10 feb. 2009

Ultima lovitura a FSN-ului! Alungarea Luciei Hossu-Longin


"Guvernul a informat parlamentul că retrage propunerea făcută de fostul premier Călin Popescu- Tăriceanu la final de mandat. Pe baza acestei solicitări, birourile permanente ale celor două Camere au decis să amâne votarea în plen a unui nou membru al CNSAS, până când va veni o propunere din partea executivului. Lucia Hossu-Longin a fost propusă pe locul din CNSAS rămas vacant după decesul lui Constantin Ticu Dumitrescu. Lucia Hossu-Longin este realizatoarea documentarului „Memorialul durerii“,serial consacrat rezistenţei românilor în faţa comunismului." - EVZ

Rusine Boc! Rusine PD-L, partid de comunisti, securisti si fosti peremisti! Dupa ce ati scos de pe ordinea de zi din Parlament Legea Lustratiei, o lasati pe dinafara si pe autoarea "Memorialului durerii". PD-L se razbuna pe Tariceanu (daca asta-i razbunare!) si face PSD-ului pe plac. Dintre toti realizatorii din TVR cei mai urati de FSN au fost intotdeauna Marilena Rotaru si Lucia Hossu-Longin.
Sorin Iliesiu chiar tace acum? Cand a fost sa dea o lovitura PNL-ului in campania electorala a fost foarte vocal. Atunci, pe cand cu demisia din PNL...
In schimb a fost numita iar la TVR doamna colonel Culcer, cea care a lucrat la Stefan Gheorghiu si la Ambasada americana inainte de '89. Daca-i ordin se executa, nu?

Mai jos, un episod din "Memorialul durerii" - "Canalul Mortii". Lucia Hossu-Longin se vede ca trebuie sa plateasca azi pentru acest serial care nu a fost niciodata pe placul actualei puteri, desi avea toate drepturile sa ocupe scaunul lasat liber de Ticu Dumitrescu:

26 de comentarii:

Anonim spunea...

Lucia Hossu-Longin - o doamna ! Echilibrata si profesionista !

Lilick Auftakt spunea...

@Chat Noir

Securistilor din PD-L le displace doamna.

Anonim spunea...

Lor le plac numai parasutele, pardon, papadiile !

Lilick Auftakt spunea...

@Cha Noir

Le displace pentru ca e doamna care l-a gasit pe Nikolski tocmai la Budapesta si l-a intervievat inainte de moarte. Daca mai gaseste si pe altii? Pai s-o punem tocmai la CNSAS??? Nu se poate!!!
Plus ca stie toti fostii detinuti politici. Si aia, cati or mai fi, au o memorie fabuloasa...

Anonim spunea...

@Lilick Nu ma mira faptul ca pedeleprele n-o accepta pe doamna Hossu-Longin. Pe tine chiar te mira? Din moment ce esti convinsa ca ea si Marilena Rotaru au fost urate visceral de fesenisti, de ce te mai miri? Eu as fi fost mirat doar daca ar fi acceptat propunerea facuta de Tariceanu!
Ai dreptate in privinta lui ilesiu. Lovitura data PNL arata caracterul lui, atata cat il are. Adica mic, precum si sufletzelul lui, mic si urat. Sunt convins ca nu va avea nimic de obiectat.
Te mira numirea securistei culcer la TVR? Pe mine nu, acum are loc restauratia fesenista. Acum se vad mai bine adevaratele lor intentii, acum se vad cel mai bine cine sunt slugoii noului fsn reloaded. Chiar credeai ca doamna colonel nu va fi reactivata? Ha ha ha ha ha ha ha!(hahait basescian)

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Nu ma mira, dar trebuie sa le scoatem ochii idiotilor nemernici care inca incearca sa ne mai bage pe gat ca PD-L e altceva decat PSD. Nu-i vezi ca se fac ca ploua?

Anonim spunea...

@Lilick Inteleg demersul tau, acela de a scoate ochii pedeleprelor. Dar unde ai mai vazut tu faptul ca pedeleprele se cred a fi altceva decat pesedistii? Campania electorala a trecut de multisor, a sosit vremea pragmatismului. Tu chiar crezi ca cei care au votat pedeleprele au fost niste naivi? Tu chiar crezi ca votantii pedeleprelor au fost animati de precepte morale atunci cand au votat? Ar fi bine sa fie doar niste bieti naivi, eu sunt convins ca au votat stiind foarte bine ce voteaza. Electoratul pedeleprelor n-are nimic in comun cu morala, precum pedeleprele votate de ei.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Nu au absolut nimic cu morala, dar se prefac ca au. Vezi jigodii ca Patapievici, Mihaies...etc

Anonim spunea...

@Lilick evident ca n-au nimic in comun cu morala, nici pedeleprele nici cei care i-au votat. Jigodii ca patapix ori mihaies vor exista tot timpul! Cat timp exista oameni pe pamant vor exista si oportunistii, mincinosii, escrocii. Intreaga campanie electorala dusa de pedelepre a fost facuta cu o deplina sfidare a unor norme elementare de morala de bun simt. Aceste jeguri umane stiau ce fac, ERAU INTELESI CU PESEDISTII DIN 2007! Ce pretentii poti sa ai de la ei? Tupeul lor este fantastic, acum nu le este jena de absolut nimic! Stai sa vezi, show-ul pregatit de ba-secu pentru acest an electoral este abia la inceput. Dupa diversiunile securistice gen furtul armelor de la Ciorogarla, crima de la Brasov, linsarea mediatica a justitiei si mwedicilor, afacerea Sterling ce crezi ca ne mai asteapta? Alte diversiuni securistice, care sa mute atentia de la rahatul in care se balacesc pedeleprele! Corect? Iar tu, in astfel de vremuri cacacioase de-a dreptul, faci recurs la MORALA?!?! Acum este vremea hienelor, fii cu ochii pe ei!

