2 feb. 2009

Gusa: Presedinte la Realitatea - Catavencu?


Desi un comunicat mai vechi al trustului lui Sorin Ovidiu Vantu anunta ca de la 1 februarie Emil Hurezeanu ar urma sa fie presedinte al trustului, de vineri, surse din cadrul trustului, spun ca Cozmin Gusa este in locul lui Sergiu Toader presedintele Grupului Realitatea - Catavencu, si se va instala in functie incepand cu saptamana viitoare. De altfel tot de vineri Sergiu Toader a si plecat in Noua Zeelanda, acolo unde a stat catva timp si dupa ce a plecat de la stirile Pro TV, tara unde se pare ca a lucrat ca sofer de taxi.
Ramane sa vedem daca aceasta stire cu Gusa se va confirma. Privirile galese ale lui Turcescu adresate lui Gusa in emisiunea "100%" de vineri par sa confirme. Oricum, despre Hurezeanu nu s-a mai scris nimic din toamna in legatura cu preluarea acestei functii, iar 1 februarie a trecut.

12 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Preşedinte al trustului? Ce merite extraordinare o fi avînd Guşă? În domeniul ăsta, desigur.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

E prieten cu patronul. :)

Anonim spunea...

@Lucia Verona
Sunt amandoi kaghebisti.

tony spunea...

Vantu a fost tot timpul sponsorul lui Gusa.Acum proiectul PIN a fost abandonat[va fi inghitit de PDL],iar Gusa este recuperat pentru a fi folosit altfel.

Anonim spunea...

Gusa-fesebe la Realitatea, ar insemna ca Vantu n-ar mai juca la doua capete , ca pana acum si ca trece decis la patricieni. Era de asteptat, cred.

Stelian Muscalu spunea...

e prea implicat politic pentru functia asta

CRadu25 spunea...

Parerea mea: Lasati-l dracului de cretin. N-am vazut in viata mea individ fara coloana vertebrala ca Gusa. E bun de orice, numai bani sa iasa! Na, ca nu mai sunt un domn :( .

Off-topic: Am ras de m-am cracanat AICI: http://primministru.co.cc/

Lilick Auftakt spunea...

@CRadu25

E un anonim simpatic care mi l-a trimis pe 12 decembrie. Jocul. Si nu numai ala. Tot el mi-a trimis si filmul cu TRU care sare de pe bloc. Pacat ca nu stiu cine e autorul.
http://lilick-auftakt.blogspot.com/2008/12/jucati-va-cu-tru.html
(Uita-te la comentarii)

madalina ionescu spunea...

Se auzise prima dată via Amos-Intact, prin septembrie-octombrie, ceva în genul ăsta. Dar a negat. De fapt, chiar mie mi-a negat, că l-am sunat să confirme. Şi atunci zicea că de la o prietenie cu Toader la preluarea unei funcţii în RTV e drum lung.

Pare-se că nu atât de lung:)

Lilick Auftakt spunea...

@Mada

Da. Tin minte. Am scris si eu pe 27 august, in urma unui articol care aparuse pe atunci in Curentul si pe care l-a preluat restul presei. Pana la urma stiu ca a negat.
Acum, mai multa lume de la Realitatea spune ca el ar fi presedintele. Totusi, un amic care nu lucreaza la ei si care a fost azi in birou la Hurezeanu, nu a mirosit nimic. De asta zic ca...ramane sa vedem.

madalina ionescu spunea...

Am verificat acum, pe 12 august a dezminţit:) O juma de an s-a gândit, ba a negociat ceva mai tare. Dar să vedem

Bursa Zvonurilor Politice spunea...

Posibil!