Potensi Energi Terbarukan Yang Ada di Indonesia
-
*Potensi Energi Terbarukan Yang Ada di Indonesia* – Energi terbarukan di
Indonesia akan meningkat jika negara terus memanfaatkan energi panas bumi.
Indon...
10 sept. 2008
Alianta PD-L/PRM - "fapte, nu vorbe"
Dupa cum se poate vedea si in poze dar cel mai exact pe site-ul Camerei Deputatilor alianta PD-L/PRM inregistreaza un prim esec. Foarte interesant de observat: multe voturi "pentru" au fost date de deputati PRM, dar si de fostii deputati PRM emigrati acum in PD-L despre care scriam ieri.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
14 comentarii:
Karina,
Eu nu mai inteleg nimic! Cine cu cine, unde, ce, cand si cum !!! :))
Au treaba astia cu aliantele cum am io cu halterele. Cred ca a fost un aranjament vadim-zeus ceva tete-a-tete sau prin interpusi, nu-i vezi cum se dau cu capul de pereti zilnic in minicuni ? Azi bocu si vantu au fost chiar jalnici.
Un câine a mușcat un om, care e știrea?
În ajunul campaniei electorale partidele care nu fac parte din guvern votează o moțiune populistă și cele care fac parte votează împotrivă. So what?
Omul care mușcă un câine: România e singura țară din Uniunea Europeană în care guvernul se bucură de un sprijin de 20% în parlament. Asta nu remarcați? Că dacă ați remarca, această temă ar fi inutilă.
@Petru Clej
Adevarul e ca stirea e urmatoarea: "In Romania un partid guverneaza cu 20% sustinere, dar in asa fel incat chiar si presedintele, care se afla pe pozitii inamice in lupta cu premierul, e nevoit sa admita ca exista crestere economica, asa cum a facut de curand in vizita din Italia"
O alta stire ar mai fi ca "PD-L e un caz unic de partid care, desi aflat in opozitie, scade in sondaje nu creste".
Dar stirea saptamanii, daca nu a lunii, e alianta PD-L, un partid care se vrea democratic, cu PRM, avand in vedere ca aceasta e un partid nefrecventabil, nationalist-extremist.
1. Nu cred că are vreo legătură creșterea economică (nesănătoasă, de altfel) cu actualul guvern, ci la origine este introducerea ratei unice de impozitare a veniturilor și profiturilor și impactul aderării la UE, specific noilor state membre.
2. Nu e niciun caz unic, dacă vreți vă dau o listă de partide aflate la guvernare care au fost realese cu o majoritate sporită.
3. Vreți să vedeți partide nefrecventabile la guvernare? Aveți impresia că Liga Nord în Italoa e mai prezentabil decât PRM? Partidul Poporului în Danemarca? Partidul Popular în Austria nu a guvernat opt ani cu Partidul Libertății? De coaliția de guvernare din Slovacia ce părere aveți? SPD guvernează în mai multe landuri în Germania alături de PDS (foștii comuniști), etc, etc.
Nu credeți că ar trebui să renunțați la acest provincialism românesc - "ca la noi la nimeni"?
Domnule Clej,
Faceam misto. Nu v-ati prins? Mai bine cititi-l pe Plesu azi (am postat eu in continuare). Face acelasi lucru: ironizeza. :))
Păi și vă alegeți cu ceva din miștoul ăsta?
@Petru Clej
Daca am lua chiar asa in serios politica si pe politicieni ne-am imbolnavi. Atata timp cat vor face politica la misto, de ce sa nu facem si noi de ei la fel?
Nu vedeti ca aproape in toate partidele cadidatii nu fac altceva decat calcule? Unii s-au inscris dar se gandesc sa renunte ca parca nu merita investitia. Cei care vor sa mearga mai departe nu sunt hotarati sa bage bani asa devreme in imaginea lor sau sa se implice in proiecte. O sa-i votam si noi la misto, care e problema? Si asta e tot o idee a lui Plesu care aproba inclusiv intrarea in parlament a vedetelor de carton.
