22 oct. 2008

Lumina de la Bucuresti











“Criza financiara de la nivel mondial a fost generata de coruptie” a declarat, miercuri, la Constanta, presedintele Traian Basescu.”Business Standard
Adanc spus. A vorbit si nea Ion ca si el e om. Modul in care s-a exprimat presedintele Basescu e unul din cele mai simpliste de a trata lucrurile. Care sunt bineinteles cu mult mai profunde. Dar a bagat “baietii destepti” la inaintare (de la Harvard si Oxford de data asta) si de-acum incolo boborul care asculta manele si se bate pe burta in fata televizorului poate spune ragaind dupa o bere proasta: “Ai vazut, baa, ce dastept e Basescu? Tot el a descoperit de unde vine criza la americani.”Ei, a incurcat el Oxford cu Yale, dar ce conteaza… Uite unde era analistul economic. Ganditorul fara frontiere preocupat de soarta Universului…”Lumina de la Bucuresti”.
(foto Mediafax)

21 de comentarii:

Anonim spunea...

pina acum n-am mai vazut wisky de portocale.

Lilick Auftakt spunea...

@anonim

Trei parti whisky, o parte suc de portocale. E ca dracu, dar omul e in campanie si se sacrifica. :)))

Unknown spunea...

Sunteti tendentiosi fara sa va uitati in gradina proprie!Nu zic ca nu aveti si dreptate insa!! Aratati ce s-a facut de la alegerile locale pana acum in localitatile/sectoarele unde sunt primari PNL!!! A viabilizat cumva "prietenul" Chiliman vreo strada cu noroi din vara si nu stiu eu??

Anonim spunea...

Mai lipseste sa-l dea in judecata smart people de la Yale - ca au fost ignorati, cei de la Harvard ca au fost "injurati" si inca de de un "bozgor" :) , cei de la Oxford - ca au fost confundati cu niste "stupid Americans"...

Cite resentimente la adresa inteligentei si educatiei ies la iveala dintr-un individ din ce in ce mai pricajit, cu fiecare zi ce trece!

Miine poimiine o sa ne anuleze IQ-ul si diplomele tuturor astora care nu ne-am scolit la vreo fabrica de diplome si "mape profesionale" imaculate, ca el si Nutzele lui genitale! Oops, genialii de tip nou... Hă hă hă!

Oricum, sa zica merci toti aia de pe la Harvard, Oxford, Cambridge, Yale etc ca nu le-a zis bozgoru' asta genial si nevricos ce pardon isi baga el in diplomele lor! Probabil ca inca mai spera sa primeasca Premiul Nobel pentru economie... sau cel pentru instaurarea pacii si consensului pe planeta Terra?!

Lilick Auftakt spunea...

@Ion

Eu am un primar PSD-ist pe care nu l-am votat niciodata. Cu toate astea, a facut destula treaba. In ceea ce-l priveste pe domnul Chiliman, ha-haaa...as vrea eu sa am un primar ca el, dar nu poate avea tot Bucurestiul norocul asta.

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Eu ma si mir ca a auzit manelistul de Oxford.

Unknown spunea...

@lilick

Cu tot respectul, nu ati raspuns la intrebare ci v-ati eschivat in stil propriu Iliescu ( am uitat ca e mai noul aliat al PNL, scuze! ) Atentie: a nu se crede ca sunt fan PDL! totusi o minima decenta si o uitatura in gradina proprie (PNL) nu strica! Si cand doriti ( de preferinta pe sau dupa ploaie ) va invit pe unele strazi din sectorul 1 sa vad daca aveti curaj sa mergeti fara SUV sau cizme de cauciuc! La vorbe e super tare prietenul Dv! cu faptele sta mai rau!

Lilick Auftakt spunea...

