17 feb. 2009

Catalin Avramescu, blogul mut si micul gay


“Bursa zvonurilor politice” pomenea intr-una din ultimele postari despre faptul ca Michy Spaga are blog. Un blog pe care nu sunt permise comentarii. Deci inutil. Mi-a venit sa rad si mi-am adus aminte de un alt blog pe care nu sunt permise comentariile. Cel al lui Catalin Avramescu. Mai mult: desi blogul nu permite comentariile, autorul pune intrebari. Si nu intrebari retorice aruncate in neant. Ci de tipul “ce parere aveti..?” O mostra AICI.
Dar nu asta socheaza...
Cineva imi spunea cu ceva mai mult timp in urma ca Avramescu e gay. Nu credeam. Ieri insa am vazut pe blogul Sefului Cancelariei Prezidentiale o poza pe care scria mare: “Grow Up to be gay”. Poza este de pe un set de magneti de frigider pentru baieteii din America carora le plac alti baieti, iar Avramescu o ataseaza unei postari in care vorbeste despre frizeri. Subiectul e cretin, nu conteaza. Pare mai mult un pretext pentru a pune o poza. Daca o sa va aruncati privirile AICI o sa vedeti imaginea pe fond roz cu copiii de acelasi sex care se tin de gat, pe care am atasat-o si eu. Si, probabil, o sa va intrebati ca si mine, ce ii inspira domnului Avramescu acea poza si textul imens pe care il contine. Ii trezeste cumva amintiri de cand era mic si se juca cu papusele si cu rochiile, pantofii cu toc si fardurile mamei?:)

25 de comentarii:

Unknown spunea...

Am mai spus-o: hai s-o rezolvam in gradina noastra nu sa bagam in seama tot felul de ciudati care se dau filozofi! sunt sigur ca mai tare ii doare indiferenta decat critica!!

Lilick Auftakt spunea...

@Ioane

Ne mai trebuie si momente vesele cu Zeusache, Hitlerica/Boc, si Canibalul Gay. De unde si pana unde...critica? Ca tocmai spuneam in postare ca "mi-a venit sa rad". Iar in curtea noastra..stai linistit, ca sunt ei si cu ochii si cu urechile. Ca si-asa nu au altceva de facut.

Lucia Verona spunea...

Nu discut astemenea subiecte politically incorrect :)
Mai bine spuneţi-mi şi mie, că voi aveţi, poate, mai multă experienţă bloggeristică - acela este un blog? Un radio? Sau ce? Scria acolo Radio Avramescu, deci se presupune că el vorbeşte, cititorii îl ascultă :) Dar pînă şi radiourile au devenit interactive în vremurile noastre!

madalina ionescu spunea...

Fara ironie, cred ca esti rea aici. Omul poate avea multe lacune, defecte, dar sa facem acum misto de probabila, necertificata lui orientare sexuala, nu mi se pare corect. E viata lui personala si face ce vrea.

Il putem critica pentru inconsistenta intelectuala, extremism si cate si mai cate, dar ma abtin de la a face apropouri despre ce ii place sa iubeasca sau despre ce facea in copilarie cu fustitele. Fara suparare, Lilick!

Iar pe blog pune omul ce vrea. Daca incep sa pun poze cu flori si pisici va crede lumea ca-s o delicata si o sensibila? Asa de usor sa fie?

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Uneori e un radio. El vorbeste el se asculta (in gand). Radioul mut. :)

@Madalina

A, nici eu nu am nimic cu orientarea sexuala a cuiva. Am mai scris despre asta. Numai ca nu stiu ce are cu copiii...Intentii sa ii indrume sexual? :)
Si, @Mada, nu conteaza ce punem NOI pe bloguri. Nu suntem inalti functionari in "inalte" institutii...Daca esti Seful Cancelariei Prezidentiale iti trebuie o clipa de judecata in plus. Nu postezi chiar orice poza iti vine la mana de pe Google. Trebuie din pacate sa ii si educam in sensul asta.

madalina ionescu spunea...

OK, sa il lasam in durerea lui, oricum nu ne va da noua dreptate.

Lilick Auftakt spunea...

@Madalina

Mie mi-e foarte simpatic...L-am sustinut si in scurta lui campanie: http://lilick-auftakt.blogspot.com/2008/07/votati-catalin-avramescu.html

:)))

Anonim spunea...

Constat ca femeile sunt cele mai inversunate aparatoare a bigotismului, si vad ca si a homosexualitatii.

@Lilick are un pic de dreptate mada. Pentru un consilier prezidentail e mai grav daca-i "castrat la minte", decat faptul ca-i gay.
Pe de alta parte viata privata iti da indicii despre sanatatea mintala a individului, asa ca nu poate fi ignorata.

