CCR nu ar fi declarat acea lege neconstitutionala, cand o sustinea Basescu.

berenger spunea...

lilick, basescu nu a propus niciodata uninominal intr-un tur. oricum, e nerelevant. conteaza ce e acum: o institutie pe care tu consideri ca trebuie desfiintata a blocat o lege impotriva careia te-ai pronuntat si tu. curat murdar.

nene anonim, oricat ar parea de ciudat, a avea opinii politice in tara asta inca e un drept garantat prin constitutie. din pacate pentru tine si pentru cei ca tine, politica romaneasca ie nitel mai complicata decat maniheismul pur practicat de tine. uita-te prin cate contradictii trece lilick, de exemplu...

radu spunea...

O lege nedemocratica e o lege nedemocratica.
Un presedinte antidemocratic e un generator perpetuu de decizii nedemocratice si blocaj institutional.
basecu nu-si face datoria de a media intre puterile statului, ci face tot posibilul sa le dezbine. Cum? Prin antepronuntari in chestiuni de justitie (cazul nastase), prin dorinta de a reprezenta Ro. la Bruzelles impotriva politicii guvernului si a cetatenilor care tocmai s-au pronuntat la locale.
CCR a facut azi un pas pe calea prezidentializarii puterii in Ro.

Lilick Auftakt spunea...

Aia e doar o lege, @berenger. Intelegi? O lege. Sunt sute de legi cu care pot sau nu sa fiu de acord. Insa eu vorbesc de un sistem nedemocratic.

Iar CCR vreau sa se desfiinteze ca si ICR, ca si CNA, ca si ANI... ca multe altele... pentru ca ne papa banii de pomana.

berenger spunea...

o mica doza de umilinta nu va strica, lilick. vreti sa schimbati un regim in care diferite factiuni se controleaza si se echilibreaza intre ele, cu unul in care puterea sa aiba o singura voce. tot ceea ce au construit vreme de secole democratii din toata lumea, voi vreti sa anihilati. o veste proasta: nu veti reusi.

atreides spunea...

Absolut, boicot absolut al latrinei b1tv. Nu numai al PNL, ci si al USL.

Scrie opinia ta spunea...

"vreti sa schimbati un regim in care diferite factiuni se controleaza si se echilibreaza intre ele, cu unul in care puterea sa aiba o singura voce"

@berenger,

dumneata esti complet dement? In momentul de fata un individ cu 8% sustinere controleaza institutiile debaza ale unei dictaturi: DAN, procuratura, Servicii, Curtea Constitutionala.

Parlamentul, ala care reprezinta 100% dintre romani nu face nici o ceapa degerata in fata tucalarilor lui Basea de la CCR.

Guvernul, ala care paradoxal e sustinut de mai bine de 50% dintre romani e perfect sabotat de ANI, DNA, procuratura si CCR.

Tu nu vezi ca un individ de 8% incredere (sincer ma mir ca mai sunt atatia tampiti care sa'l sustina) controleaza tot?

Unde e poporul roman in ecuatia asta?

Da' ce te intreb, esti cel mai probabil basist dement care nu intelege o iota din democratie.

Scrie opinia ta spunea...

@lilick,

E clar ca Basea nu vrea sa dea fata cu poporul, iar daca poporu' nu iese in strada sa'l extraga,fie la referendum, fie la Targoviste, lucrurile sunt cam clare.

Din pacate astia de la USL sunt complet decuplati de problema, ei au treaba cu Bruxelles, ce sa spun, tichia de margaritar.

Lilick Auftakt spunea...

Scrie Opinia ta, da, sa stii ca pe multi ii deranjeaza joculetul asta cu Bruxelles-ul. Sunt meciuri mici.

Peter spunea...

@Berenger
1. Ati avut guvern de traseisti care intr-o jumatate de mandat,si-a asumat raspunderea exact cat toti ceilalţi premieri in 20 de ani de guvernare.
2. Acum aveti maxim 10% si vreti sa controlati toate institutiile.
3. De cand v-a cazut guvernul de traseisti, analistii de Modrogan au descoperit dictatura Parlamentului, un concept brevetat de fascisti prin 1920 .
4. Nu mai bine va organizati voi astia de la PDL o democratie mica, intre voi, ca majoritatea tot nu va intelege?

berenger spunea...

din nou ati reusit sa ma convingeti. numai ca nu pot sa nu observ un lucru: o dati in sus si in jos cu importanta parlamentului. dar cand ponta spune ca nu respecta decizia ccr, incalcand un articol dintr-o constitutie trecuta prin parlament, el respecta importanta parlamentului? dar cand trece monitorul oficial din subordinea camerei deputatilor in subordinea guvernului, respecta aceasta importanta? si ma opresc aici, la exemple dintr-o singura zi, asteptand sa-mi dati exemple ale respectului guvernarii usl fata de parlament.

Lilick Auftakt spunea...

berenger, tu ai citit decizia CCR? Unde scrie in Constitutie ca presedintele deleaga pe cineva si altele? Unde scrie ca e seful statului? Ti-am zis, te faci de ras. Treaba ta.

berenger spunea...

lilick, personal cred ca ponta trebuie sa mearga la consiliul european (sa se faca de ras), dar nu asta-i problema. vad ca cu totii va priccepeti la drept. din nou, nu asta-i problema. problema e ce spune constitutia: deciziile curtii sunt obligatorii. cand spui ca nu respecti deciziile ccr, te situezi deasupra constitutiei (bineinteles daca esti basescu sau un pedeleu, la ponta si la usele, nu se pune)

Lilick Auftakt spunea...

De ce? Tu nu esti in stare sa citesti Constitutia? Ti-am pus niste intrebari. Nu esti in stare sa raspunzi. Clar.

Lilick Auftakt spunea...

"În exercitarea atribuţiilor constituţionale, preşedintele României participă la reuniunile Consiliului European, în calitate de şef al statului. Această atribuţie poate fi delegată de către preşedintele României, în mod expres, primului-ministru", precizează comunicatul CCR.

Basistii sunt atat de batuti in cap, incat au luat de buna mizeria asta. Nu vad ca CCR, prin decizia asta, iese in afara legii. Pt ca ei nu sunt in stare sa citeasca legea, ci doar ce li se transmite sa scrie. Huo, analfabetilor!

berenger spunea...

„Nu vad ca CCR, prin decizia asta, iese in afara legii.” sigur, tu ai decis asta, deci asa este. punct.

Lilick Auftakt spunea...

berenger, credeam ca esti doar basist... Ei, bine, nu. E mai grav la tine.

berenger spunea...

sigur, lilick, e grav: sunt unul care se teme de posesorii adevarului absolut.

Lilick Auftakt spunea...

@berenger, tot spre luminarea ta iti mai spun ca, in cazul asta, doar cei cinci judecatori basisti au votat in favoarea presedintelui, in ceea ce priveste VUM, toti au votat ca e neconstitutional. Deci si cei ai PSD si PNL. Intelegi diferenta sau sa ti-o desenez?

Shadow spunea...

@berenger

poti sa-mi dai si mie detalii despre "derapajele nedemocratice" care vezi Doamne au aparut de cand a venit ponta la guvern?

Ca sa stiu si eu despre ce discutati:
Astept cu o foarte mare curiozitate

radu spunea...

Baciul ungurean @berenger joaca aici rolul basistului bun, nuantat, care incearca sa stea de vorba cu liberalii pe argumente, susurandu-le in vremea asta basiste, nicusordanisme si ungurenisme la ureche. Am incercat si eu invers tehnica asta pe blogary cu doua nick-uri, dar s-au prins si m-au banat.