@Ion

1. Ce treaba am eu cu Iliescu?
2. Sa te iau eu de urechi sa-ti arat strazi proaspat asfaltate in sectorul 1?
3. Vezi ca aici suntem la alta tema. Nu discutam de primari. Dar asa sunt unii, varza, si amesteca lucrurile.
Te-am acuzat eu ca ai fi pedalist? Nu cred ca esti decat un tip foate usor manipulabil. De ce as fi obligata sa vorbesc despre PNL?

Lilick Auftakt spunea...

@Ion

In ceea ce priveste alanta PNL-ului cu PSD-ul ma faci sa rad in masura in care aproape toti candidatii PD-L provin de la PSD, PC, PRM...
Si cei care nu provin din partidele astea sunt fosti asa-zisi PNL-isti. Cum e mai bine? Sa te aliezi? Sau sa ai un partid format din pesedisti?

Unknown spunea...

@lilick
Aveti dreptate:
Strazile asfaltate au fost reasfaltate probabil cu firme clientelare!!!
Dar strazile NEASFALTATE niciodata au ramas tot asa!!!! Asta am vrut sa spun chiar daca va faceti ca nu intelegeti!
Nu sunt chiar deloc manipulabil dar nu sunt de acord cu cei care le gasesc doar altora defecte si nu se uita in ograda proprie! si cred ca v-am mai spus asta!

Lilick Auftakt spunea...

@Ioane

Hai sa-ti spun de ce nu te cred. Daca chiar aveai problema asta, cu strada neasfaltata (ca probabil de strada ta de doare) intrai binisor pe blog la domnul Chiliman si ii spuneai problema, asa cum fac multi altii, si iti raspundea ce si cum. Hai, fa reclamatia clar, la obiect, si sa vezi ce bine e. Asa, sa acuzam cu firme clientelare si alte prostii..e simplu. Da date clare omule si adreseaza-te unde trebuie, ca nu sunt purtatoarea de cuvant a primariei.
Si eu, daca am avut probleme legate de sectorul 1, i-am scris domnului Chiliman si mi-a raspuns.
Fata de toate celelalte sectoare macar aici ai posibilitatea sa te adresezi si sa ti se raspunda transparent. Ok?

Unknown spunea...

Am intrat ieri din nou, dupa mult timp, sa vad ce mai e pe blogul domnului Primar. Jale mare: mai e unul cineva acolo care tot scrie despre reabilitari de strazi si nu primeste niciun raspuns. De fapt asta a fost si motivul pentru care nu am comentat acolo: am observat ca lumea se plange uneori dar nu primeste niciun raspuns. Domnul primar lanseaza o idee, altii o comenteaza, fac conexiuni cu probleme ( probabil ) reale dar domnul primar nu le raspunde. E, ca sa zic asa, un blog de alt tip. ( il pot intelege ca e ocupat dar la 2 comentarii pe saptamana ai timp sa vezi ce-a vrut omul si sa-l aburesti in 2 randuri, nu-i asa??)

Lilick Auftakt spunea...

@Ion,

Tu scrie si mai vedem. Daca te referi la cel care isi spune @Marius, sau la altii care fac plangeri pe blogul ala la orice tema, iti spun deja ca sunt niste obisnuiti ai casei care ar vrea ca domnul Chiliman sa stea cu ei la conversatii 24 de ore din 24. Ia din urma temele si uita-te ca domnul Chilman le-a raspuns, dar asta e, unii sunt mai grafomani.

Unknown spunea...

@lilick
Eu consider pertinente unele observatii facute de @Marius! Si daca citesti cu atentie ultimele 3-4 teme omul face si aprecieri pozitive la adresa domnului primar, lauda chiar unele initiative dar critica modul de aplicare! Inteleg ca are ceva tot cu strazile si probabil de aceea opiniile mele sunt asemanatoare cu ale lui! din alt punct de vedere cred ca exagerezi fata de el deoarece daca n-ar scrie acolo am ramane cu impresia ca dl.Chiliman vorbeste cam singur !

