6 feb. 2009

I se cere demisia Inocentei!


I se cere demisia inocentei Roberta Anastase.
"Reprezentantii a 34 de organizatii non-guver­namentale i-au transmis ieri o scrisoare deschisa prese­dintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase, in care ii cer sa supuna votului Camerei legea lustratiei, pana la implinirea a 19 ani de la Proclamatia de la Timisoara.
Autorii scrisorii ameninta ca in caz contrar ii vor solicita Robertei Anastase demisia. In scrisoare se spune ca punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara se refera la lustratia anticomunista. "In cazul in care nu veti da curs solicitarii noastre, consideram ca se impune demisia dumneavoastra de onoare din fruntea Camerei Deputatilor, intrucat faceti parte din conducerea PDL, membru al Partidului Popular European (PPE)", se mai precizeaza in scrisoare. Petentii scrisorii ii amintesc sefului Camerei Deputatilor ca PPE considera ca "este nevoie de asumarea ferma a despartirii de trecutul comunist asa cum scrie si in programul politic al PD-L". (C.G.P.)"
- Ziua

Aceasta actiune este lansata ca urmare a faptului ca la propunerea PSD, liderii de grup ai PSD si PDL au votat scoaterea proiectului legii lustratiei de pe ordinea de zi pentru 3 februarie a.c. PSD ca PSD. Dar va e clar ca PD-L de-abia astepta sa scape de pietroiul cu lustratia, nu? :)

18 comentarii:

Anonim spunea...

Mare scapare la sondajul despre viitorul candidat la presedentie.
Nici o varianta cu femei !!!
Poate R A isi da demisia si ii creste cota de popularitate prin victimizare.

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

Asta chiar ca e scapare! Recunosc! :)Cine vrea femeie sa voteze "Obama"... Haha!

Vlad Florea spunea...

Oh da! Si ce va muri de grija scrisorii ONG-urilor micuta Roberta!!! Eu zic ca nu o va interesa! va aparea la televizor, va explica ceva cu multe cuvinte...si PA mah ca sunteti slabi. De fapt asa si sunt. unde draq au fost ONG-isti astia la legea Big Brother???Exact in aceasi pozitite in care sunt si acum.. Pe nicaieri...

Lilick Auftakt spunea...

@Vlad Florea

Nu stiu cine sunt acesti ONG-isti, dar poate e si Sorin Iliesiu care si-a dat demisia cu maaare tam-tam din PNL in preajma alegerilor, pe motiv ca nu au promulgat legea lustratiei. Il astept acum sa reactioneze.

Anonim spunea...

Avem de-a face cu o noua diversiune politica. Dupa ce pedeleprele au reusit pana acum sa arunce in derizoriu teme morale precum anticomunismul, deconspirarea securistilor, a venit randul acestei teme. Nu m-ar mira ca pedeleprele sa se bata in piept cu faptul ca ei au fost dintotdeauna pemtru aceasta lege, cum s-au batut ei pentru ea inca din '90! La tupeul lor politic nu m-ar mira! Sigur ca nu va fi nici o lege, dar trebuie sa ramana IMAGINEA de partid care a incercat sa faca ceva, chiar daca in realitate nu este interesata de asa ceva. Pentru simplul motiv ca Partidul Derahat este un container politic in care colcaie fosti activisti de partid, securisti, informatori. Imi pun doar intrebarea oare cati naivi vor fi inselati de aceasta manevra basesciana! Ceva imi spune ca numarul celor care mai pot fi astfel prostiti s-a imputinat vizibil de la 19 mai 2007 incoace.

Anonim spunea...

O va ruga Basescu, in genunchi, sa nu-si dea demisia. Sa fim seriosi...nici nu se va sinchisi. Inocenta :))

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Da, daaa. Au luptat de la pa'sopt! :))


@dramoleta

Dar macar sa vedem cum o roaga Base in genunchi! Hihi! :)

Anonim spunea...

Pai nu cred ca o sa vedem. Tine de intimitate, violarea art. 8 din Conventie :))) Poate se roaga si ea de el, tot in genunchi ha ha ha ha

Anonim spunea...

Sau poate o sa adopte pozitia lu' Bogdanel Finu' Olteanu!

Anonim spunea...

Veti crede...nu stiu ce veti crede :). Dar sa stiti ca Roberta chiar a inghitit cu neplacere povestea. Dar nu ea ia deciziile pe acolo, ci un domn Toader, capitan de vapor cu fir direct la Cotro. Evident, nu are nici o sansa sa explice cum sta povestea, asa ca probabil ea va primi blamul.

Anonim spunea...

Pai daca e de acord, il lustreaza pe papa. Sau nu era el cel care in '89 a pus sa se sudeze portile la fabrica ca sa nu mearga muncitorii la Revolutie? :)

Acum vorbind serios, ar putea sa fie si o lucratura a lui Basescu ca sa puna la sefia camerei pe cineva mai eficient in implemnentarea dispozitiilor de la Cotroceni. Se incalzeste Cezar Preda?

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan Olteanu

Ei, nu credem nimic.:) Deci in cazul asta e manechin Inocenta. Citisem eu ceva cu Toader asta, in Adevarul...Multumim.


@Draghi

Mai stii? Poate e asa cum zici tu.

@Dane

Ai grija de pozitia ta. E cam aplecata...

Anonim spunea...

@ Bogdan Olteanu
Ei, a inghitit cu neplacere ... Daca nu ea ia deciziile atunci ar trebui sa-si dea oricum demisia.

Lilick Auftakt spunea...

@Chat Noir

Poate, vorba lui Draghi, i se pregateste o debarcare. :)

Anonim spunea...

@L. Inocenta asta a fost în FSN de la 11 ani.

Lilick Auftakt spunea...

@Roxana

Ma mir ca nu a fost de la gradinita.

Anonim spunea...

Basescu nu debarca, Basescu arunca peste bord ;) Deci, draga Roberta, nu mai e: "I'm coming from the country where the Danube makes Sea's Delta - Rooooomania!" (sau ce ai vrut tu sa spui de fapt acolo) ci e cum a spus Rose in Titanic: "The water is freezing and there aren't enough boats." Asa ca, enjoy the ride cat mai poti. Dupa aia stai acasa si uita-te la un video. La asta de exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=Wc7-biVJlJQ

:P

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

E cu rechini? :D