Sau, cum spune ironic Alandra:
"Eu nu mai inteleg nimic! Cine cu cine, unde, ce, cand si cum !!! :))"
domnule Clej,
asta (cel putin pentru mine) e un blog si nu un forum de analiza politica. cistigul nostru din blogul asta este socializarea si comunicarea la distanta
pentru noi, "a ne alege cu ceva" inseamna recoltarea fructelor muncii noastre, fiecare avind o meserie, in majoritate alta decit cea de jurnalist
ca o paranteza: alaturi de noi, din munca noastra, direct sau indirect, apare si nesanatoasa crestere economica sau, dupa caz, (poate) imbunatatirea imaginii tarii in strainatate.
cel putin pe mine ma bucura sansa de a "auzi" opiniile unui jurnalist de meserie si receptrez informatiile ca de la o persoana avizata; asta, in primul rind pentru ca nu am pretentia de "a da lectii in domeniu", dar nici nu as astepta de la dumneavoastra sa mi le dati, daca v-ati referi la subiecte care fac parte din meseria mea
eu cred ca dumneavoastra treceti prea usor cu vederea faptul ca noi vorbim aici, cu mai multa sau mai putina relaxare si din pozitii predefinit subiective, despre subiecte de interes comun, pe care nu le clasificam dupa criterii politico-socio-economice "sanatoase"
Domnule agax, you can't have it both ways. Afirmațiile făcute de lilick aici erau categorice și lăsau de înțeles că așa ceva e unic în Europa (dacă nu în lume), nu la mișto.
Or în timp ce dumneavoastră vă strofocați cu acest neînsemnat vot de la Camera Deputaților - fără consecințe juridice - vă trece pe sub nas un vot mult mai important - propunerea legislativă privind situația imobilelor naționalizate la Senat. Mi l-a semnalat cineva din Grecia, o persoană direct interesată, ceea ce dovedește că nu trebuie să stai neapărat în România și să contribui la creșterea ei economică și îmbunătățirea imaginii ei în afară ca să fii bine informat. Din contră.
Ceea ce vreau să vă atrag atenția este că de cele mai multe ori aveți o listă de priorități greșită, determinată și de ura patologică și obsesivă pe care o aveți împotriva lui Băsescu.
Domnule agax nu știu ce profesie aveți, dar cum am ca principiu ne-practicarea sportului național românesc - vorbitul după ureche - nu mă veți auzi vreodată dându-mi cu părerea despre ce nu cunosc.
Românii aveau pretenția înainte de 1989 că oricine se pricepea la fotbal. Acum toți zic că se pricep la politică. Rareori mi-a fost dat să văd așa o dezbatere politică mediocră precum în România, începând cu politicienii, continuând cu jurnaliștii și încheiând cu alegătorii.
Cum e turcul și pistolul, politicienii din România nu pot fi mai buni decât electoratul din care provin.
Iar trăsătura generală, observabilă și pe acest forum, e spiritul gregar.
Of, domnul Clej,
Nu va pot contrazice de cele mai multe ori si, mai ales, nu vreau.
Ceea ce vreau insa sa va spun este ca nu intelegeti foarte multe nuante in conversatia mea cu ceilalti de pe blog. Avem un limbaj aproape codificat uneori, asta pentru ca avem si o vechime in acest tip de comunicare in lupta de guerilla. Aici nu e ziar sau forum. E posibil ca eu sa scriu ceva, intr-un anume fel, pentru ca trebuie sa dau un semnal adversarilor. Iar colegii de forum inteleg si ei.
Nu e nimic obiectiv aici.Totul e foarte subiectiv.
Lucruri care vi se par foarte putin importante dpdv jurnalistic, in contextul la care ma refer eu pot fi semnale foarte puternice.
