15 iul. 2008

Deputat PD-L sub vizor DIICOT si FBI

















In urma unor descinderi in forta in casa deputatului PD-L Dumitru Puzdrea, FBI-ul a capturat un lider al unei retele formate din 24 de tineri acuzati de frauda bancara si piraterie pe contul de licitatii E-bay.
Descinderile au fost realizate de procurorii DIICOT in colaborare cu reprezentanti ai FBI in 35 de locuinte, fiind retinute 24 de persoane, informeaza Realitatea TV.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Ex-PRM , oaresce probleme CNSAS info, un demn admiratot al dobiBOCilor.Sa le traiasca!

Lilick Auftakt spunea...

@moshcalifar

Si un candidat pentru Parlamentul Romaniei. :)

Anonim spunea...

Daca nu mai mergea cu angroul, bune si smecheriile pe e-bay... Nu-i de colea sa-ti ciocaneasca FBI la usa, iti creste notorietatea.

Anonim spunea...

Acum se zice ca nu are amestec.. Era doar casa cu pricina inchiriata de la el!

Anonim spunea...

:) ca uitasem de personaj... Acum e la PD-L ca deh... asa a fost trocul cu Base POP EYE sa nu il darame?

Lilick Auftakt spunea...

@tonton

Cand spui de angro te referi la complexul Flora? :)

@paul

Pai cum sa nu... Cate sanse sunt ca sa-ti inchiriezi casa unui tip urmarit de FBI? Of, si tocmai un tip atat de curat ca Puzdrea sa pateasca asta...Vai, vai...

Anonim spunea...

Sincer... o cred 50% - 50% pe asta cu apartamentul... Sigur are o colectie de apartamente si alte imobiliare. si normal ca le pui la produs!

Io is curios de ce nu s-a mai darimat cimentaraia de angro? Mai ales ca se zicea ca peste magistrala de alimentare cu apa.. si mare buba... Ce a facut POP EYE si Videanu?

Parerea mea.. HIC!

Lilick Auftakt spunea...

@Paul

La ce te referi?

Anonim spunea...

De EXPO Flora! Nu era mare tam-tam ca o da jos? Ca e construita peste nu stiu ce mare magistrala de alimentare cu apa... si ca preseaza asupra ei si se pot produce avarii! Asa cum era o problema ca daca e cazul sa se intervina nu or sa poata ca deh.. e magaoaia de beton acolo! Eu ma intreb cum s-a terminat? In afara de intrarea in PD...

Anonim spunea...

Infractiunile astea pe criminalitatea informatica se inmultesc ca ciupercile in 2008...si, din nefericire pentru sistemul juridic din Romania, potentialii infractori se specializeaza pe nisa sistemelor informatice mult mai repede decat organele de urmarire autohtone, ca doar nu putem apela tot timpul la colegii de la FBI

Anonim spunea...

@Alina


Asa e. Si nici nu vad vreo cale de stopare. La urma urmelor, o tara cu un presedinte care l-a oripilat pe Bill Gates cu declaratiile pe care le-a facut la vizita acestuia in Romania...:)))

Anonim spunea...

@Lilick

Buna, Kari! :)

Am vazut ca iar s-a suparat domnul Clej. Imi pare rau! Nici noua nu ne face placere sa ii comentam iesirile lui Nutzi Udrea, dar ce putem sa facem, sa ignoram noul "vector de imagine" al pedeleilor?!!

Uite, si daca vorbim despre Puzdrea, tot la coana Udrea ajungem. Ea l-a catapultat pe Puzdrea in PD-l. Interese imobiliare ale lui Cocos, au cerut-o.