Unknown spunea...

Am recitit postarile lui marius din ultimele teme ale dlui Chiliman: chiar nu cred ca omul face misto cand lauda unele initiative! Spune chiar ceva de genul ca dpdv social dl primar e super ok dar ca mai sunt unele disfunctionaliati in latura practica a activitatii Primariei! Nu cred ca parerea proasta pe care pari sa o ai despre el il reprezinta si nu am timp sa revad toate temele si comentariile din urma!

Lilick Auftakt spunea...

@Ion

Ai inteles putin ciudat. Nu am o parere proasta depre Marius. Eu i-am spus de cateva ori acolo ce am avut de spus. De altfel sa stii ca domnul Chiliman ii da foarte multa atentie. Eu cunosc blogul ala si stiu de cate ori i-a rapuns chiar in postari speciale.
Dar totusi, tu deviezi si nu ti-ai expus clar doleantele. Ai pornit de la nite acuzatii politice, ai trecut prin cateva aparent tehnice si acum analizezi comentatorii de pe acel blog. Care e strada care "te doare"? :)

CRadu25 spunea...

@ion, @lilick - ati divagat de la subiect. Nu spun ca @ion are dreptate (ca n-are, stau in sector de mai bine de un an si simt diferenta fata de sectorul "vanghelioanelor" - doar initiativa sensurilor unice si a mai rezolvat ceva din problemele cu parcarea) sau ca tu ai avea. Dar aici vorbeam despre despre "asertiunea" lui TB despre coruptie si criza economica mondiala. Mai e un baietas (vezi http://www.portfolio.com/html/assets/AndrewLahdeFarewell.pdf), care acuza coruptia, dar nu la nivel de stat, ci la nivel de management al marilor companii (ma rog, "acuza" e un fel de-a spune, ca el s-a umplut de bani si s-a retras cu aceasta ocazie :)). Asa ca Basescu nu sete singular, dar nu nuanteaza, ceea ce este important, pentru ca bizonul care asculta astfel de declaratii face imediat asocierea coruptie=guvern=parlament=PSD&PNL=DUSMANII!!! Si scopul politic e rezolvat, PSD si PNL sunt vinovati in mintea romanului de criza economica mondiala :D ...

Unknown spunea...

Eram dator @lilick: str.Laculet.
@cradu25
Nu am dreptate in opinia dvs si nu ma deranjeaza asta. ma deranjaza ca eu spun lucruri concrete si altii nu pot sa le atace decat vorbind de altceva. Sunt de acord ca initiativa cu sensurile e excelenta! Dar ar putea, de exemplu extinsa si in zona Baneasa unde e o nebunie printre blocuri. Deci au trecut alegerile ( in campanie s-a luat aceasta masura, nu-i asa?) si nu s-a mai terminat actiunea!!! Pot demonstra oricand!!!

Lilick Auftakt spunea...

@Ion


Pai fa-i deocamdata o postare domnului Chiliman, pregateste si niste poze, si, daca nu iti raspunde, pun eu pozele pe blog.

Unknown spunea...

@lilick
Esti super tare cu blogul tau: am postat de cateva zile observatia @cradu25 ca sensurile unice nu sunt introduse in cartierul Baneasa si azi a aparut articol cu introducerea lor de catre Primaria sectorului 1! Mai bine te votam pe tine primar ca vad ca se rezolva toate rapid!!! Cum iti trimit pozele cu strada neasfaltata ca nu mai e cazul sa-l deranjez pe dl.Chiliman?? Le am proaspete de dupa ploaia de saptamana trecuta!!!!

Lilick Auftakt spunea...

@Ion


Esti dragut. :) Am o relatie blogheristico-telepatica cu domnul Chiliman. Si eu em observat asta mai demult..
Lasa-mi adresa ta intr-un mesaj special pe care eu n-o sa-l afisez. Apoi iti scriu, si imi trimiti pozele. :)