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

Mintea i-am mai analizat-o. Si mai am de la Traian Breazu o analiza serioasa aspra textelor lui Avramescu pe care o sa o postez intr-una din zile. Acum insa pur si simplu postarea celor de la "Bursa" mi-a adus aminte de blogul mut al micului canibal.
N-am vrut eu sa fac o postare mai lunga...Mai erau muuulte ciudatenii pe blog.

Anonim spunea...

Poate ca nu-i frumos, dar nu pot sa ma abtin. Oare ochii bulbucatzi a lui Avramescu au vreo legatura cu o experientza traumatizanta din copilarie? :D

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

Vaaai, dar nu e DELOC frumos. :)) Sunt bulbucati de placere.

Anonim spunea...

Nu stiu ce ii inspira canibalului acea poza. Pot in schimb sa-ti spun ca el imi inspira mie un mare cretin. Sa plece in Nepal :)) Ai citit articolul de azi?
p.s. Cand vine vorba despre copii eu nu pot admite sub nicio forma imagini,fotografii sau caricaturi cu tenta sexuala. Indiferent ca vorbim despre homosexualitate sau heterosexualitate.

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Exact chestia cu copiii m-a socat si pe mine. Ca, in rest, poate sa stea si in cap in curtea Cotroceniului si sa se masturbeze. :)))

Lilick Auftakt spunea...

Dar ce sa citesc ca nu stiu nimic. :-??

Anonim spunea...

http://www.bursa.ro/on-line/s=editorial&articol=44776.html

Canibalul are un editorial in Bursa in fiecare marţi. Nu ratez niciunul :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Multumesc. :) Eu habar nu aveam in ce zi scrie. O sa citesc.

Anonim spunea...

Oare un "coming-out" i-ar mai atenua tensiunea din cap? :D Mai stii, poate i-ar aduce prin asta stapanului sau niste alegatori noi.

Petru Clej spunea...

"A, nici eu nu am nimic cu orientarea sexuala a cuiva. Am mai scris despre asta. Numai ca nu stiu ce are cu copiii...Intentii sa ii indrume sexual? :) "

Homofobie (nu prea) subtilă. În curând vom descoperi că și Traian Băsescu, care e vinovat de tot ce se întâmplă rău în România, e și el puțin cam homosexual.

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

:))

@Petru Clej

Haha. Tot ce e de aflat vom afla. Mai devreme sau mai tarziu.

Petru Clej spunea...

Stimată Lilick,

Dacă afirm că m-ați dezamăgit, acesta este un tipical British understatement sau mai pe românește un eufemism...

Lilick Auftakt spunea...

@Petru Clej

Stiti bine ca nu imi plac oamenii fara simtul umorului. :)

Unknown spunea...

@all

Daca subiectul, este sau nu Gay .. pur si simplu nu este problema voastra... nu conteaza daca omul isi face colonoscopie organica odata la 2-3-4 zile. parca as citi can can sau click sau libertatea sau orice alt tip de literatura de veceu ..

pe blog-ul lui a si dat explicatii de ce nu sunt permise comentariile...si cred ca suma comment-urile de aici elucideaza misterul .. pentru ca probabil s-ar transforma intr-un Hi5 cu propozitii de genul .. "iti place carnea ?!?!?!"

Canibalul GAY ?? wtf ? dai dovada de ignoranta, intr-una din emisiunile la care s-a afisat subiectul discutie voastre, da o explicatie cat se poate se simpla la titlul cartii sale... n-are sens sa mai intreb daca stii despre ce e vb acolo... pur si simplu ai auzit ca a scris si el o carte despre canibalism... doi prosti din mass-media au preluat ideea .."clar asta-i canibal"...ma rog...

l-am avut ca profesor la universitate.. si trebuie sa recunosc ca omul n-are ce cauta in politica. dar ca si PEDAGOG este absolut genial, de departe unul dintre cei mai buni profi pe care i-am avut.

cititi cateva din articolele revistei idei in dialog - o sa observati acolo patina lecturii pe care omu o are..si lucrurile pe care le stie..(sunt mai vechi) si apoi faceti eventual referire la alti pseudo bloc-notes intelectuali.

de mare valoare articolul oricum...

Lilick Auftakt spunea...

@Octav

Tu ai dat doar de postarea asta. Vezi ca sunt o groaza de texte pe aici care analizeaza in amanunt articolele lui Avramescu. Mai ale s pe cele din Bursa.

william spunea...

pai sa-i facem cunostinta cu ITM...
stai putin, cred ca se cunosc deja...fac parte din aceiasi secta

Lilick Auftakt spunea...

@Will,

Si eu cred ca fac parte din aceeasi secta. :)))