18 feb. 2009

Prea mic pentru un buget atat de mare







Cu zoom-ul la maxim, obiectivul aparatului lui Sutu a reusit intr-un sfarsit sa il gaseasca. Bugetul, prea mare pentru el, reusise sa il stalceasca sub povara, intr-un colt, in sala de plen.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Servus!...
"mic la stat, mare la sfat"... :) bugetul, desigur... Glumesc.
cele bune!

LIVIU MARIAN POP spunea...

da da
mare de tot

Anonim spunea...

Bugetul asta este o copie fidela dupa chipul pedeleprelor: mincinos, gaunos, aiuritor, inadecvat, rupt de realitate, populist si demagogic. Crestere economica? O gluma buna. Deficit bugetar de 2%? Pai daca si societatea civila portocalie, prin pachidermul pippidi, spunea ca nu poate fi mai mic de 4,4%, ce sa mai zic? Inflatie de 5%? O gluma sinistra! Doar pe luna ianuarie inflatia a fost de 1,24%! Somaj de 6%? Astia sunt nebuni, chiar nu inteleg ce se intampla!
Acest buget prevede venituri bugetare mai mari cu 17%!!! Idioti. Tocmai ca deficitul bugetar aparut la finele lui 2008 a fost cauzat de criza, concretizata de scaderea veniturilor. Aici va fi marea pacaleala, ei nu-si dau seama de criza reala, ca economia nu va mai pompa bani la buget.
Ei vand blana ursului din padure vorbind de bani europeni. Acei bani se dau pe proiecte, acei bani sunt urmariti si cine greseste raspunde! Banii ce nu vor fi accesati vor duce la adancirea deficitului bugetar.
In domeniul cheltuielilor s-a mers total anapoda. Au ciuntit infiorator bugetele unor ministere vitale, in schimb au marit bugetele lui ba-secu, anastase, geoana si, ultima pe lista cu voia Dvs., nutzi a lu' cocosh.
Baronetul local psd, care a fost aburit sa intre la guvernare, va ramane fara banii la care visau. Fraierii de pesedisti vor fi aratati cu degetul, pentru ca intotdeauna pedeleprele trebuie sa gaseasca tapi ispasitori: taranistii in '98, liberalii pana in 2007.
Singura parte buna a acestui buget este ca boborul va vedea fata reala a lui ba-secu, pentru ca el conduce acest guvern, nu slugoiul boc. Fara salarii, fara pensii marite, dati afara din fabrici si institutii, oare cati bizoni il vor mai alege pe ba-secu? Criza este marele adversar al lui ba-secu, criza nu mai poate fi aburita! In loc sa puna un premier competent si demn, a ales sa conduca singur, discretionar, scotandu-l in fata pe sarmanul slugoi boc. Criza va fi decontata de ba-secu si nu de boc, cum ar vrea el.

Anonim spunea...

Este o vorba valabila la oameni responsabili, care spune, "cand se contracta punga, se dilata mintea".

Sa vedem daca i se dilata ceva lui Boc. :)

Mihai spunea...

De la mine nu se vede bine. Iese un soricel de sub trepte? Parca se misca mocheta.

Anonim spunea...

Dupa Buget, coane Milica !

Lucia Verona spunea...

Mititelul!

Lilick Auftakt spunea...

@All

Salutari! :) Am fost azi toata ziua pe drumuri si comentariile au stat cam mult la moderare. Scuze tuturor..