1 oct. 2008

Duduia: pesimism in legatura cu alegerile si intalnire cu comentatorii de pe blog












Intr-un interviu acordat Realitatii TV, duduia raspunde pentru prima data pesimist la cateva intrebari legate de ea si de rezultatul alegerilor:


Daca PD-L ar câştiga alegerile din toamnă şi aţi primit o propunere pentru un fotoliu de ministru, care credeţi că vi s-ar potrivi cel mai bine?

"Nu m-am gândit niciodată la posibilitatea aceasta pentru că înainte de toate trebuie să trec testul votului. Dacă nu trec de acest vot, mă gândesc ce mai caut în politică, nicidecum ce o să caut într-un guvern."

"Deocamdată este atât de incert rezultatul bătăliei care se duce pe vot uninominal încât toţi cred că trebuie să ne gândim dacă vom câştiga alegerile, fiecare în parte."

De asemenea, dupa episoadele "sarmale", "mop", "andrele" si "VJ", Duduia anunta pentru week-end-ul urmator o intalnire cu comentatorii de pe blogul ei. Sa vedem unde ii invita si cine va veni. Sa urmarim si acest episod.

19 comentarii:

Anonim spunea...

Interviul asta a fost dupa Politica 2.0. De acolo s-a dus la partid la politica3.0 : mici, bere, must si dansuri populare cu pensionarii de ziua lor. Duminica la o pizza probabil cu bacauancele si bibliotecarii.
Shameless.

Lilick Auftakt spunea...

Bacauancelor si bibliotecarilor le da politica 4.0.

Hahaha!

anca spunea...

uau,nu mai am rabdare pina atunci!!!hahaha,ce poate sa vb asta pe bloaga? da neste retete,un model de impletit?:)))))))))))

Anonim spunea...

Lilick,


tu nu esti geloasa pe muierea asta , n'asha ? Blondele sunt recunoscute ca fiind varful aisbergului (prostiei), dar brunetele sunt baza umanitatii! Si sunt mai multe brunete si mai cu picioarele pe pamant ! Cel putin atat am invatat eu din viata !

Si chiar crezi ca n'o sa vina nimeni ? la cati admiratori are numai ca muiere si tot strange o droaie de barbati cu limba cazuta pina'n calcaie !

Anonim spunea...

Nasol de tot de barbatul care o vrea pe muierea asta sa-i mopuiasca prin casa !

Anonim spunea...

Lilicko,

scoate moderarea aia nenorocita ca nu ajuta !

Moderarea e precum acordarea strunelor la vioara ! Nu le acordezi dupa fiecare cantec , ci doar din cand in gand ! Iar moftangiii si magarii se plictisesc mai repede cand stiu ca tu oricand poti sa activezi filtrul !

Lilick Auftakt spunea...

@anca


Da. Doua pe fata, doua pe dos...bob de mazare sau de orez si alte modele.. :)))


@Canadiene

1.Adevarul e ca mie chiar imi place Nutzi. Si chiar mi-as dori sa mopuiasca si pe la mine. Sa-i bag o propunere?

2. Stai linistt ca pe tine te scot din colivie imediat cum vad ca intri. Pe alti musterii ii tin dupa gratii. :)

Anonim spunea...

Doamne, numai veşti din astea cu contacte sau contacturi îmi daţi azi!!!

Anonim spunea...

Ii tii dupa gratii si te strambi la ei ? (Sa nu spun altceva ca sar musterii cu maturoaiele pe mine)

Adica esti o "dura" sa'nteleg bine, care nu discuta decat dupa ce'si pune manushile de box ! si pe baietii rai ii lashi la "aer" doar dupa ce se blegesc de asteptare in cusca cu gratii ! Nu se poa'sa fii tu asa ??? {{ce ziceai cu bagatul propunerii??? - chiar se poate ???? sau sunt eu doar un credul cu picioarele pe nori si capul in strafundurile cerului pe undeva prin constelatia "Fecioarei " ????

Lilick Auftakt spunea...

@Alandra

Contacturi multe..Hihi!

@Canadiene


Pai ii bag o propunere la ea pe blog: "Ai timp sambata sa vii sa dai cu mopul si la mine?" Ei, ce zici?

Iar pe musterii..ii las sa se sufoce in colivie, la moderare. Fara duritate. Fara manusi de box. Ii mai stropesc cu apa din cand in cand, de mila :))

agaX spunea...

cred ca e un pic de pesimism electoral, asa cum iesirea la sters podele in public a fost, probabil, un gest disperat de campanie.

sau, cel putin asa sper, pentru ca daca gestul nu a avut macar o doza mica de disperare, leana chiar nu are ce cauta in politica de "deasupra", poate sa ramina "dedesupt", cum fu la nen'su basea pina mai an'tzartz.

daca nu a fost initiativa ei, ci a strategilor partidului, cred ca e mai rau, pentru ca ei chiar ar putea gindi mai cu adincituri ... parerea mea.

e ca si cum eu l-as sfatui pe canadian ca, pentru a intra in gratiile "ochilor violeti", sa dea fuga cu o betoniera radioactiva la sertarul cu desuuri ale tintei "piept" nr.8, cum le alintam noi in armata pe fetele din Hasdeu, foarte receptive (pe vremea aia) la bocanci militaresti si treininguri kaki cu "U" Cluj.

dar eu n-am s-o fac, ca stie si canadianul atita lucru! sau, daca nu, il intreaba pe marele vizir, buticarul cu cap de munte. sau era muntele cu cap de buticar? ptiu, piei satana, ca uitai!