Anonim spunea...

@Lilik ce mai recenta lovitura, ca nu e ultima, e doar inceputul.

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

Desigur! Ultima cu sensul de "cea mai recenta". :)

Marius Mina spunea...

Un Guvern de Zombies, o sleahta de nenorociti ai sortii, in situatia de fata nu le dau mai mult de 6(sase) luni, la locul de munca...

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

La cat de bine se infig s-ar putea sa nu mai scapam de ei.

Anonim spunea...

Mai era nevoie de dovezi in sprijinul realitatii ca regimul Basescu-PDL practica un anticomunism de opereta?

Sa nu uitam ca unul din motivele pentru care 'intelectualii' lui Basescu pretindeau ca il sustin era tocmai 'condamnarea' comunismului :)

agaX spunea...

sint inca in asteptarea explicatiei lui riddick ... sper ca nu intirzie la infinit

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

"Anticomunismul de opereta"- hahahha. Bine zis! Cei care voteaza PD-L sunt foarte superficiali. Nu de putine ori am constatat asta. Si faptul ca inghit orice gogoasa populista ca pe un adevar absolut.

@Agax

Hahaha! - e putin plecat acum!

Anonim spunea...

Viiineee baiatu' ! Intai, despre CNSAS. Dupa cum stiti, Legea de functionare a sa a fost facuta inoperanta. Stim ca a fost returnata, stim ce majoritate a reconfirmat-o. Sa vedem numirea Guvernului actual. Cu Quintus presedinte de onoare (sic !), desi scapat prin tertipuri juridice de verdictul de colaborator, nu ma mira sfortarea Papillonului de a se asocia numelor de prestigiu. Inca nu stiu toata povestea, ma uit pe net acusica...

Anonim spunea...

Numirea Rodicai Culcer pe functia din care a dat-o afara Sassu inteles cu Tariceanu nu o impune vreun ordin, ci hotararea judecatoreasca irevocabila foarte recent obtinuta de R.Culcer in justitie. Sassu a fost notificat oficial, daca inarzie sau refuza repunerea in functie intra la infractiunea de abuz in serviciu.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Pai si eu ce am zis? Daca e ordin, se executa! Mai bine esti cinstit si spui care e diferenta dintre doamna colonel de securitate Culcer si doamna Hosu-Longin.

Anonim spunea...

Am dat un raspuns dar mi-a aparut Page Load Error. A ajuns ?

agaX spunea...

Riddick,
raspunsul privind-o pe rodica culcer il inteleg

cel care se refera la lucia hossu-longin imi pare mai degraba o injuratura ...

cind eram mic, intotdeauna le ziceam la ai mei ca "nici sandra n-a stiut asa de bine", cind o sfecleam pe la lucrarile de control ... nu prea tinea ... deh, ai mei erau mai comunisti, I guess

Anonim spunea...

Reiau.
Desi Rodica Culcer a lucrat atat la Stefan Gheorghiu cat si la BBC, nu au aparut dovezi ori indicii despre vreun grad militar.
Despre Lucia Hossu-Longin am auzit numai lucruri bune. Nu se stie insa:
-a acceptat Lucia Hossu-Longin functia din partea guvernului actual ?
-exista vreo reactie din partea ei dupa revocare ?
-a avut vreo misiune politica dinspre PNL ?
In locul lui Boc as inlocui intreg lantul de decizie care a dus la revocare, fara o minima motivare si fara a desemna o alta persoana. Poate totusi era ultimul termen cand mai putea lua masura inaintea discutarii la Parlament.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Dosarul lui Culcer exista. Ca te faci tu acum ca nu intelegi ca cineva care a lucrat la Stefan Gheorghiu si la Ambasada americana inainte de '89 avea..grade, nu mai merge. Cu chestii din astea basesciene "dovezi, dovezi" gaseste alti fraieri sa prostesti.
Cumva in mintea ta nici Basescu n-a fost securist, ca, vai Doamne, nu i-au gasit dosarul. Ma lasi?

Anonim spunea...

Lupoi, Daianu, Quintus, Morega, Ghise, D-A Lazarescu, (Musca), Paleologu Sr., numai floarea cea vestita...

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

De ce nu ma mira ca tu acuzi niste fosti detinuti politici si nu vezi actuali securisti activi din PD-L?

Anonim spunea...

Mi se pare incorecta punerea alaturi a unor oameni care au facut puscarie politica si au acceptat sa colaboreze cu Securitatea cu niste insi care au facut acelasi lucru fiind bine merci liberi si pentru a obtine avantaje.

Nu cred ca avem dreptul sa-i judecam pe Quintus, Paleologu, Lazarescu etc. Una e sa accepti pactul cu diavolul cu cutitul la gat si alta s-o faci de la caldurica.