20 oct. 2008

Balada para Adelina


Richard Clayderman - Balada Para Adelina (1998) - The best bloopers are a click away

Frumos e, dorit de femei e, tara infloreste, ce-i mai lipseste? O Adelina, blonda "balerina"...

10 comentarii:

Anonim spunea...

Don Pedro, pasarel, destul ai fost tu cel mai bun! Ti'ai trait traiul, ti'ai mancat malaiul! A venit vremea sa stea la coada la mine las biondinas, las roscatas i las brunetas de Los Apacas! Nu vor chentanos, nu-si doresc euroios, vor doar ca Băzeus sa le... lanseze in politica! Hă hă hă! Mi'a venit si mie randul sa le'ndragostesc! Hă hă hă! Ce'mi place sa fiu seeeef!

Lilick Auftakt spunea...

@Ba Zeus,


Ce vrei sa spui? Ca s-a sarutat cu Adelina in fata tuturor ca sa-l vada si Petrica? Auzi..Los Apacas. Hahahahaha! Tara arde si Don Pedro se schimba in taxiuri in Spania cu camasi roz cu dungi albe, iar Don Base se saruta tandru cu...Adeline. Halal!

Anonim spunea...

Neconcludenta poza, la plaja , la mop, la sarmale s-o vedem...

Lilick Auftakt spunea...

@MoshCalifar

Imi imaginez ca le invarte (pe toate) mai bine ca Duduia. N-ai vazut cm il apuca de urechi? :))

Anonim spunea...

Lilick ochi mov,

Stii bancul cu trasul de urechi la martzieni ? O fi si blonda asta vreo una de pe Marte , ce te joci ?

Intre noi , fie vorba , ochii aia mov imi erau si mai dragi daca te resumai la Clayderman pe care l-am admirat acum vreo doi ani la Roy Thomson Hall in Toronto ..... si care nu are nici in clin nici in maneca cu politica.....

Lilick Auftakt spunea...

Ah...@Canadiene,

Pai mie nu-mi place deloc Clayderman...Il detest din copilarie. Dar daca il asociez cu un Basescu libidinos, vrajit de parul blond vopsit al vreunei domnisorici..mai treaca mearga. :))

Anonim spunea...

@Lilick - gind la gind cu bucurie! Clayderman e pentru manelisti "de suflet", prea dulceag, prea comercial, prea... Sandra Brown! In schimb, Clayderman asociat cu "blondele" lui Base este un vizionar in ale portativului!

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Pai ar trebui sa mai ia ceva lectii de la tine canadianul nostru. :)

Anonim spunea...

Sa nu spui ca si Lulutza e in bransha cu tine ca nu te cred (muzica clasica) ..... chiar asa de mult s-au schimbat lucrurile in Romanica de cand am plecat ? Clayderman sa fi ajuns un "manelist" ? Inseamna ca a intrat multa "cultura" pe poarta de West a romaniei si eu nici n'am avut habar macar.....
Oricum eu raman la [pianul lui Clayderman , desi balada pentru Adelinne imi stoarce uneori ganduri nu prea bune ....

Si oricat v'ati obosi voi sa faceti bulion in aceeasi oala PUNAND MUZICA FRANTUZULUI impreuna cu politica marinarului . .... sa stiti ca nu se prea amesteca ..... parerea mea de neinitiat de peste mari si tari.....

Anonim spunea...

Si pentru ca m-am suparat pe Lulutza (nu e prima data) iata revin cu o observatie mixcutza... Clayderman are atatea discuri de Aur si de Platina cate nu a castigat toata muzica Romaneasca de la Decebal incoace.....Ori "maneaua" o fi ea buna comercial , dar nu vaz prea clar cum se pot castiga atatea discuri de Platina (70) "manelind de la un capat al lumii la celalalt ..... Lulutzo , ai suflet scortzos si inima de ghiatza doamna, daca nici pianul lui Clayderman si nici muzica lui romantica nu au reusit sa ti-le inmoaie pana acum !