Anonim spunea...

DE ACOOORD ! cu agaX ! si cu punctele atinse in comentariul sau ! Cu mici modificari ! pe ici-pe colo in locurile esentiale !

1. Pozitia de sters pe jos e incomoda ! Norocul cui o sta si'o privi!
2. Ca fatuca asta nu prea are cute si volute mai adanci la lobul frontal , si aici as cam oscila , pentru ca nu am stat tete-a-tete cu madam ca sa-mi bag parerea intreaga in textul unui raspuns complet la obiect!
3. Ce treaba are s....aia cu prefectura ???? nu prea vad cand basculanta atomica merge la tinta piept numarul 8 (cupa "D" la sutien , nu'i asa ?) ( pssst! agaX , fi'e vorba'ntre noi, la varsta si "experenta" mea nu prea mai am nevoie de sfaturi cam ce ar trebui sa fac sa intru in gratiile unor ochi frumosi!!! mai tarziu , daca Lilick nu ma expulzeaza , iti spun eu o metoda infailibila daca esti totusi curios,....dar ramane intre noi , "deal ???" )

Si acum vin cu marea mea indoiala :

Esti sigur ca muierea asta blonda (te citez)

...." poate sa ramina "dedesupt", cum fu la nen'su basea pina mai an'tzartz.".....

Le-ai tinut tu lumanarea ? Chiar ai fost martor ? Sau numai presupusuri si barfe locale , eventual prinse de la "radio santz" ! Ca daca "n'ai proba " de pomana vorbesti cate'n luna si'n stele !

Daca spuneai ca ai mai vazut vreo vergetura cumva si ca blonda are ceva celulita pe la partile moi , ei bine , te credeam pentru ca e normal sa fie asa !

Lilick Auftakt spunea...

@agax

Am inteles ca e disperare maxima la PD-L. O sa scriu curand si despre asta. :)

Lilick Auftakt spunea...

@canadiene

Merci pentru flori. Dar le-am gasit vestejite in inboxurile altora. Ceva mai proaspat ai? (asta apropo de tehnici, varsta si "experenta") :))

agaX spunea...

canadianul,
pe puncte:
1. ceatza ... n-am inteles tilcul acolo
2. imi lasa impresia ca-ti spui strofe singur aici, ca eu nu m-am referat nici la "circurile" si nici la (in)"volutiunile" bloandei ... nu zic ca n-ai fi dreptaci, zic ca daca-i fi, ai fi unul monologhist - am alterat limba un pic, dar doar de joaca ...
3. pai vezi?! asta vrusei sa spun si eu, dar nu pusei plastomer destul in exprimare

MAREA INDOIALA: "Esti sigur ca muierea asta blonda (te citez)
...." poate sa ramina "dedesupt", cum fu la nen'su basea pina mai an'tzartz."

Da.

etc,etc,etc,contro-C,control-V: "Ca daca "n'ai proba " de pomana vorbesti cate'n luna si'n stele !"

cite-n luna si in stele ai inteles tu, eu am "vorbit" numai ce-am scris.

Lilick Auftakt spunea...

@Candiene

Chiar Duduia, intr-un interviu cu Istodor prin 2006, cand a fost intrebata de relatia cu Basescu, a spus ca nu va vorbi despre ea decat peste 10 ani.Deci?...

agaX spunea...

canadianul,
scuze ca am uitat sa multumesc pentru oferta cu "tehnicile" ... a parut f interesanta din prima.

apoi insa, am observat mica reactie a lilickai, m-am speriat ca se refera tocmai la domeniul respectiv si am devenit usor sceptic ...

oferta insa a fost primita cu interes, ramine sa iti "cureti" si tu un pic renumele si apoi pornim la "drum" cu florile (se pare) mai tzantzoshe ca oricind :)

Anonim spunea...

niciun pesimism.
doar mesaje subliminale:

http://www.basescu.ro/images/galerie/mari/4.jpg

vezi si folderul de imagini, cica "mari".

iar sub balonul alb al roscatei:
"Arata-le..." si "Tu ai p..."

ce v'a sa zica toate astea?

Anonim spunea...

mana aia care tine floarea este mana subsemnatului ! Cross my heart !

agaX ! se pare ca orice'as spune eu tu tot o iei in raspar asa ca mai bine sa aplicam vorba cantaretului : Let's just cut the crap, shall we ? and let's be real ! So long !