15 feb. 2009

Dupa chipul si asemanarea lui...Boc


















Am pus zilele trecute o poza cu votantul PD-L de Cluj (foto 1). Azi am gasit si modelul politic. Este chiar el, MiniBoc (foto 2). Vedeti ce asemanare fantastica?

12 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

A transpirat de emotii"patriotice"..

Anonim spunea...

Misiunea 'votantului PDL-Cluj' este mult usurata de blatul de proportii organizat la aceste alegeri. Care va's'ca UDMR si PRM nici nu prezinta candidati, iar PSD prezinta un traditional candidat-iepure.

In conditiile astea misia alegatorului sus-amintit este foarte usoara, iar partidul portocaliu va castiga probabil fara emorii din primul tur.

Lilick Auftakt spunea...

@incertitudini

Da. Ii iese patriotismul prin pori. (observ ca ti-ai schimbat nick-ul :) )

@Liviu

Nu am vazut prea multe stiri de la Cluj. Doar ca e absenteism mare, ceea ce avantajeaza PD-L. Si am mai citit cate ceva pe bloguri de clujeni cu capul pe umeri. Oricum, slaba miscare, si da, mai mult ca sigur un moldovean (culmea) va castiga Clujul.

Anonim spunea...

Izbitoare asemanarea ;)

Lilick Auftakt spunea...

@Yoda

Nu prea se observa daca Boc si-a pus dintii lipsa. :))

Ionut POCLID spunea...

Ala e baitul care mulge vaca lu` mama lu` Boc si care nu are dinti din cauza loviturilor de copita. Din cauza acelorasi lovituri Boc a ramas mic, de cind era mic, dar asta e o alta poveste pe care am sa o spun altadata.

Lilick Auftakt spunea...

@Ionut Poclid

Deci bocciii nu sunt numai loviti in cap, ci si peste bot.. :)

Lilick Auftakt spunea...

Acum, serios, as vrea sa citesc si eu un maaare intelectual din Cluj (nu ma supar daca e si istoric - prietenii stiu de ce) cum indeamna la vot clujenii. Sa-l vad cum sustine el pedelistii, desigur, aliati si blatisti cu pesedistii.

Me spunea...

Sa se spele pe cap clujenii cu Boc si al lui 'Aprostu'. Puteam spera la turul 2 cu Marius Nicoara de la PNL(a dublat scorul partidului pe Cluj) daca PSD (Teodor Pop Puscas)lua mai mult(au scos scor de 3 ori mai mic decat partidul) si ungurii nu ieseau la vot (dupa toata tarasenia cu Basescu vs. UDMR -intelegerea pentru functiile din administratia locala au ramas valabile pt PD-L si UDMR). Trist.

Lilick Auftakt spunea...

Da, Ioana, sa se spele pe cap...I-a prostit rau Basescu si PD-L-ul. Oricum, foarte putini clujeni au fost la vot. Stii cumva cam cat inseamna 30%? Cam cati cetateni au votat?

Me spunea...

aici rezultatele finale http://www.adevarul.ro/articole/sorin-apostu-noul-primar-la-cluj-napoca.html

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc, Ioana.