Domnule Clej, daca pe cei de aici ne etichetati drept "gregari", cum i-ati caracteriza pe "deontologii" care "demasca" la astia ca noi "obsesia Basescu" etc? Asa cum i-a "imortalizat" Mosh Califar al "nostru":
http://moshcalifar.wordpress.com/2008/09/11/virilul-cititor-al-cotidianului-elitist/
In ceea ce priveste "propunerea legislativă privind situatia imobilelor nationalizate", nu o cunosc integral, dar daca prin ea se face despagubirea adevaratilor fosti proprietari "la pretul pietei", mi se pare mult mai avantajos pentru acestia decit au fost/sint "reparatiile echitabile" decise ca "suficiente" de CEDO.
Si o mica paranteza: Daca ar fi fost "nevoit" sa recurga la CEDO, unul cum este Constanda ar mai fi ajuns sa fie "improprietarit", si inca in natura? Iar si iar si iar, ca Satul Francez nu a fost prima lui isprava de acest fel...
P.S. Va scuz de data asta pentru catalogarea neinspirata cu "spiritul gregar", dar va rog mult sa nu va permiteti sa se mai intimple asa ceva. Eu una ma simt ca si cum as fi provocata, iar si iar, sa ma arat mereu mai bine crescuta, mai politicoasa si mai politically correct decit insusi Iisus Hristos... Iar asta este extrem de frustrant, caci se stie ce este la capatul drumului unui IC... In cazul cel mai fericit, un alt "prieten" ca Pontius Pillat... :(
domnule Clej,
haideti sa va raspund “metodic”:
- despre acreditarea ideii ca este specific romaneasca manifestarea pe care o sumarizati prin expresia "ca la noi la nimenea"
parerea mea, bine informata de aceasta data, este ca va inselati in aceasta apreciere; sa va dau si un exemplu destul de notoriu: expresia "only in america", ce este folosita in scop comercial foarte mult in ultimul timp, este in acelasi timp (si de mult timp) un instrument cotidian de "propaganda" pozitiva si negativa - incluzind un ton plin de lamentare, vaicareala - in mediile americane, inclusive politice; nu va dau exemple, pentru ca am sentimentul ca daca vi le-as da, ati interpreta ca “va jignesc”, exemplele fiind cu sutele si relative celebre. daca considerati oportun insa, o sa dau exemple
- nu-l urasc pe basescu. cum as putea uri pe cineva care nu imi influenteaza viata in nici un fel?
- am asimilat de la bun inceput observatia dumneavoastra ca si in alte tari exista aliante politice “atipice” si nu am contrazis-o
- sint de accord ca prioritatile mele nu sint corecte. Dar si aici, dupa cum dumneavoastra singur observati, am citeodata circumstante atenuante: nu am nici un prieten in grecia
- relativ la “datul cu parerea” in domenii pe care cineva nu le cunoaste, nu cred ca aveti dreptate. dumneavoastra, daca considerati bun (sau nu) un vin, va exprimati parerea (daca e solicitata) sau il trimiteti pe chelner la un expert?
cred ca a dori impunerea parerii cu orice scop, chiar cind respectivul e constient ca nu se pricepe, asta ar fi de criticat. eu ma straduiesc sa nu fac acest lucru, iar daca mi se explica greseala din aprecierile mele, fac “pasul inapoi” si imi recunosc eroarea. dealtfel, am observat ca multi dintre cei care isi impartasesc opiniile pe acest blog fac asta.
Otherwise, I always look forward for your input on political subjects
@Lulutza
Esti obisnuita din alte "sfere" cu obligatia asta de a fi mereu politicoasa. O experienta in plus ce mai conteaza? :))
@Domnule Clej
Nici eu nu il urasc pe Basescu. Poate o sa intelegeti ca mult din ceea fac/scriu pe acest blog este pur si simplu pentru relaxare, distractie. Nu ati vazut postari in care imi arat ura fata de Basescu. Cine credeti ca il ia chiar asa in serios incat sa il urasca? Dar, recunosc, e un subiect care ne da ocazia sa facem bascalie non-stop. :))))
Trimiteți un comentariu